tüp bebek merkezi ankara

dilber akin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
136
59
13
47
Kızlar çok moralim bozuk.. inşallah tecrübe eden birilerinden rahatlatıcı birşeyler duyarım.

Şöyleki, 2 yıllık evliyiz, bir yıla yakındır bebek istiyoruz.. ben sürekli doktora gittim, anormal bsy yok dedi, herşey yolunda dedi.. bi süre olmayınca eşin de konntrole gitsin dedi. O çok ağırdan aldı ama bu isi, gidip sperm vermek çok iğrenç bisey nasıl yapıcam diye diye.. neyse sonunda gitti.. varikosel dedi doktor ama ameliyata gerek yok dedi. Sonra kruger yaptırdı. O testte baş anomalisi %90 çıktı. Kendi doktoru hiçbirsey demedi, engel değil, denemeye devam edin dedi. Ama Ben kadın doğumcuma gösterdim, sperm sayısı ve hızı iyi, onda sorun yok, ama baş anomalisi bu kadar yüksekken, o spermler yumurtayı dölleyemez, çok çok düşük ihtimal, olsa bile sağlıklı olmaz dedi. O yüzden aşılama vs de işe yaramaz bu durumda, direk bi tüp bebek merkeziyle görüşün dedi.

Şimdi yine eşimin kendisini hazır hissetmesini ve gitmeyi bekliyoruz. Ben olsam ertesi gün giderdim ama onun da üstüne gitmek istemiyrum. Çaresiz hissediyorum. Yakınlarımızdan baskı vs görmüyoruz ama etraftan sürekli hadi yok mu düşünmüyor musunuz, istemiyor musnuuz soruları çok üzüyor beni…

Bu durumda olup güzel haber verecek kimse var mıdır? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Ankarada tüp bebek merkezi önerirseniz çok sevinirim. doktorum bana ankara tüp bebek merkezini önerdi ama ..bilemiorum. önerilerinizi bekliyorum.:(

Allah yardimciniz olsun canim başkent hastanesinde gögsen bey var ona gitmeni tavsiye ederim çok iyi başarılı bir doktor

Merhaba benim eşimde baya bi kastı dr kapısında bile gerim gerim gerildi. Hatta bir gün öncesinde üzüntüden zil zurna sarhoş oldu :) İyi çıktı engel yok dediler varikosel mevcut ondada..
neyse vakit geldi geçti korunmayalı 2 yıl oldu sonra tüp bebeğe karar verdik derken ben hamile olduğumu öğrendim. 5 aylık gebeyken kaybettim ayazımı ama tam 1 yıl sonra tekrar gebe kaldım bu seferde dış gebelik ve sağ tüp gitti. şimdi ise tüp bebek denedik ilk sefer tutmadı bu ayda ikinci transfere gidicez ya nasip...
moral bozmayın sebepsiz kalamamalar hep psikolojik birde kaderdeki neyse o yaşanan. Rabbim herşeyin beterinde saklasın. duaya sığın bol bol rabbim ol der olur ona göre güçlük yok ki! ankarada bilmiyorum nerde var ama bursa acıbadem bu konuda çok başarılıymış. istersen bi araştır.

size de çok geçmiş olsun..neler atlatmışsınız.. kimbilir ne kadar zor geçmiştir..

Genart tüp bebek merkezi Dr. Aysun Baltacı bizim doktorumuz, hastaya yaklaşımı mükemmel, merkezin embryoloji bölümü, laboratuarı çok iyi. Onların sayesinde bebeğimize kavuştuk. Darısı isteyen herkesin başına. Tüp bebek tedavisinde moral ve doktorun empati kurması çok önemli, Aysun hocaya çok teşekkürler.

Back
X