• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ve Başari Oranlari

canım bozma moral çok önemli biliyosun.karnın mı ağrıyor.adet zamanın oldunu nasıl bildin ya da hesapladın.allah büyük hiç belli olmaz.hayırlısı olur inşallah.

Merhaba türlü türlü , Niko

Sıkmayın canınızı kızlar. Herşeyi zaman bırakın. Allah ne verirse hayırlısını versin. Kötü şeyler düşünmemeye çalışın. Herşey biz insanlar için. Ne kadar dik ve güçlü durursanız sizin yararınıza olacaktır.Kelimeler çok kolay akıyor belki , belki yeri gelince bende aynı şeyleri yaşayacığım sizinle ama gerçekci olmaya çalışıyorum. Lütfen sizde bunu deneyin en azından. Allah yardımcınız olsun.

vezikül çok özel olmazsa neden semra kahramana gitmek istemediğini öğrenebilirmiyim.Ben bir daha ki denememde ona gitmeyi düşünüyorumda. Birde kendisi birebir ilgileniyomu hastalarıyla çünkü ben kesinlikle ilgili ve herşeyi anlatan bir doktor istiyorum. Aklımda sorular kalmasın gerçekten sonuna kadar güvenebileceğim bir doktor olsun istiyorum. Cevap verirsen sevinirim.

sana olayları baştan anlatayım kararını ver.
sevgi kliniğine randevu aldım semra hanıma fakat muayenemi ebru hanım yaptı yumurta takipleriimde dahil semra hanım beni hiç muayene etmedi.ilaç dozlarımı semra hanım ayarladı bir kaç kez kendi görüştü benimle tüp bebek tutmayıca beni aradı ve tekrar konuşmak için ist çagırdı gittim beklediğim bir vakaydın tutmaması beni üzdü bunun iki sebebi olabilir dedi 1_aşılama diye başladık sonra tüp bebege döndük tam doz ilaç alıp olgun yumurta olmadı yada2_transfer öncesi kullanılan jeller yur dışından geliyor onlarda bir problem çıkmış olabilir dedi
jeller bozuksa piyasa sahte kanser ilaçlarından tutta tüp bebek ilaçları cirit atıyorsa benim günahım ne 6milyar parayı sokakta toplamadım ben sabahlara kadar çalışıyorum ben buna sinirlendim.
benim hastalıgım pco ve benim ark pco ve odört defa onda tüp denedi olmadı.
çiderden konuştugum bir beyefendinin eşi 24 yaşında menopaza girmiş tsh yüksek oldugu için yumurta rezervi düşük sen bunu tüp bebekle hızlandırırsın üç defa tüp denemişler onda yazık günah
sadece bir ark tüp bebgi tuttu co kültür yardımıyla
bilmiyorum ya psikolojim iyi degildi ya aşılama diye başlanan tedavi olumsuz etkiledi ya jeller bilmiyorum ben saglıkçıyım özel sektörde ne pislıkler döner iyi bilirim insanlar bunu ticarete dökmüş durumda olmuyor çocugum mecburen gidip yaptıracam elim mahkum bu sefer başka yeri deneyecem orda olmazsa yine dr degiştirecem sık sık dr degiştirmek iyi degil tabiki ama şuanki kararım bu sen de iyi düşün karar ver ben yaşadıklarımı ve hissettiklerimi yazdım belki sen ona gideceksin ve hamile kalacaksın bilemeyiz denemeden bilemeyiz ben denedim

bende aşılamalarımı özelde yaptırdım tüpbebek için üniversite araştırma hastanelerinden ve devlet hastanelerinden infertilite raporu alacaksın ama dr unun sana aşılama yaptığına ve sonucun negatif olduğuna dair rapor vermesi gerekiyor sonrasında 3 uzman dr un imzasıyla onaylanıyor diye biliyorum benim özel dr um GATA da prof .dü raporumu GATA dan kendisi çıkardı yani ben bu tür prosodürlerle uğraşmadım dr un üniversite yada devlet hastanesinde çalışıyorsa çıkartman daha kolay olur kolay gelsinn

