Tup bebek lutfen bakin acilll!!!

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
İlk deneme 2 embriyo kimyasal gebelik

İkinci deneme 3 embriyo 3 uz tuttu,3.ayimda biri karnimda sonlandirildi..
6.ayima kadar ikiz tasidim ve erken dogum oldu kaybettim 21 haftalik kizlarimi.. 7 ay oldu..

Pztsi tekrar donmus transferim olucak,sorum su,

1 mi 2 mi embriyo koydurayim,donmus embriyo 5.gun blast bu arada yasim 30.

2 embriyo koydur derim şansın artar gerçi hersey Allahtan cnm ne yapsakta sonucu değiştirmiyor olacağı varsa olucak dilerim gönlünce olur ve bu sefer hamileliğin hayırlısıyla sonuçlanır inş :)

Bu arada yanlış okudum sandım ama yazdığını tekrar okuyunca anladım 3 üz tuttu ancak birini sonlandırdılar öyle mi ? Rabbim sana nasip etmişken böyle bi karar almana üzüldüm :(

Üçüz gebeliği 3 embriyo transferi sonrası yaşamışsınız, yerinizde olsam 2 embriyo koydururdum. Benim de 3 embriyo sonrası üçüz gebeliğim olmuştu ama 2 si aynı kesedeydi. Redüksiyon sonrası ben de düşük yaptım maalesef...Gençsiniz, maddi imkanınız da varsa 2 koydurabilirsiniz bence.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere :)

Bu arada yanlış okudum sandım ama yazdığını tekrar okuyunca anladım 3 üz tuttu ancak birini sonlandırdılar öyle mi ? Rabbim sana nasip etmişken böyle bi karar almana üzüldüm :KK43:
inanın o kararı almak ve sonrası hayat hiç kolay olmuyor ve maalesef yaşanmadan da anlaşılmıyor.Allah kimseyi o zor durumda bırakmasın.

Bişey olursa vebal almak istemem ama ben olsam 2 embriyo koydururum.
Ama biliyorsun ikiz gebelikler riskli, kötü bir örneğini yaşamışsın zaten maalesef,onu da düşün.

Üçüz gebeliği 3 embriyo transferi sonrası yaşamışsınız, yerinizde olsam 2 embriyo koydururdum. Benim de 3 embriyo sonrası üçüz gebeliğim olmuştu ama 2 si aynı kesedeydi. Redüksiyon sonrası ben de düşük yaptım maalesef...Gençsiniz, maddi imkanınız da varsa 2 koydurabilirsiniz bence.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere :)
Redüksiyon sonlandırma değil mi ? Hem tüp bebek yaptırıp hemde Allah nasip ettiğinde sonlandırmak ? Bunu anlayamadım

inanın o kararı almak ve sonrası hayat hiç kolay olmuyor ve maalesef yaşanmadan da anlaşılmıyor.Allah kimseyi o zor durumda bırakmasın.
Karar senin sen istemeden yapamazlar ben olsam o riski alırdım çünkü çocuğumuz olsun dye o kadar çok sey yasıyoruz ki bu yolda ki ettiğimiz dualarında Hesabı yoktur sanırım ve Allah'ım öyle lutfetmişken nasıl yok istemem derim? Benim kuzenimde defalarca denedi en son 3 üz tuttu Dr lar birini sonlandırmak istedi ama o iZin vermedi ve Allah'ım sıkıntısız bi hamilelikle ona 3 üz verdi ynede k.bakmayın bu sadece benim düşüncem

Redüksiyon sonlandırma değil mi ? Hem tüp bebek yaptırıp hemde Allah nasip ettiğinde sonlandırmak ? Bunu anlayamadım
Doktorların önceliği anne sağlığı sonra ailenin sağlıklı bebek sahibi olması.Çoğul gebelik anne yaşamını tehdit ettiğinde ya da bebeklerden birinde olan anomali yüzünden diğer bebeklerin yaşamı riske girdiğinde bu yönteme başvuruluyor genelde.

Ne oldugunu ve neden yapıldığını biliyorum saglıkçıyım ancak içimdeki canlıyı sağlığım risk Altın'da olcak olsada öldüremem nasıl kıyabilirim ki ? Bunu mantığım almıyo k.bakmayın hem ne olacağını sadece Allah bilir yaşayıp görmeden sırf olabilir ihtimali üzerine bunu nasıl yapabilirim ki ?

Ki bişeyi daha hatırlatmak istiyorum bu işleme has riskleride söylediler mi size? Düşüğe sebep oldugunu erken doğuma sebep oldugunu ya da anomalili diye düşünülüp sonlandırılandan geriye kalanlarında aslında da anomalili oldugu sonradan saptanabileceğini

Ne oldugunu ve neden yapıldığını biliyorum saglıkçıyım ancak içimdeki canlıyı sağlığım risk Altın'da olcak olsada öldüremem nasıl kıyabilirim ki ? Bunu mantığım almıyo k.bakmayın hem ne olacağını sadece Allah bilir yaşayıp görmeden sırf olabilir ihtimali üzerine bunu nasıl yapabilirim ki ?
Sevgili elffth3, Gulgonca86 ve benim bu konuda yaşanmış kötü bir tecrübemiz var ve inan kimsenin yaşamasını istemediğim bir durum.Empati yapmak istersen redüksiyon yaptırmak zorunda kalmış olanların forumda sayfaları var, orada belki sorularına cevap bulabilirsin.

