Ankaradaysanız bahçeci tüp bebek merkezini öneririmmerhabalar, 43 yaşına girmek üzereyim amh 0,02 yani yumurtam yok denecek kadar az tüp bebek düşünüyorum haliyle fakat nereye gitmeliyim hiç bilmiyorum fikir verebilirseniz çok se
Silivri de yaşıyorumHangi şehirdesiniz? Laboratuvar da çok önemli
Remzi Abalı Bahçeci fulya da şuan ama kendi kliniğini açıyor nişantaşında çok iyi bir doktor alanında cok basarılı ınstagramdan da bakabılırsınız bende kendısıne gıdıyorum ve hamıleyım tavsıye ederımmerhabalar, 43 yaşına girmek üzereyim amh 0,02 yani yumurtam yok denecek kadar az tüp bebek düşünüyorum haliyle fakat nereye gitmeliyim hiç bilmiyorum fikir verebilirseniz çok se
Hangi şehirdesiniz? Laboratuvar da çok
bahçeci mehmet reşit'e bakmıştım ama remzi abalıyı hiç düşünmemiştim birde cem bey varmış sanırım ayrılmış benim gibi yaşlılarda iyi sonuçlar aldığını duymuştum sizin bilginiz var mıRemzi Abalı Bahçeci fulya da şuan ama kendi kliniğini açıyor nişantaşında çok iyi bir doktor alanında cok basarılı ınstagramdan da bakabılırsınız bende kendısıne gıdıyorum ve hamıleyım tavsıye ederım
Diğer doktorlarla ilgili çok bilgim yok :) ama doktorların hepsi alanında uzman kişiye göre tedavi uyguluyorlar zaten bence öncelikle doktoru seçin çünkü hepsinin uzmanlık alanı bu :)Silivri de yaşıyorum
bahçeci mehmet reşit'e bakmıştım ama remzi abalıyı hiç düşünmemiştim birde cem bey varmış sanırım ayrılmış benim gibi yaşlılarda iyi sonuçlar aldığını duymuştum sizin bilginiz var mı
tamam teşekkür ederim ilginiz için... Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Diğer doktorlarla ilgili çok bilgim yok :) ama doktorların hepsi alanında uzman kişiye göre tedavi uyguluyorlar zaten bence öncelikle doktoru seçin çünkü hepsinin uzmanlık alanı bu :)
Sizde ordamı tedavi oldunuz acaba?beylikdüzü medicana
Levent bey hangi hastanenin laboratuvarını kullanıyorLevent mıhçıoğlu
Medicalpark grubuLevent bey hangi hastanenin laboratuvarını kullanıyor
Beni hacettepe tıp mezunu oluşu ve kadın doğum rahim alanında almış olduğu sertifikalar eğitim programları tavladı. İlk görüşmemdede bu doktor dedim. Doktorlar sitesinden görmüştüm sertifikalarını sizde araştırın.Levent bey hangi hastanenin laboratuvarını kullanıyor
tamam araştıracağım. teşekkür ederimBeni hacettepe tıp mezunu oluşu ve kadın doğum rahim alanında almış olduğu sertifikalar eğitim programları tavladı. İlk görüşmemdede bu doktor dedim. Doktorlar sitesinden görmüştüm sertifikalarını sizde araştırın.
evet ben orda tedavi gördüm , ilk denememde pozitif sonuç aldım çok şükür, yurtdışından bile hastalar var, bence başarılı bir hastane, il dışından gidip gelmesem doğumu da orda düşünürdümSizde ordamı tedavi oldunuz acaba?
Kayseri Acıbadem Mustafa taş çok iyi alanında instagramdan falan bir araştırın memnun kalırsınızmerhabalar, 43 yaşına girmek üzereyim amh 0,02 yani yumurtam yok denecek kadar az tüp bebek düşünüyorum haliyle fakat nereye gitmeliyim hiç bilmiyorum fikir verebilirseniz çok se
çok teşekkür ederim fakat ben istanbulda yaşıyorum kayseri çok uzak banaKayseri Acıbadem Mustafa taş çok iyi alanında instagramdan falan bir araştırın memnun kalırsınız
Doğru söylüyorsunuz ama inanın dünyanın öbür ucundan gelenler var:)çok teşekkür ederim fakat ben istanbulda yaşıyorum kayseri çok uzak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?