- 11 Ekim 2015
- 174
- 93
- 98
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanimlar merhaba hepinize...ben ilk tup bebek denememe basliycam ama henuz karar veremedim...Bahceciyle Umut arasinda kaldim...birde tup bebege baslarken o surecte igneler yapiliyormus...ne kadar sure ve nasil igneler bunlar...? Simdiden tesekkrler...
Aa bilmiyordum...peki tavsiye eder misiniz?bahçeci ile umut aynı merkez zaten biri avrupada biri anadoluda
bildiğim kadarıyla istanbulda en iyi tüp bebek merkezlerinden biri.
Siz yaptirdiniz mi? Surec nasil ilerliyor? Ne zaman baslaniyor? Hic bilgim yok...Ben bahceciyi tavsiye ediyorum gercekten iyi bir merkez
Bu kadar acik anlatilabilirdi gercekten:)) cok tesekkur ederim..umarim ikinci denemeniz olumlu olur.. beklemek gercekten zor olacak ..asilamadan biliyorum.. Allah hayirlisiyla bizlerede nasip eder insaAllah... bisy daha, transfer islemi agrili mi??Ben de bahçeci fulyayı öneririm benim ilk denemem oradaydı 2. Yi de orada yaptırıcam... İğnelere gelince 10-12 gün gibi serüven minik tatlı hormon iğneleri korkma adetinle başlarlar yumurtalarını yeterli büyüklük ve sayıya ulaştırmak için,, hormon iğnelerinin sonuncusu çatlatma iğnesidir onu yaptıktan sonra merkezin sana verdiği saatte yumurtaların toplanır ( korkma 5 dakika içinde anestizi alarak yapılır) ayılman 7 dakikayı bulmaz onun alabinde spermle senden alınan döllenir sıkıntı yoksa sağlık olarak taze taze 3 veya 5 gün sonra bebişlerğn sendeler,,, eğer dondurulması gerekirse transfer olmadan 16-17 gün sadece hormon ilacı kullanıp transfere girersin iğne değillerdir korma :) arkasından da tüp bebek tedavisinin en zor kısmına gelinir hamile misin değil misin beklemesi 12 ve 15 gün arasında değişir işte o bekleme kısmı için 100 hormon iğnesini tercih edersin :)) yeterince anlatabilmişimdir umarım :))
Kısaca anlatmaya çalıştım detay istersen sorabilirsin ben ilk denememde negatifi 2 gün önce aldım şimdi ilaçları kesicem ve bebişlerim benden gidicek sonrasında 2. Denemeye başlıycamm ilk deneme nasıldır bildiğim için uarsımcı olurum kafana takılanı sor cnmHanimlar merhaba hepinize...ben ilk tup bebek denememe basliycam ama henuz karar veremedim...Bahceciyle Umut arasinda kaldim...birde tup bebege baslarken o surecte igneler yapiliyormus...ne kadar sure ve nasil igneler bunlar...? Simdiden tesekkrler...
basit işlem transfer alttan muayne olmakla aynı anesteziye bile gerek yok 5 dk bile sürmüyodur bebişlerinin sana konulmasını ekrandan izleyip o mucizeyi izlerken bitti diyolar hoooop :)Bu kadar acik anlatilabilirdi gercekten:)) cok tesekkur ederim..umarim ikinci denemeniz olumlu olur.. beklemek gercekten zor olacak ..asilamadan biliyorum.. Allah hayirlisiyla bizlerede nasip eder insaAllah... bisy daha, transfer islemi agrili mi??
