• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek Konak Hastanesi Kocaeli

Benim yumurta sayım ve kalitem azdı. Havuz yapıldı ama dediğim gibi yumurta sayım Azve kalitesi iyi değil yaş da var. Dondurulmuş embriyo benim

Kızlar bende konakta tüp bebek yaptırmak istiyorum. Şeyma hanımdan memnun musunuz birde toplam ne kadar bir maliyeti oldu size cevap verirseniz çok memnun olurum

Kızlar bende konakta tüp bebek yaptırmak istiyorum. Şeyma hanımdan memnun musunuz birde toplam ne kadar bir maliyeti oldu size cevap verirseniz çok memnun olurum
Benim tedavim bir sene sürdü tedavinin başında toplu bi para verdik içinde transfer ücreti de vardı. Devamında zamdan önce her yumurta toplamaya 5 bin verdik zamdan sonra 8 bin oldu şimdi ne kadar hiç bilmiyorum
Şeyma hanıma gelince çok tatlı bi bayan bana güven verdi pişman değilim sonuçta Dr lar aracı bu işte verecek olan Allah. Ben ilk Umuttepe’de başladım aşılama yaptırdım aslında tuttu ama idrar yolu enfeksiyonu geçirdim baya ileri derece ardından tüp bebek denedik o da dış gebelik oldu Emek hoca da 10 numara bi Dr ben orda devam edecektim ama pandomim girdi benim de yaş geçiyordu kendisinin de tavsiyesi üzerine konağageçtim

Back
X