Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bozma moral çok önemli biliyosun.karnın mı ağrıyor.adet zamanın oldunu nasıl bildin ya da hesapladın.allah büyük hiç belli olmaz.hayırlısı olur inşallah.
vezikül çok özel olmazsa neden semra kahramana gitmek istemediğini öğrenebilirmiyim.Ben bir daha ki denememde ona gitmeyi düşünüyorumda. Birde kendisi birebir ilgileniyomu hastalarıyla çünkü ben kesinlikle ilgili ve herşeyi anlatan bir doktor istiyorum. Aklımda sorular kalmasın gerçekten sonuna kadar güvenebileceğim bir doktor olsun istiyorum. Cevap verirsen sevinirim.
bende aşılamalarımı özelde yaptırdım tüpbebek için üniversite araştırma hastanelerinden ve devlet hastanelerinden infertilite raporu alacaksın ama dr unun sana aşılama yaptığına ve sonucun negatif olduğuna dair rapor vermesi gerekiyor sonrasında 3 uzman dr un imzasıyla onaylanıyor diye biliyorum benim özel dr um GATA da prof .dü raporumu GATA dan kendisi çıkardı yani ben bu tür prosodürlerle uğraşmadım dr un üniversite yada devlet hastanesinde çalışıyorsa çıkartman daha kolay olur kolay gelsinn
merhaba arkadaşlar ben american hastanesinde yaptırdım.
micro enjeksiyon:2900$
anestezi :210 $
ilk muayene :150 ytl
ilaçlarım :1500 ytl
toplam :5340ytl
birde dondurma işlemi yaptırdım:700 ytl
sonuçozitif :teytey:
ama tek sorunum doktorum benimle hiç ilgilenmedi sorularıma cevap alamadım gene ne varsa sizde var arkadaşlar yazdıklarınız tecrübeleriniz öyle bilgilendirdiki beni allah hepinizden razı olsun allahım bütün bebek hasreti çekenlerin yüzünü hemencik güldürsün.
Kızlar ben Gazi Eurofertil'de başladım tedaviye. Ücreti 2500 ytl + Tüp Bebek Raporu. Doktorum ise Doç.Dr.Ruşen Atmaca. Doktorumdan memmunuz ancak bazı hastane çalışanlarını hiç sevmedik.
:uhm:
merhaba sizdeki problem neydide tüp bebek yaptırdınız
liva 85 sen dondırulmuş embriyo ilemi denemeni yapacaksın. inşallah bu defa güzel sonucu alırsın hayırlısıyla.