Yaa heyecan yaptim simdi:)) ben 1 kere denemeyi dusunuyorum esimden dolayi...o sıkıldi hastane islerinden ...umarim ilk denememde tutar... bu arada igneler gobekten mi yapiliyor??.En
basit işlem transfer alttan muayne olmakla aynı anesteziye bile gerek yok 5 dk bile sürmüyodur bebişlerinin sana konulmasını ekrandan izleyip o mucizeyi izlerken bitti diyolar hoooop :)
Evet iğneler göbekten yapılıyor sizde problem neydi cnm ?? Bir de bu işte eşine çok daha gazla ihttiyacın var çünkü tüm tedavi senin üzerinde yapılacak ve hormonlar duygularını karıştırıcak onun için destek çok önemli yani öleeee hastaneden sıkılmak yok :)Yaa heyecan yaptim simdi:)) ben 1 kere denemeyi dusunuyorum esimden dolayi...o sıkıldi hastane islerinden ...umarim ilk denememde tutar... bu arada igneler gobekten mi yapiliyor??.
:))) bizde ikimizdede sıkınti yok canim...sebebi aciklanamayan infertilite...ikimizde cok saglikliyiz cok sukur... 3.5 senedir evliyiz..Evet iğneler göbekten yapılıyor sizde problem neydi cnm ?? Bir de bu işte eşine çok daha gazla ihttiyacın var çünkü tüm tedavi senin üzerinde yapılacak ve hormonlar duygularını karıştırıcak onun için destek çok önemli yani öleeee hastaneden sıkılmak yok :)
Hanimlar merhaba hepinize...ben ilk tup bebek denememe basliycam ama henuz karar veremedim...Bahceciyle Umut arasinda kaldim...birde tup bebege baslarken o surecte igneler yapiliyormus...ne kadar sure ve nasil igneler bunlar...? Simdiden tesekkrler...
Evet yaptırdım hatta martta 3. Ye başlıcam kısmetse siz bir kere denicem demişsiniz inşallah pozitif olur ama pozitif olmazsa ikinciyi mutlaka denemek isticeksiniz eminim bağımlılık yapıyor çünkü:) ben 1 sene içinde 3. Yü denicem olmazsa yine yine yine denicem adetin 3. Günü başlıyorsun canım sonra yumurtaların yeterli büyüklüğe gelene kadar göbekten iğne oluyorsun sonra çatlatma iğneni olup 36 saat sonra yumurtalarını topluyorlar eşinden sperm örneği alıp döllüyorlar 2. Gün 3. Gün 5. Gün duruma göre donduruyorlar veya aynı ay transfer oluyorsun dondurduklarında bi daha ki adette transferin yapılıyor eğer kaliteli embriyoların çok olursa dondurmanı tavsiye ederim eğer olmazsa ilerde dondurulmuş transfer oluyorsunSiz yaptirdiniz mi? Surec nasil ilerliyor? Ne zaman baslaniyor? Hic bilgim yok...
Cok tesekkurler..umarim 4.ye gerek kalmadan hamile kalirsiniz... pozitif durumunuz cok guzel...:) bende dondursam iyi olacak sanirim...:))Evet yaptırdım hatta martta 3. Ye başlıcam kısmetse siz bir kere denicem demişsiniz inşallah pozitif olur ama pozitif olmazsa ikinciyi mutlaka denemek isticeksiniz eminim bağımlılık yapıyor çünkü:) ben 1 sene içinde 3. Yü denicem olmazsa yine yine yine denicem adetin 3. Günü başlıyorsun canım sonra yumurtaların yeterli büyüklüğe gelene kadar göbekten iğne oluyorsun sonra çatlatma iğneni olup 36 saat sonra yumurtalarını topluyorlar eşinden sperm örneği alıp döllüyorlar 2. Gün 3. Gün 5. Gün duruma göre donduruyorlar veya aynı ay transfer oluyorsun dondurduklarında bi daha ki adette transferin yapılıyor eğer kaliteli embriyoların çok olursa dondurmanı tavsiye ederim eğer olmazsa ilerde dondurulmuş transfer oluyorsun
İnşallah canım ilkinde hamile kaldım ama düşük yaptımCok tesekkurler..umarim 4.ye gerek kalmadan hamile kalirsiniz... pozitif durumunuz cok guzel...:) bende dondursam iyi olacak sanirim...:))