Çok teşşekkür ederim derya. yalnız benim doktorumun hiçbir hastaneyle bağlantısı yok bakalım ne olacak şu 2. aşılamada belli olsunda.

arkadaşlar ben de izmir smyrna da yaptırdım rapor çıkartmadan özel 6bin ytl verdik herşey dahil di.en önemlisi tüm ekibe çok güvendim kendimi orada çok özel hissettim. en güzeli de bu herhalde.sonuç olumlu hamileyim 4buçuk aylık hemde ikiz ir kız bir erkek zaten 2 embriyo vardı allahtan ikiside tuttu.benim dönemimde tedavi olan arkadaşlarımın da %80i olumlu sonuçlandı. ben halen smyrnaya devam ediyorum. tavsiye ederim.nerde olursa olsun sonuç hekezin istediği gibi olur inşallah.

merhaba arkadaşlar ben american hastanesinde yaptırdım.
micro enjeksiyon:2900$
anestezi :210 $
ilk muayene :150 ytl
ilaçlarım :1500 ytl
toplam :5340ytl
birde dondurma işlemi yaptırdım:700 ytl
sonuç :pozitif :teytey:
ama tek sorunum doktorum benimle hiç ilgilenmedi sorularıma cevap alamadım gene ne varsa sizde var arkadaşlar yazdıklarınız tecrübeleriniz öyle bilgilendirdiki beni allah hepinizden razı olsun allahım bütün bebek hasreti çekenlerin yüzünü hemencik güldürsün.

:uhm:
merhaba arkadaşlar ben american hastanesinde yaptırdım.
micro enjeksiyon:2900$
anestezi :210 $
ilk muayene :150 ytl
ilaçlarım :1500 ytl
toplam :5340ytl
birde dondurma işlemi yaptırdım:700 ytl
sonuç :pozitif :teytey:
ama tek sorunum doktorum benimle hiç ilgilenmedi sorularıma cevap alamadım gene ne varsa sizde var arkadaşlar yazdıklarınız tecrübeleriniz öyle bilgilendirdiki beni allah hepinizden razı olsun allahım bütün bebek hasreti çekenlerin yüzünü hemencik güldürsün.

merhaba sizdeki problem neydide tüp bebek yaptırdınız

vezikül dondurulmuş embriyon varmıydı.Ben medical da yaptırdığımda 12 yumurtam vardı 2 tane yerleştirdiler ikisininde çok kaliteli olduğu söylendi blastokist evresinde transfer yapıldı ama diğer yumurtalarımın dondurulacak kadar kaliteli olmadığı söylendi oda ısrarla sormamdan sonra bilgi verildi şimdi istiyorum ki en azından embriyolarımın dondurulacağı bir yer olsun semra hanımla ilgili benim çalıştığım yerdeki bir arkadaşımında sıkıntısı olmuştu.O da ilk denemesinde sürekli başka doktorların muayene etmesi nedeni ile fazla ilaç verilmiş ve ilki tutmamıştı.Yalnız o benim gibi sessiz değil hastaneyi birbirine katmış sizin hatanız diye o zaman semra hanım birebir görüşmüş ve ikinci denemeyi dondurulmuşlardan bizzat kendisi takip ederek yaptırdı.Hemde ücret ödemeden.Şimdi üçüzleri var. Bende kendisi ilgilenmez sürekli başka doktorlar takip eder diye korkuyorum En iyi yerin orası ve Alman hastanesi olduğu söyleniyor anlayacağın kafam çok karışık.Galiba burada en önemlisi güvenebileceğin doktor bulmakta. Senin kafandan geçen bir yer varmı yoksa sende benim gibi araştırma evresindemisin.

