- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Diğer yerler nasıl bilmiyorum onun için bi kıyaslama yapamıyorum ben ilaçlarımı klinikten değilde dışarıdan temin ettim transfer ücreti olarak 11 bin ödedik tahlil ücretleri vs 15 16 bini bulmuştur. Memnuniyete gelirsek şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım herkes cok ilgili.Memnun musunuz. Ücretler basıl orada
Benden hsg istediler. Çok korkuyorum bir de rahim de yara varmış. Neden var ne alaka anlamadım. İnş hsg de çok canımı yakmaz . Hsg sen sonra çatlatma deneyecekler yine sanırım sonda aşılama en son tüp. Bu süreni beklemek çok zor. Ömrümden ömür gidiyor resmen. Eşim belli etmiyor ama o da üzülüyorDiğer yerler nasıl bilmiyorum onun için bi kıyaslama yapamıyorum ben ilaçlarımı klinikten değilde dışarıdan temin ettim transfer ücreti olarak 11 bin ödedik tahlil ücretleri vs 15 16 bini bulmuştur. Memnuniyete gelirsek şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım herkes cok ilgili.
Canım hsg yi ben ecomar da çekindim hiç agrı sızı olmadı anlamadım bile hsg çekildiğini, sana da tavsiye ederim öneririm orayıBenden hsg istediler. Çok korkuyorum bir de rahim de yara varmış. Neden var ne alaka anlamadım. İnş hsg de çok canımı yakmaz . Hsg sen sonra çatlatma deneyecekler yine sanırım sonda aşılama en son tüp. Bu süreni beklemek çok zor. Ömrümden ömür gidiyor resmen. Eşim belli etmiyor ama o da üzülüyor
Bizim önce yumurta toplama oldu sonra hsg çekildi 1 ay rahimi dinlenmeye bıraktık diğer adetim de de transfere başladık ilki negatifti simdi ikinci transfer için tedavi görüyorum yarın iğnelere başlayacağım iğneler cok canımı yakıyorBenden hsg istediler. Çok korkuyorum bir de rahim de yara varmış. Neden var ne alaka anlamadım. İnş hsg de çok canımı yakmaz . Hsg sen sonra çatlatma deneyecekler yine sanırım sonda aşılama en son tüp. Bu süreni beklemek çok zor. Ömrümden ömür gidiyor resmen. Eşim belli etmiyor ama o da üzülüyor
Büyük ihtimalle bende aynı işlemleri göreceğim. Sabır edeceğiz. Allahım güç versin bizeBizim önce yumurta toplama oldu sonra hsg çekildi 1 ay rahimi dinlenmeye bıraktık diğer adetim de de transfere başladık ilki negatifti simdi ikinci transfer için tedavi görüyorum yarın iğnelere başlayacağım iğneler cok canımı yakıyor
Amin inşallah sizin tam olarak sorununuz neydi nasıl karar verdiniz tüp bebeğeBüyük ihtimalle bende aynı işlemleri göreceğim. Sabır edeceğiz. Allahım güç versin bize
Randevumu echomardan aldım canım bende doktorum yönlendirdi. Memnun kalmana sevindim güzel tesadüf oldu. İçim rahatladı biraz acımadığını senden de duyuncaCanım hsg yi ben ecomar da çekindim hiç agrı sızı olmadı anlamadım bile hsg çekildiğini, sana da tavsiye ederim öneririm orayı
Haberdar edersin inşallah iyi sonuçların olurRandevumu echomardan aldım canım bende doktorum yönlendirdi. Memnun kalmana sevindim güzel tesadüf oldu. İçim rahatladı biraz acımadığını senden de duyunca
Hsg mi oldum canım çok şükür temiz çıktı. Ama işlem sırası adet ağrısı gibi şiddetli bir ağrı oldu 15 saniye kadar. Acaba tıkanıklık vardı da açıldı mı bilmiyorum. Şuan bile arada ağzı oluyor hafiften nadirenHaberdar edersin inşallah iyi sonuçların olur
Evet canım ilaç döküyorlar ufak tefek şeyler olduğu zaman ilaç sayesinde geçiyormuş o cok şükür hadi bakalım simdi sıra tüp bebek asamalarında mıHsg mi oldum canım çok şükür temiz çıktı. Ama işlem sırası adet ağrısı gibi şiddetli bir ağrı oldu 15 saniye kadar. Acaba tıkanıklık vardı da açıldı mı bilmiyorum. Şuan bile arada ağzı oluyor hafiften nadiren
