Tüp bebek kürtaj sonrası beta hcg ne zaman sıfırlanıyor

Tam herseyi öğrenip aman olmuyor dediğin anda oluyor biliyor musun
Evet ben mesela hiç beklemediğim ayda hamile kaldım umudum yoktu demek nasip olunca oluyor o yüzden artık oluruna bırakacağım ben Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin gerisi boşmuş çünkü anladım bunu

Evet ben mesela hiç beklemediğim ayda hamile kaldım umudum yoktu demek nasip olunca oluyor o yüzden artık oluruna bırakacağım ben Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin gerisi boşmuş çünkü anladım bunu
Aynen öyle canım

Aynen öyle canım
Kızlar yazdıklarınızdan merak edip soruyorum. 3 temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için ilaçla düşük yaptım. Kürtaj olmadı. 12-13 gün sürdü kanama. 15 ağustosta adet oldum. 15 eylülde adet olmadım. 16-17 eylülde test yaptım. Negatif çıktı. 21 eylülde adet oldum. Adetten 11 gün sonra yani geçen cumartesi kasıklarımda sızı olunca yumurtlamadan şüphelenip ovulasyon testi yaptım. Pik çıktı. Sonraki 2 gün de pik çıkınca dün şüphelenip gebelik testi yaptım evde. Pozitif çıktı. Bugün de kan verdim. 237 çıktı sonuç. Düşükten kalan değer olabilir mi?

Adetle sıfırlanır değer diyorlar ama hiç bir fikrim yok canım
Benim şöyle oldu düşük yaptım bebek düştükten sonra kanama devam etti doktor adete döndü artık dedi 2 hafta sonra hcg 4 e düşmüştü
Sen 2 gün sonra test yaptır bakalım ancak öyle emin olabilirsin

Ayy. İnşallah düşmüştür benim de. 2 ayrı doktora gittim. İkisi de baktır demedi hcg ye. Benim de hiç aklıma gelmemiş. Yarın yeniden baktırayım da emin olayım bari. Çok teşekkür ederim

Eğer adet oldu isen canm HCG sıfırlanmıştır zaten negatif çıktı demişsin normalde düşmese oda pozitif çıkardı sen hemen kadın doğuma git bak rahim kalınlaşmaya başlamış mı diye

Eğer adet oldu isen canm HCG sıfırlanmıştır zaten negatif çıktı demişsin normalde düşmese oda pozitif çıkardı sen hemen kadın doğuma git bak rahim kalınlaşmaya başlamış mı diye
Yarın akşam ya da cuma sabahı tekrarlayacağım. Yükseliş var mı diye. Sonra da randevu alacağım

Merhaba sen adet olmuşsun sonuçta beta sıfırlanmasan adet olunmuyormuş yaşadığım tecrübeye dayanarak söylüyorum tekrar test yaptırdın mı kanda ? Bence gebelik var

Kızlar çok acil bakar mısınız kürtaj olalı bir ay oldu test yaptım çift çizgi çıktı anında bebeklerim ikizdi hala beta sıfırlanmamış mıdır sizce ne yapmalıyım ?
Ben mesela canm geçen cuma vermiştim ya kan HCG için dünde verdim değerim 757 düşmüş yani ortalam canım 4 hafta kadar sürede Sanrm atıyor vücut bu hormonu. Kürtaj sonrası kanaman kaç gün sürdü senin

Merhaba sen adet olmuşsun sonuçta beta sıfırlanmasan adet olunmuyormuş yaşadığım tecrübeye dayanarak söylüyorum tekrar test yaptırdın mı kanda ? Bence gebelik var
Dün test yaptırdık. 118 çıktı sonuç. Kimyasal yüksek ihtimal. Bugün de kanamam başladı zaten

Kürtajdan sonra damla damla bir iki gün sürdü hala adet olamadım pazartesi tekrar kan vereceğim benim çok yavaş düşüyor çarşamba 324 çıktı 10 güne sanki anca sıfırlanacak gibi

Kürtajdan sonra damla damla bir iki gün sürdü hala adet olamadım pazartesi tekrar kan vereceğim benim çok yavaş düşüyor çarşamba 324 çıktı 10 güne sanki anca sıfırlanacak gibi
Kanama olmadığı için olabilir canım benimde kürtaj sonrası 4 gün leke leke geldi 5 gün bir başladı adet kanaması gibi bugün 9 gün devam ediyor yani ortalama 14 gündür kanamam var. Bir hafta sonra tekrar ver canm kan sen bi

Aynen canım hala beklemeye devam kaç gün olmazsak sıkıntı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…