Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam, bugün kan testim negatif geldi. Pes etmedim tekrar deneyeceğim.
Düşük amh,yaş 39.
İstanbulda gittiğiniz, memnun kaldığınız merkez ve doktor isim önerisi alabilir miyim?
Şuan aklımda şişli memorial var.
ben şuan şişli memorialde tedavi görüyorum ama tedavi süreci bitmeden memnunum yada değilim demek çok zor ben lale hoca ile devam ediyorum ama sevinç hanımıda çok duydum forumdan benim opu işlemimi sevinç hanım yaptı hatta
Merhaba.Serdar Koç' u takip etmenizi tavsiye edebilirim. Farklı merkezlerde 3 başarısız denemeden sonra Serdar hocamı buldum. Serdar hocam ile ilk denememde ikizlerimi kucağıma aldım. Şimdi bir de doğal yolla hamileyim. Adenemiyozis teşhisi koydu bana kendisi ilk muayenede ve tedavisini yaptı. Diğer doktorlar fark etmemişti. İlk muayene ücretsiz
Merhaba.Serdar Koç' u takip etmenizi tavsiye edebilirim. Farklı merkezlerde 3 başarısız denemeden sonra Serdar hocamı buldum. Serdar hocam ile ilk denememde ikizlerimi kucağıma aldım. Şimdi bir de doğal yolla hamileyim. Adenemiyozis teşhisi koydu bana kendisi ilk muayenede ve tedavisini yaptı. Diğer doktorlar fark etmemişti. İlk muayene ücretsiz
Merhaba benim ilk ve tek tup bebek denemem Amerikan hastanesi Cengiz hoca ile oldu. Cok sukur ilkte pozitif tek yumurta ikizi bebeklerimi bekliyorum suan bizde sorun amh 0.71 idi baska sorunumuz yoktu. Cok canayakin cok basarili bir doktor bence. Baska denemem ya da gorusmem olmadi baska merkezle kiyas yapamiyorum ama bence Cengiz hocayla da gorusebilirsin ilk gorusme ucretsiz
Merhaba benim de aynı bulgular bir negatif denemem sonrası baska bir doktora cıktı fark etmemişti kimse. ADenomyozisi nasıl fark ettti teşhis koydu sonra doğal yolla nasıl kaldınız
Merhaba benim de aynı bulgular bir negatif denemem sonrası baska bir doktora cıktı fark etmemişti kimse. ADenomyozisi nasıl fark ettti teşhis koydu sonra doğal yolla nasıl kaldınız
Merhaba.Alttan ultrason muayenesinde gördü. Tedavi ettikten sonra tüp bebek yöntemiyle ikizlerim oldu. Doğumdan sonra doğal yolla hamile kaldım. Sanırım adenemiyozis duzeldigi için hamile kaldım çünkü 2 başarısız iğneli aşılama 3 başarısız tüp Bebek denemem var.
Merhaba.Alttan ultrason muayenesinde gördü. Tedavi ettikten sonra tüp bebek yöntemiyle ikizlerim oldu. Doğumdan sonra doğal yolla hamile kaldım. Sanırım adenemiyozis duzeldigi için hamile kaldım çünkü 2 başarısız iğneli aşılama 3 başarısız tüp Bebek denemem var.
Adınıza cok sevindim. Sağlıkla büyütün yavrularınızı. Ben de şişli memoriale geçmeyi düşünüyorum ama izmirden gelip gideceğim. Umarım kolaylıkla ve sağlıkla ilerler önümdeki sürecim Belirtileriniz var mıydı peki ? cinsel ilişkide ağrı acı ya da regl dönemlerinde ağır ağrılar ve kanamalar gibi?