- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kızlar Kocaelide Konak Hastanesinde doktor Şeyma Fenercioğluna giden var mı tüp bebek için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de yarın randevum var ama ben en iyi ihtimalle diğer ay başlayabilirim tarihim öyle denk geliyorBen gidiyorum, siz başladınız mı tedaviye?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah güzel haberleri alırsınızBenim de yarın randevum var ama ben en iyi ihtimalle diğer ay başlayabilirim tarihim öyle denk geliyor
Ay hayırlı olsun yaaHakkınızda hayırlısı olsun inşaallah güzel haberleri alırsınızben transfer oldum gün sayıyorum
![]()
Benimde adet sonrası başlayacak ilaç tedavisi bakalımİnşaallah güzel olur sonuçlarımız..Dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Yumurta toplandı bir kere adet oldum o adetin 4. Günün de başladık ilaçları. 20. Gün transfer oldu.
![]()
Allah yardımcınız olsun inşaallah kolay ve güzel sonuçlu bir dönem geçirirsinizBenimde adet sonrası başlayacak ilaç tedavisi bakalım![]()
Amin inşAllah yardımcınız olsun inşaallah kolay ve güzel sonuçlu bir dönem geçirirsiniz![]()
Merhaba benim de 5.günüm, nasıl gidiyor iğneler?Ben de Şeyma hanıma gidiyorum bugün 6. Günüm
Canım senin transfer olmuş sanırım ben daha tedavi aşamasındayımBen 5 günde 1 iğne oluyorum bir de koldan olan var kollarım mosmor olduAma feda olsun
![]()
Merhaba benim de 5.günüm, nasıl gidiyor iğneler?Sizin nasıl gidiyor?
Canım senin transfer olmuş sanırım ben daha tedavi aşamasındayımopu yapılacak haftaya inş , ay iğneler bitmiyor mu ya ben daha şimdiden zorlanıyorum
Aynen öyle aminEvet transfer oldu benim . Bitmiyor iğneler napalım sabredeceğiz inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız
Anladım benimkide dondurulacak yüksek ihtimalleBenim yumurta sayım ve kalitem azdı. Havuz yapıldı ama dediğim gibi yumurta sayım Azve kalitesi iyi değil yaş da var. Dondurulmuş embriyo benim
Benim tedavim bir sene sürdü tedavinin başında toplu bi para verdik içinde transfer ücreti de vardı. Devamında zamdan önce her yumurta toplamaya 5 bin verdik zamdan sonra 8 bin oldu şimdi ne kadar hiç bilmiyorumKızlar bende konakta tüp bebek yaptırmak istiyorum. Şeyma hanımdan memnun musunuz birde toplam ne kadar bir maliyeti oldu size cevap verirseniz çok memnun olurum