- 11 Şubat 2024
- 277
- 29
- 18
- 28
- Konu Sahibi beyhanfenn
-
Merhaba arkadaşlar 5 hafta 6 günlük karından ultrason ile bakildi fakat sadece kese görünüp içindeki bebek görünmedi.Sadece karından bakildi vajinal ultrasonda agri çektiğim için bakmadı. Bu durum normal mi? 5 hafta 6 gün olup karından bebeği gören var mı? Ne olur cevap verin çok uzgunum bilgi verir misiniz ?
Devlet hastanesi eski tip 2D gösteriyordu. Eski tip olunca o zaman görüntüyü ayrıntılı göstermiyor değil miDaha erken bebeğin görünmesi için. Ben kızımı ilk 6+2 de mi ne görmüştüm. Bir de ultrason cihazı da önemli. Eski tipler daha geç gösteriyor
Vajinal ultrasonlarda çok agri ve sanci çekiyorum nedenini asla bilmiyorum karından baktir demişti doktorum sadece kese görünmüştüEğer siz istemediyseniz zorlayamazlar ama karından iyi görünmüyor. Ben 7+5 gittiğim halde vajinal baktılar ilk.
İnşallah bende görürüm çok stres olmuştum sadece kese görünceben bebeği 6+6da görmüstüm. daha erken üzülmeyin
Sizlerden yorumlari okuyunca icim rahatladi demek ki karindan görünmüyorGenelde 7. Haftadan sonra bebek gorunuyor. Endişelenmeyin daha çok erken.
Haftaya galiba korkarak da olsa vajinal kendi doktorum bakacak burda memlekete tatile geldim karindan bakmislardi korktuğum içinDaha görünür beybii 8. haftaya kadar yolu var ama iki dakikalık acıyı çek alttan baksınlar bence
5+3te ben de sadece kese görmüstüm. 6+6da bebeği ve kalp atısını gördük. hiç stres yapmayın herkesin bedeni de farklı bu arada. bazıları karından 5.haftada görür bebeği bazıları 7de anca görür. zaten bir sorun olsa doktorunuz emin olun size söylerdi.İnşallah bende görürüm çok stres olmuştum sadece kese görünce
Haftaya galiba korkarak da olsa vajinal kendi doktorum bakacak burda memlekete tatile geldim karindan bakmislardi korktuğum için
5+3 de sizinde karindan bakildi değil mi ? 6+6 da karindan miydi ? Bu doktor kendi doktorum değildi tatile geldim diye eve dönünce kendi doktorum bakacakmis5+3te ben de sadece kese görmüstüm. 6+6da bebeği ve kalp atısını gördük. hiç stres yapmayın herkesin bedeni de farklı bu arada. bazıları karından 5.haftada görür bebeği bazıları 7de anca görür. zaten bir sorun olsa doktorunuz emin olun size söylerdi.
Doğru söylüyorsun aslında böyle daha çok stres olunuyor devlet hastanesinde doktor vajinal ultrasonu teklif bile etmedi 15 gün sonra gel gorunur demişti benim özel hastane doktoru eve dönünce bakacakmisKorkma bir şey olmuyor anlık bir işlem, çocuğun için yapacaksın ki için rahat etsin
Ne zaman döneceksin haftaya sanırım, o zamana kadar vakitte geçmiş olur görme ihtimalin artar bu yönden bakDoğru söylüyorsun aslında böyle daha çok stres olunuyor devlet hastanesinde doktor vajinal ultrasonu teklif bile etmedi 15 gün sonra gel gorunur demişti benim özel hastane doktoru eve dönünce bakacakmis
Haftaya cuma dönüyorum evime direk o gün gideceğiz doktoraNe zaman döneceksin haftaya sanırım, o zamana kadar vakitte geçmiş olur görme ihtimalin artar bu yönden bak
hepsini karından baktı benim doktorum. 6+6da bebeği görmeye gittiğimizde idrara sıkısık değildim o yüzden doktorum istersen cajinal bakalım dedi. ben istemedim, idrara sıkışıp gelirim ben dedim5+3 de sizinde karindan bakildi değil mi ? 6+6 da karindan miydi ? Bu doktor kendi doktorum değildi tatile geldim diye eve dönünce kendi doktorum bakacakmis
Evham yapma beybiHaftaya cuma dönüyorum evime direk o gün gideceğiz doktora
Ay benim ondan mi görünmedi acaba ? Ben devlet hastanesinde doktor idrara sıkışık gel demedi mesanem boştu bu etkilemiş olabilir mi ondan mi sadece kese göründü acaba ? Ben tuvaletimi yapıp karindan ultrason olmuştumhepsini karından baktı benim doktorum. 6+6da bebeği görmeye gittiğimizde idrara sıkısık değildim o yüzden doktorum istersen cajinal bakalım dedi. ben istemedim, idrara sıkışıp gelirim ben dedim1 litre su iştüm gittim ve gördük bebeği. vajinal bu arada riskli değil ama ben 6.haftanın basinda lekelenme yasamıştım ve bir daha yasamak istemedim açıkcası öyle bir seyi o yüzden de vajinal ultrason istemedim.
siz de idrara çoookk sıkışıp gidin rahat görünür bence. 12.haftaya kadar doktor zaten idrara sıkışık gitmenizi istiyor bebeği görebilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?