- Konu Sahibi umudumsen123
Arkadaslarr tavsiyenize ihtiyacimm var tup bebek icin universite hastanesi mi ozel hastane mi ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba.ben de sizin gibi ayni derde sahiptim.kafam cok karisikti.merkez secimi cok onemli ne de olsa.ankara etimesgutta etimed hastanesi etimed tup beek merkezini buldum uzuuunnn ugraslar sonunda.doktorum emel özalp öktem cookk iyi.mukemmel ilgileniyor.ekip,ortam super.hastalariyla birlikte sevinip birlikte üzülüyorlar.tam bir aile ortami.ilk muayeneyi de ucretsiz yapiyorlar.gidin görün derin.nisan ayindaki tedavim sonucunda olumlu sonuc aldim.:))) gidip mutlaka görün tanisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim bu surede 5 aşılama 5 tüp bebek denedik hep negatifti ( 3 .tutu ve 6 haftalıkken bozuldu )3 aşılama doğum evi , 2 aşılama laporoskopi ameliyatı prf. recai papucçu negatif , 4 tüp bebek maya tüp bebek , 5. ci hrs hastanesinde yapıldı dr.( kendi özel muananesi vardı anlaşmalı olduğu hastane de) yine negatif.......tasruk ben de 6 defa tüp bebek yaptırdım. 6. yı nerde uygulayacaksın. yaş kaç? timur hocaya gidiyorum ben de 2 defadır ordayım olumsuz oldu 3. ye gitmekte kararsızım. ankarada bildiğin daha iyi yerler var mı?
selam canım..ben ilk tüp bebek denememi hulusi bülent zeyneloğluna yaptırmıştım başkent hastanesinde..boş gebelik oldu kürtajla aldılar keseyi..aradan 3 sene geçti...bir sürü şeyden sonra 2. ye karar verdik ankalife dan yarın için randevu aldım doc. dr. cihangir çakıcı ..bilemiyorum hala kararsızım o kadar araştırdım kii hala da araştırıyorum..birde kayınvalidemin komşusu medicana da yaptırmış tutmuş tolga ecemiş e ısrarla oraya gitsinler diye selam göndermiş aradım kızla konuştum ordan da randevu aldık yarın 2 sinede gidicem .....ya ankalife ya medicana....o kadar kafam karışıkki inşallah hakkımızda hayırlısı olur...ben 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim bu surede 5 aşılama 5 tüp bebek denedik hep negatifti ( 3 .tutu ve 6 haftalıkken bozuldu )3 aşılama doğum evi , 2 aşılama laporoskopi ameliyatı prf. recai papucçu negatif , 4 tüp bebek maya tüp bebek , 5. ci hrs hastanesinde yapıldı dr.( kendi özel muananesi vardı anlaşmalı olduğu hastane de) yine negatif.......
şu anda ankalife tüp bebek merkezine gidiyorum kanda beyaz hücreler bazı hormanda yüksek bazı hormanda düşük çıktı ve kanda pıhtılaşma var aynı zamanda önce bunun için serum kullandım ve tahlil yapıldı kan normal seviyeye dönün ce hemen tüp bebek tedavisine başladık hayırlısı artık
allah yardımcınız olsun inşallah içine sinen bir merkez olur ikisiyle de git görüş içine sinen merkezi bul dr.larla gidip konuşunca fikrin değişe biliyor.....benim drum gurur bey bende perşembe gideceğim ankalifeyeselam canım..ben ilk tüp bebek denememi hulusi bülent zeyneloğluna yaptırmıştım başkent hastanesinde..boş gebelik oldu kürtajla aldılar keseyi..aradan 3 sene geçti...bir sürü şeyden sonra 2. ye karar verdik ankalife dan yarın için randevu aldım doc. dr. cihangir çakıcı ..bilemiyorum hala kararsızım o kadar araştırdım kii hala da araştırıyorum..birde kayınvalidemin komşusu medicana da yaptırmış tutmuş tolga ecemiş e ısrarla oraya gitsinler diye selam göndermiş aradım kızla konuştum ordan da randevu aldık yarın 2 sinede gidicem .....ya ankalife ya medicana....o kadar kafam karışıkki inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
hayırlı olsun arkadaşımBende ankara gazide yapacam dr mesut bey var kuzenimin 10yıllık hasreti mesut beyle son buldu aradım 1700 hasteneye +ilaçlar 2800 dediler allah izin verirse ekim ayında başlıyoruz rabbim bu yolda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
ankalife daki çihangir çakıcı hocayla görüştük ilk olarak çokk iyi biri belli en az 15-20 dk bizimle konuştu ilgilendi çok sıcak kanlı davrandı oradan çıkarken ki düşüncemiz belliydi oaraya yaptıracktık ama birde medicana ya randevumuz olduğu için orayada gittik tolga ecemiş hocaylada görüştük ...yok böyle biri yaa nasıl dobra dürüst anlatamam durumumuzu pat pat diye yüzümüze söyledi..muayene etti konuştuk bayağı....ve biz kararımızı verdik tedaviye başladık .........şimdi hala bugünün şaşkınlığını yaşıyorum ...hayırlısıallah yardımcınız olsun inşallah içine sinen bir merkez olur ikisiyle de git görüş içine sinen merkezi bul dr.larla gidip konuşunca fikrin değişe biliyor.....benim drum gurur bey bende perşembe gideceğim ankalifeye
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun arkadaşım
Yeni tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerinide burda paylaştığını görürüzankalife daki çihangir çakıcı hocayla görüştük ilk olarak çokk iyi biri belli en az 15-20 dk bizimle konuştu ilgilendi çok sıcak kanlı davrandı oradan çıkarken ki düşüncemiz belliydi oaraya yaptıracktık ama birde medicana ya randevumuz olduğu için orayada gittik tolga ecemiş hocaylada görüştük ...yok böyle biri yaa nasıl dobra dürüst anlatamam durumumuzu pat pat diye yüzümüze söyledi..muayene etti konuştuk bayağı....ve biz kararımızı verdik tedaviye başladık .........şimdi hala bugünün şaşkınlığını yaşıyorum ...hayırlısı
inşalllah.. eşimde de bende de sorun var nasıl olacaksa artık...hayırlısıYeni tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerinide burda paylaştığını görürüz