Doktorum bu ay beni bekletecek, hsg sk tası bir ay beklemem daha sağlıklıymış. Bir ay sonra yine çatlatma iğnesi deneyecekEvet canım ilaç döküyorlar ufak tefek şeyler olduğu zaman ilaç sayesinde geçiyormuş o cok şükür hadi bakalım simdi sıra tüp bebek asamalarında mı
Doktorum bu ay beni bekletecek, hsg sk tası bir ay beklemem daha sağlıklıymış. Bir ay sonra yine çatlatma iğnesi deneyecek ovitrella sonraki ay da klomen deneyecek . Bu İk ayda da çatlatma iğnelerinden cevap alamazsam, aşılama yöntemini deneyecek. O da olmazsa en son tüp bebek canım. Beklemek çok zor, bir de böyle süre uzadıkça uzuyor insan hem yoruluyor hem geriliyor çok zor süreç allahım yardımcımız olsun.Evet canım ilaç döküyorlar ufak tefek şeyler olduğu zaman ilaç sayesinde geçiyormuş o cok şükür hadi bakalım simdi sıra tüp bebek asamalarında mı
Amin canım Allah kolaylık versin sabır versin en cok. Dikkatini dağıtacak şeyler bul sürekli aklın gebelikte olmasın stresten uzak dur cok büyük etken. Bende haziranda başladım ben hemen olumlu sonuç alırım sanıyordum ama suan ikinciyi yapıyorum zaman nasıl geçicek derken transfer günüme 3 gün kaldı kafanı dağıt sen zaman Nası çabuk geçiyor anlayamazsın bileDoktorum bu ay beni bekletecek, hsg sk tası bir ay beklemem daha sağlıklıymış. Bir ay sonra yine çatlatma iğnesi deneyecek
Doktorum bu ay beni bekletecek, hsg sk tası bir ay beklemem daha sağlıklıymış. Bir ay sonra yine çatlatma iğnesi deneyecek ovitrella sonraki ay da klomen deneyecek . Bu İk ayda da çatlatma iğnelerinden cevap alamazsam, aşılama yöntemini deneyecek. O da olmazsa en son tüp bebek canım. Beklemek çok zor, bir de böyle süre uzadıkça uzuyor insan hem yoruluyor hem geriliyor çok zor süreç allahım yardımcımız olsun.
Transfer dediğin aşılama mı olacak kuzumAmin canım Allah kolaylık versin sabır versin en cok. Dikkatini dağıtacak şeyler bul sürekli aklın gebelikte olmasın stresten uzak dur cok büyük etken. Bende haziranda başladım ben hemen olumlu sonuç alırım sanıyordum ama suan ikinciyi yapıyorum zaman nasıl geçicek derken transfer günüme 3 gün kaldı kafanı dağıt sen zaman Nası çabuk geçiyor anlayamazsın bile
Tüp bebek canım aşılama için bile eşimin değerleri cok düşüktü tek çare tüp bebek dendi bizeTransfer dediğin aşılama mı olacak kuzum
Bende diyorum ki acaba çatlatma son bir çatlatma iğnesi denemesinden sonra aşılama mı istesemTüp bebek canım aşılama için bile eşimin değerleri cok düşüktü tek çare tüp bebek dendi bize
Sizin tam olarak sorun neydi?Bende diyorum ki acaba çatlatma son bir çatlatma iğnesi denemesinden sonra aşılama mı istesembir kez daha çatlatma oldum olumsuz oldu çünkü
Herşey yolunda görünüyor. Sadece şuan bira proklatin yüksek onun içinde ilaç kullanıyorum kuzum. Ama bir senedir çocuk olmuyorSizin tam olarak sorun neydi?
Kaç yaşındasınHerşey yolunda görünüyor. Sadece şuan bira proklatin yüksek onun içinde ilaç kullanıyorum kuzum. Ama bir senedir çocuk olmuyor
30 canımKaç yaşındasın
30 yaşta 1 sene çocuk olmazsa tedavi süreci başlatıyor doktorlar zaten. En iyisine kendiniz karar verirsiniz doktorunuzla falan görüşün ona göre hareket edin hersey dilediğiniz gibi olur umarım30 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?