Tüp bebek kartal lütfi kırdar

Ben daha doktoru görmeden vazgeçtim oradan. Sürece başlamadan hastane yorucu. 2 kere gittim. Hadi 1.’de belge va dendi. Öyle doktoru göremedim. 2.’de belgeler hazır her şey hazır tüp bebek bölümüne göndermek için randevu gerekiyor demesin mi çıldırdım. Benim zaten ilk denemem değil 3.Denemem olacak. Yeterince psikolojik olarak çökmemiş gibi hastane uğraştırıyor. Tüp bebek kısmına geçmeden poliklinikte inferlite bölümünde muayane olunan oda merdiven altı hastanr gibi adeta. Çatala oturmadan kendim örtü serdim, kaldırdım. Onları da kutunun içine tepmişler. Üste örtecek bir örtü vs yok. Üstümü değiştireceğim odada her yer açık. Hayatımın en kötü 5 dakikası o odada geçti diyebilirim. Üstüne bir de belgeleri götürünce tüp bebek merkezi kısmına geçmek için arayıp randevu istemesin mi çıldırdım. Zaten işten izin almak, gidip gelmek zor. Neymiş yoğunmuş. İlk hastaneye gittiğimde tüp bebek merkezine gittim. Bomboştu. Hemşireler orada oturuyordu. Madem bakın belgelere açın dosyayı. Hastaneye ulaşım, araba park yeri her şeyi sorun. Belgelerim hazır olmasına rağmen gidip başlamadım orada.

İlk olacak şuan prosedür gereği aşılama kararı verildi. Kızamıkcık aşım eksikti 1 ayda böyle hamile kalmam yasak sekme olmazsa 1 ağustosta regl olacağım o gün aşılama için başlanacak ancak eşimle mukayesemiz devam ediyor o belki aşılama ile olur sen boş yere hormon alma fazlasıyla diyor ben stresten yoruldum direkt tüp bebeğe gidelim ücretli diyorum bakalım nasip kısmet 1 ağustosta net karar vermiş olacağız

Merhaba sizin hikayenizi okumuştum , siz zaten hemen tedaviye başlamak değil öncesinde ne yapmak gerekiyorsa onları yapmak istiyordunuz yani bi yönlendirme istiyordunuz yumurta kalitesi vs.. Ali bey hayatta uğraşmaz zaten direk tedaviye başlar , soru sorunca bile bunu da YouTube sor , şansım ne kadar diyince ben müneccim değilim diyen biri. Aksi cevapları çok yani, tedaviye ilk başlayacağım zaman bi kaç soru sordum sonuçta ilk tüp bebek tedavim bana al dosyanı kafandaki soru işaretlerini bitir öyle gel dedi şok olmuştum tepkisine

Anlıyorum aslında tüp bebek daha mantıklı aşılama için zaten normal ilişkiden farkı yok tutma açısından deniliyor , inşallah hayırlısı olur hakkınızda

Doğru karar verdiğini bir kez daha anlamış oldum. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…