Tup bebek kimyasal gebelikten sonra 2.deneme

Belkibirgunolur

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
50
6
8
Merhaba arkadaslar ilk tup bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı simdi 2.denemeyi ne zaman yapmaliyim dondurulmusla yapmayi dusunuyorum,kimyasal gebelikte kromozom sorunu oldugunu soyluyorlar peki dondurulmuslarimda da bu durum olabilir mi? Kimyasaldan sonraki denemesinde hamile kalan arkadaslar var mi yardimci oluraaniz cok sevinirim

Merhaba arkadaşlar neden kimse cevap vermedi bende kimyasal gebelik yaşadım şimdi ne yapmlıyım bilmiyorum 2. De kimyasal olur mu acaba?? Bi bilen varsa yazsın lütfen

Benimde ilk tüp bebek denemem kimyasal oldu kızlar bazen ilk gebeliklerde olabiliyormuş eğer ikincide de aynı sorun olursa kromozom testi yapılıyormuş doktorum öle dedi 35 günün üstüne kanamam bugün başladı 3 regl sonra yeni tedaviye başlanıyor sanırım topikte bu durumu yaşayan kimse yok çok baktım bulamadım bnde

Bende bulamadım demek 3 regl bekleniyor bunu bilmiyordum 😔😔 baktım topizlere kimse dememişki benim kimyasal oldu ilki sonra hamile kaldım offfd

Bende bulamadım demek 3 regl bekleniyor bunu bilmiyordum 😔😔 baktım topizlere kimse dememişki benim kimyasal oldu ilki sonra hamile kaldım offfd
Doktorum öle dedi cnm doktordan doktora fark varsa bilemiyorum malesef bnde bulamadım cnm galiba yok 😔

Back
X