Tup bebek kese sonrasi kanama

Ceylan321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
17
3
1
34
Merhabalar perşembe günü keseyi gördük elhamdülillah doktor hersey çok güzel dedi ama bugün sabah siddetli kaşık qgrisi ile yoğun bir kanama yasadim hemen doktora gittim kese duruyor etrafında kanama alanı var dedi iğne yaptı pıhtılaşma olursa gel tekrar dedi dusuk olabilir de dedi ve hala yoğun bir kanamam var böyle olup dogum yapan varmi aceba

Merhaba ben o yogun kanamayi 4 kez yaşadim kanama alanim vardi. Yattim surekli igneyle ilaçla geçti kanamam. Lekelenme devam ediyor. Tek fark agri yoktu bende

Merhaba ben o yogun kanamayi 4 kez yaşadim kanama alanim vardi. Yattim surekli igneyle ilaçla geçti kanamam. Lekelenme devam ediyor. Tek fark agri yoktu bende
Bende asiri siddetli agri başladı sonra kanama oldu ondan sonra ağrım yok ama kanamm devam ediyor bana da iğne yaptilar yatiyorum ama korkuyorum

Benim 8.haftamda yoğun bir kanamam oldu,bir gece hastanede yattık,sonrasında da 11.haftaya kadar lekelenme şeklinde devam etti,sonrasında kesildi.Şu an 38.haftamdayım.Tüp bebeklerde kanama çok sık oluyor moralini bozma

Benimde 6. Haftada kesem göründü sonra ki gün kanamam oldu ama önce leke lekeydi ağrım çok şiddetli değildi ve düşük yaptım. Lütfen ihmal etmeyin

Aynen kıpkırmızıydı ve yoğundu ama ağrı,kasılma yoktu.Serum takıldı makattan ve vajinadan fitiller verildi kasılma engelleyici ve kanama durdu hemen
Bana koldan dusuk önleyici ve kan uyuşmazlığı yok ama onun iğnesini de yaptılar ağrım kesildi ama kanaman uzun bir süre devam eder sadece pıhtıli olursa tehlikeli dedi yoksa içerideki kan bitene kadar akar dedi

Benim 8. Haftada çok yoğun kanamam oldu inanılmaz karın ağrısı ve bel agrilariyla buyuk parçalar dusurdum hatta 6 gün hastanede kaldım 5. Ayima kadar hep kanamam vardı bu süreçte hep yatmıştım iğne ve ilaç kullandim çok şükür şuan 35. Haftadayim doğuma çok az kaldı kendinizi yormayın hiç ve bol bol dinlenin allahin izni ile birsey olmaz

Zaten çok dikkat ettim herswyimi kayinvalidem yaptı sagolsun bir kaç gün yatıp dinleyeceğim inşallah bebegim benimle kalır
Alttan baktilar hatta küçükte olsa bebiste gözüküyor dedi

Merhaba benim bugün simsiyah akintim bas donmesi mide bulantisi birde tansiyonum yükseliyor qceba dusuk belirtisimi bilginiz varmi

Merhaba benim bugün simsiyah akintim bas donmesi mide bulantisi birde tansiyonum yükseliyor qceba dusuk belirtisimi bilginiz varmi
Siyah kan içeride olan eski kan oluyor yani benimde böyle olmuştu yeni bir kanama alanı olmadığında mide bulantısı bence hamileligin başında olduğunuz için oluyor ama tansiyonuz yukseliyorsa kesinlikle doktora gidin tansiyon yükselmesi çok ciddi bir durum çünkü

Doktora gittim bugün çünkü çok yoğun bir kanama ve şiddetli ağrım oldu bebisimiz oluşmuş kalp atışı oluşmuş ama dusuk tehliken var dedi doktor

Doktora gittim bugün çünkü çok yoğun bir kanama ve şiddetli ağrım oldu bebisimiz oluşmuş kalp atışı oluşmuş ama dusuk tehliken var dedi doktor
Bak bebeğin sana tutunmaya çalışıyor oyuzden kendini çok dikkat gerekmedikçe yataktan kalkma insallh bidey olmayacak bebeğine

Bana koldan dusuk önleyici ve kan uyuşmazlığı yok ama onun iğnesini de yaptılar ağrım kesildi ama kanaman uzun bir süre devam eder sadece pıhtıli olursa tehlikeli dedi yoksa içerideki kan bitene kadar akar dedi
Merhaba kan uyusmazligi ignesi 28. Haftada degil mi neden yaptilar bende tup bebek yaptirdim 5 haftalikmis ve hafif bir kanama goruntu ultrasonda ne agrim var ne normal bir kanamam 2 gun sonra gidecegim kan uyusmazligimda var onu soylememistim ondan mi oluyormus ki cvplarsaniz cok sevinirim

Ben gittig8mde direk kan uyuşmazlığı iğnesi yapacağız ondan olabilir dediler bende bizde yok uyuşmazlık dedim olsun ne kadar erken tedbir alırsak iyi olur dediler ama sizde varsa doktorunuza söyleyin yaptırın mutlaka.

bol bol su için su içmeyi abartın su bebeği yukarıda tutuyormuş doktor demişti ilk çocuğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…