Sevgili elffth3, Gulgonca86 ve benim bu konuda yaşanmış kötü bir tecrübemiz var ve inan kimsenin yaşamasını istemediğim bir durum.Empati yapmak istersen redüksiyon yaptırmak zorunda kalmış olanların forumda sayfaları var, orada belki sorularına cevap bulabilirsin.
Eğer sizi üzdüysem çok özürdilerim sadece her zaman Dr Ları değil Bazende kalbinizi dinlemeniz gerek Dr lar herseyi ya da ne olabileceğini kesin olarak bilemezler sadece olabilirliği üzerine teorik olarak yapmaları gerekeni yaparlar ancak bizler anne adaylarıyız işin teorisi beni ilgilendirmez dilerim Rabbim sağlıklı güzel bebekler versin sizlere

Eğer sizi üzdüysem çok özürdilerim sadece her zaman Dr Ları değil Bazende kalbinizi dinlemeniz gerek Dr lar herseyi ya da ne olabileceğini kesin olarak bilemezler sadece olabilirliği üzerine teorik olarak yapmaları gerekeni yaparlar ancak bizler anne adaylarıyız işin teorisi beni ilgilendirmez dilerim Rabbim sağlıklı güzel bebekler versin sizlere
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Evet 3 uz tuttu,3 ay ucuzu tasidim,ama,daha 3 aylikken kalp atislarim 150 ye vuruyodu,ayakta duramiyordum 6 kilo birden verdim beslenemedim,hergun hastanede serum baglatip beslendim,5 doktor gezdim hepside birini sonlandirmami istedi,5 aya gelmeden hepsini dogurursun kaybedersin,dogsalarda yasamazlar,diger bebeklerin ve senin sagligin icin birini sonlandirmamiz gerek dediler,o gun hic unutmuyorum aglaya aglaya esimle helak olduk,1 hafta uzuntuden kendime gelemedim hep agladim,ama rabbim tam 5 ay bitiminde karnimdakileride aldi,bilmiyorum belki bana ceza verdi,rabbim affetsin ben boyle zor bir imtihanla karsilastim,simdi iki embriyoyuda ya tasiyamasam korkularim var, ama rediksiyonunbu kadar risklioldugunu hic soylemediler bana,birdehocaya sordum annenin hayati tehlikedeyse 3 aylik bebegi sonlandirabilirsiniz dedi,ruh 4.ay biterken ufleniyormus oyle okudum bilmiyorum cok uzgunum:((((

Evet 3 uz tuttu,3 ay ucuzu tasidim,ama,daha 3 aylikken kalp atislarim 150 ye vuruyodu,ayakta duramiyordum 6 kilo birden verdim beslenemedim,hergun hastanede serum baglatip beslendim,5 doktor gezdim hepside birini sonlandirmami istedi,5 aya gelmeden hepsini dogurursun kaybedersin,dogsalarda yasamazlar,diger bebeklerin ve senin sagligin icin birini sonlandirmamiz gerek dediler,o gun hic unutmuyorum aglaya aglaya esimle helak olduk,1 hafta uzuntuden kendime gelemedim hep agladim,ama rabbim tam 5 ay bitiminde karnimdakileride aldi,bilmiyorum belki bana ceza verdi,rabbim affetsin ben boyle zor bir imtihanla karsilastim,simdi iki embriyoyuda ya tasiyamasam korkularim var, ama rediksiyonunbu kadar risklioldugunu hic soylemediler bana,birdehocaya sordum annenin hayati tehlikedeyse 3 aylik bebegi sonlandirabilirsiniz dedi,ruh 4.ay biterken ufleniyormus oyle okudum bilmiyorum cok uzgunum:KK43:(((
Senin adına çok üzüldüm:( sağlığını cidden kötü etkilemiş gerçekten Üzülerek karar verdiğine eminim Allah'ım sabır versin yaşadıkların için ve dilerim sağlıklı bi şekilde bebek sahibi olursun.ne zmn ruh üfleniyor bilmiyorum ancak o güçlü kalp atışını duydum ya Allah'ım herseye Kadir o ne dilerse nasıl dilerse öyle olucaktır

Senin adına çok üzüldüm:KK43: sağlığını cidden kötü etkilemiş gerçekten Üzülerek karar verdiğine eminim Allah'ım sabır versin yaşadıkların için ve dilerim sağlıklı bi şekilde bebek sahibi olursun.ne zmn ruh üfleniyor bilmiyorum ancak o güçlü kalp atışını duydum ya Allah'ım herseye Kadir o ne dilerse nasıl dilerse öyle olucaktır

Amin cok sagolun..

Amin cok sagolun..
Merhaba Gulgonca86 sizin eşiniz azopsemi galiba tesedemi bulundu sperm Nerede yapılıncak bu tedaviniz bahçecide mi yaptirdiniz bizim bi abla yaptirmisti orda üç embiriyo koyduruyorlar benimde eşim kabul etmiyor biz bu canı çok aradık ucuz koydur niyaz ikiz olabilir o can düşüyor oraya kıyılmış die ama bence doktorun sucuda xok siz sonuçta tam bilmiyorsunuz onlar biliorum ucu tutsa hemen sonlandiriyorlar birini ucunu taşımak çok zor die hep duyuyorum son zman larda xok üzülüyorum ...ins kimsenin sizinde bir daha başınıza gelmez hersey hayırla olsun ins

Back
X