- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
- Konu Sahibi flower girls
-
Kan vermen lazım canım normalde kürtaj sonrası bakması lazımdı doktorun. Bende hafta sonu oldum bugün kan aldı düşüşe geçmiş mi diye hatta haftaya tekrar ver çıkan sonucu bana bildir demiştiKızlar çok acil bakar mısınız kürtaj olalı bir ay oldu test yaptım çift çizgi çıktı anında bebeklerim ikizdi hala beta sıfırlanmamış mıdır sizce ne yapmalıyım ?
Allah allah düşmesi gerekti 1 hafta sınra düşmüştü benim bir daha kan ver bakalım yeniden hamile olma ihtimalin var mıKızlar çok acil bakar mısınız kürtaj olalı bir ay oldu test yaptım çift çizgi çıktı anında bebeklerim ikizdi hala beta sıfırlanmamış mıdır sizce ne yapmalıyım ?
Kan verdim 546 çıktı sonuç yeni hamilelik midir bence eskisi anca düşüyorAllah allah düşmesi gerekti 1 hafta sınra düşmüştü benim bir daha kan ver bakalım yeniden hamile olma ihtimalin var mı
Beni çağırmadı tekrar işteKan vermen lazım canım normalde kürtaj sonrası bakması lazımdı doktorun. Bende hafta sonu oldum bugün kan aldı düşüşe geçmiş mi diye hatta haftaya tekrar ver çıkan sonucu bana bildir demişti
Vallaha canım ancak kadın doğumcu net bilgi verir sana şimdi ne desek biz yalan olur. Ben bugün ilk defa verdim 1433 çıktı benimde ikizdi . Adet ile tamamen atman lazımmış adet oldun mu sen kürtaj sonrasıBeni çağırmadı tekrar işte
Düşüş oldu mu sizin değerinizde benim kan testim 546 çıktı az önce aldım sonucu yeni bi hamilelik olması söz konusu olabilir mi ya
Senin 1 hafta mı oldu kürtaj olalı peki ? Doktorum iki gün sonra testi tekrarla dedi banaVallaha canım ancak kadın doğumcu net bilgi verir sana şimdi ne desek biz yalan olur. Ben bugün ilk defa verdim 1433 çıktı benimde ikizdi . Adet ile tamamen atman lazımmış adet oldun mu sen kürtaj sonrası
Valla bilemedim canım ama düşmesi gerekti ya neyse doktorunla konuşunca bizede haber ver merak ettimKan verdim 546 çıktı sonuç yeni hamilelik midir bence eskisi anca düşüyordoktorumu aradım ameliyattaymış
Yeni bir hamilelik pazartesi tekrarla testi sağlıklı ilerleyecek mi bakalım dedi inşallah eskisiyle alakalı değildirValla bilemedim canım ama düşmesi gerekti ya neyse doktorunla konuşunca bizede haber ver merak ettim
Hissettim ama yeni bir bebek gibi bence canım öyleyse kürtaj sonrası hemen büyük bi mucizeYeni bir hamilelik pazartesi tekrarla testi sağlıklı ilerleyecek mi bakalım dedi inşallah eskisiyle alakalı değildir
Hemde nasıl bir mucize inşallah pazartesi güzel bir sonuç alırımHissettim ama yeni bir bebek gibi bence canım öyleyse kürtaj sonrası hemen büyük bi mucize
İnşallah canım mutlaka haber verHemde nasıl bir mucize inşallah pazartesi güzel bir sonuç alırım
Evet canm benm 1 hafta oldu bugün banada bir hafta sonra ver dedi kanSenin 1 hafta mı oldu kürtaj olalı peki ? Doktorum iki gün sonra testi tekrarla dedi bana
Değer düşmüş canım belki bir önceki gebelik sonrası HCG sıfırlanmamış olabilir o yüzden vücut bunu atıyor olablir sen direk bence kadın doğuma gitD Derenkaraca S Sevde Kurbanmathildays kızlar merhaba sabah kan testi verdim sonuç 476 çıktı 3 gün önce vermiştim 546 çıkmıştı ne demek oluyor
Bencede ben zaten diğerinden kalan anca düşüyordur dedim doktor imkansız dedi yeni gebelik diyip insanı umutlandırıyorlarDeğer düşmüş canım belki bir önceki gebelik sonrası HCG sıfırlanmamış olabilir o yüzden vücut bunu atıyor olablir sen direk bence kadın doğuma git
yaaa ben de öyle sandım çünkü değer çok yüksek diyeBencede ben zaten diğerinden kalan anca düşüyordur dedim doktor imkansız dedi yeni gebelik diyip insanı umutlandırıyorlar
dilerim diyecektimyaaa ben de öyle sandım çünkü değer çok yüksek diyeinşallah hala öyledir canım bir an önce gerçeği öğrenip ona göre yolunu çizmeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?