Tüp bebek kartal lütfi kırdar

ghmimoza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
48
10
3
30
Kartal 3 defa aşılama yaptırdım tutmadi tüp bebek yaptıran var mi tutan bende pcos var eşimde sperm hızı düşük benzer durumlar varmı

merhaba bende ali hocanın hastasıyım tüp bebek denedim ilk defa tutmadı tekrar deneyeceğim ama tutan çok duyuyorum hem tüp bebekte hem aşılamada

yoğun değildi ama artık yoğunlaşmış duyduğum kadarıyla kadın doktor gitmiş tek doktor kalmış

Bende Ali hocayla başladım bir türlü sorun sıkıntı bitmedi sonu güzel olsun inşallah azosperm kaynaklı olduğu için direkt tüp bebek olacaktı Salı günkü testte sayı görülünce dün aşılama dedi Ali hoca bizim sayılarda aşılama imkansız ama malum prosedür yinede yarın ayrıntılı spermiogramla son kararı ürolog verecek Ali hoca hastayı geren ve telaşlı karakterde bir yapıya sahip gözlemlediğim kadarıyla ama donanımlı ve ayrıntı atlamayan bir doktor. Mesela rubella negatif çıkınca bu ayı atladı şuandan itibaren 2. Adetle geleceksin dedi değil diğer doktorlar ben bile önemsememiş peşine düşmemiştim onca tahlil arasında gözü hemen onu seçti ve hiç bir riske yer bırakamayacağını söyledi.

Bende o konuda Ali hocayı seviyorum olumlu ne varsa onun yanında bana çok güzel bi şekilde kendini zorlu sürece hazırla ama sonu güzel olucak inşeallah dedi oyuzden içim rahat evet süre çok uzun biz eylülden beri git gel yapıyoruz

Bende öyle düşünüyordum Ali hocayla ilgili ama artık düşüncelerim değişti , negatif tüp bebek alınca sonuçlarımı kendim yapay zekayla yorumladığımda sıkıntılar olduğunu gördüm ama bana hiç bişeyin yok her an normal yolla hamile bile kalabilirsin demişti, Dhea düşük ve doğrudan yumurta kaliteli ile ilgiliymiş hiç bi takviye vs.. vermedi , süreçte yumurta rezervim düştü ve bunu bile bile ısrarla takviye istememe rağmen gerek yok dedi, yönlendirme yapmıyor hiç, hele ki tek doktora düşünce aceleye getiriyor , soru sorunca bununda cevabını YouTube sor diyor , bu mu iyi doktor ?

Banada doğal yolla bile kalabilirsin dedi ama biraz eşime moral verme amacıyla diye düşünüyorum azıspermden sonra sayı görüldüğü için dedi sanırım. Bunun haricinde aklına takılan birşey olursa sor dedi size YouTube sor demesine çok şaşırdım.

Aynen öyle dedi

Aynen öyle dedi
Açıkçası yakın bir arkadaşım bahçecide yeni yaptı gebe şuan hocayı görmüyoruz bile şuana kadar toplam 10 dk konuşmadı bizimle 1 dk söyleyeceğini söyleyip gidiyor asistanlar ilgileniyor dedi ona bakarak Ali hoca baya ilgili 20 30 dk nerdeyse görüştük . Bazen insanın tersinden kalktığı kötü geçirilen günler vardır ya acaba öyle bir ana mı denk geldiniz? Beni geren sadece bazı şeylerin üstüne çok gitmesi oldu. 2. Evliliğim ilk evliliğimden olan oğlumda mozaik klinefelter var önünde genetiğim raporum temiz olmasına rağmen ısrarla eski eşimin genetiğini eşimin yanında uzun uzun sorması falan oldu. Tabiki sorması gereken şeyler var ama annenin temizse demekki babada var bunun uzatılacak yanı neydi anlamadım. Bir diğeri burun ameliyatlıyım o an aklıma deviasyon gelmedi rinoplasti diyiverdim 3 kere geçirdiğim operasyonlarda burun estetik dedi üstüne basa basa ne varki bunda diyebilirsiniz ama gerildim bir başkası da hemşire olmama rağmen alerji konuşulurken zaten çok heyecanlıyım penisilin grubu diyeceğim dilimin ucunda ay neydi adı her penisilin alerjim var dedim bunu adın soyadın gibi bilmen lazım 3 5 saniye düşünülecek birşey değil dedi. Aslen fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler ama gerildim mi gerildim onun haricinde çok dikkatli ve ayrıntıcı olmasını beğendim. Hastayla birebir görüşmesi ve yapışacak işlemlere yüzde oranları vermesi de ayrı bir artı oldu bende.

Aynı hastanenin ürologuyla da görüşüyoruz mesela sana ne der gibi cevap veriyor. Hocam bu ara çıkış mı kullandığımız ilaçlardan mı diyorum ne farkedecek diyor e ilaçtansa etki devam edecek ara çıkışsa bir daha gene çıkmayabilir bu kadar basit yani. Aşılamada tutma ihtimali sizce nedir diyorum yok diyip kestirip atıyor. Ne önerirsiniz diyorum gidin özelde dondurun diyor burda direkt ücretli tüp bebeğe başlasak daha mı iyi olur dedim e tabi taze spermle daha mantıklı olur diyor yol gösterme falan sıfır yani. Eşim bazen tek taraf orşiektomili arada bir uyuşma oluyor hocam normal mi dedi evet normal bende de oluyor bazen dedi geçti. Zaten 4 5 dk içerde kaldık 3 4 kere telefonla konuştu yüzümüze bakmadan kısa sert cevaplar.. üstüne benim doktor ilaç gibi geldi bize
Aynen öyle dedi

Sizinle güzel iletişim kurmuş öyleyse , çünkü ben yüzde kaç ihtimal vs.. gibi soru sorduğumda bana ne bilim ben müneccimmiyim bakacaz işte falan diyordu

Size yüzde oranları verdiyse iyi :)

Size yüzde oranları verdiyse iyi :)
Urologun %1 bile ihtimal vermediği aşılamaya %15 yapay zekanın %85 verdiği tüp bebeğe %40 dedi ama olsun. Şuan tekrar özele geçecek maddi imkanlar olmadığı için sevmeye devam etmeliyim dur yapma etme

Urologun %1 bile ihtimal vermediği aşılamaya %15 yapay zekanın %85 verdiği tüp bebeğe %40 dedi ama olsun. Şuan tekrar özele geçecek maddi imkanlar olmadığı için sevmeye devam etmeliyim dur yapma etme
:) etkilemek istemem tabi ki ben de sırf Zeynep kamilde sürekli asistanlar oluyor diye oraya gitmedim, süreci tek bi doktor takip etsin istediğim için çok uzak olmasına rağmen kartala gittim ama sonuç alamadım ne yazık ki , sizin kaçıncı denemeniz olacak ? Heyet raporu yok sanırım değil mi sizde

Maalesef değil bende ilk denememi yapıp duruma bakıcam o zaman inşeallah tutar canım

3 aşılama yapıldı tutmadı ilk denemem olucak benim olmadı özele gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…