tüp bebek merkezi seçme kararsızlığı

eyla

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
9
3
16
45
merhabalar, 43 yaşına girmek üzereyim amh 0,02 yani yumurtam yok denecek kadar az tüp bebek düşünüyorum haliyle fakat nereye gitmeliyim hiç bilmiyorum fikir verebilirseniz çok se

Hangi şehirdesiniz? Laboratuvar da çok önemli

merhabalar, 43 yaşına girmek üzereyim amh 0,02 yani yumurtam yok denecek kadar az tüp bebek düşünüyorum haliyle fakat nereye gitmeliyim hiç bilmiyorum fikir verebilirseniz çok se
Ankaradaysanız bahçeci tüp bebek merkezini öneririm

İstanbul Acıbadem maslak Bülent Tıraşı öneririm. Prp işlemi ile siz yaşlarda doğal hamile kalanlar var veya kaliteli embriyo elde etme mümkün.

Remzi Abalı Bahçeci fulya da şuan ama kendi kliniğini açıyor nişantaşında çok iyi bir doktor alanında cok basarılı ınstagramdan da bakabılırsınız bende kendısıne gıdıyorum ve hamıleyım tavsıye ederım

Silivri de yaşıyorum
Hangi şehirdesiniz? Laboratuvar da çok

bahçeci mehmet reşit'e bakmıştım ama remzi abalıyı hiç düşünmemiştim birde cem bey varmış sanırım ayrılmış benim gibi yaşlılarda iyi sonuçlar aldığını duymuştum sizin bilginiz var mı

Diğer doktorlarla ilgili çok bilgim yok :) ama doktorların hepsi alanında uzman kişiye göre tedavi uyguluyorlar zaten bence öncelikle doktoru seçin çünkü hepsinin uzmanlık alanı bu :)

Diğer doktorlarla ilgili çok bilgim yok :) ama doktorların hepsi alanında uzman kişiye göre tedavi uyguluyorlar zaten bence öncelikle doktoru seçin çünkü hepsinin uzmanlık alanı bu :)
tamam teşekkür ederim ilginiz için... Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Levent bey hangi hastanenin laboratuvarını kullanıyor
Beni hacettepe tıp mezunu oluşu ve kadın doğum rahim alanında almış olduğu sertifikalar eğitim programları tavladı. İlk görüşmemdede bu doktor dedim. Doktorlar sitesinden görmüştüm sertifikalarını sizde araştırın.

tamam araştıracağım. teşekkür ederim

Kayseri Acıbadem Mustafa taş çok iyi alanında instagramdan falan bir araştırın memnun kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…