sevgili yağmursel benim nedeni bilinemeyen infertilite idi.ben özellikle aşılama filan istemedim direk tüp bebek istedim. herhalde sen de başlayacaksın allah yardımcın olsun.herkezin yardımcısı olsun tabii. dualarım sizlerle.

liva 85 sen dondırulmuş embriyo ilemi denemeni yapacaksın. inşallah bu defa güzel sonucu alırsın hayırlısıyla.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Gerçekten bu bilgiler yeni tüp bebek yaptıracak olanlara tam anlamıyla bir ışık oluyor.Yine bu bilgileri paylaşmaya devam ederseniz çok sevinirim.
bu arada bir iki soru sorucam.benim gözlemlerime göre çoğu kişiden okuduğuma göre yani erkekte problem olduğunda tutma olasılığı baya düşüyo.yani tutmayanların çoğunda erkekte problem var.sizcede öylemi?
bide ben özel hastanede ameliyat oldum.rapor almam gerekiyor.bi doktora sordum bana özel hastanedeki doktorundan rapor al hastanenin semtindeki sağlık ocağından mühürlet okadar dedi.o rapor olarak geçiyormuş.bu şekilde doğrumu ben pek bişey anlamadım.bu şekilde yaptıran varmı?

Kızlar ben Gazi Eurofertil'de başladım tedaviye. Ücreti 2500 ytl + Tüp Bebek Raporu. Doktorum ise Doç.Dr.Ruşen Atmaca. Doktorumdan memmunuz ancak bazı hastane çalışanlarını hiç sevmedik.

Kızlar ben Gazi Eurofertil'de başladım tedaviye. Ücreti 2500 ytl + Tüp Bebek Raporu. Doktorum ise Doç.Dr.Ruşen Atmaca. Doktorumdan memmunuz ancak bazı hastane çalışanlarını hiç sevmedik.

sevgili bonadea
kadınlar yanlış giden şeyleri hemen hissederler denir ya doğru gazi eurofertilin çalışanlarını sevmemekte haklısın nedenlerini burdan yazmam doğru olmaz ama Ruşen bey iyi bir doktor inşallah senin için iyi olur
allah hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

:uhm:

merhaba sizdeki problem neydide tüp bebek yaptırdınız

merhaba yağmursel
bizim sorunumuz sebepsiz infertilite.bir kez aşılama denedik olmadı.eşimin sperm sayısı çok kötü degil ama iyide sayılmaz.bebegin olmaz demedi hiç bi dr. ama biz bi an önce olmasını istedik 3 yıllık evliyim 2 yıldır ugraşıyoruz sonunda pozitifi gördük :teytey:

liva 85 sen dondırulmuş embriyo ilemi denemeni yapacaksın. inşallah bu defa güzel sonucu alırsın hayırlısıyla.

canım yanlış anlamışsın bana 2 tane embrio kondu.2 tane daha kalmıştı onuda dondurduk.ne olur ne olmaz belki micro tutmaz dedik ama allaha şükür tuttu.belki bir kaç yıl snr dondurulmuşları kullanırım.ALLAHIM isteyen herkeze bu duygu yaşatsın.Hamileyim darısı hepinizin başına :dance:

deryahakan senin kalan embriyolarına dondurulma işlemi yapıldımı bende kalan embriyolar dondurulmamıştı dondurulacak kalitede değil denildi merak ettim acaba hastane bu işlemi yapmıyo da bana mı öyle dediler diye

Güncelleyeyim gerekli bir konu ama sohbete dönüşürse bilgilenemeyiz.Bilgi vermeye devam edin arkadaşlar hepinize teşekkürler.

Arkadaşlar mikromu İzmir bornova şifa hastanesinde yaptırdım.İlki tutmadı(üç embriyo yerleştirilmişti) ikincisini dondurulmuş embriyoyla denedik oldu çok şükür.Şu anda 9 haftalık hamileyim.Biz tümünü ücretli yaptırdık rapor falan almadık.3600 kadar ilaçlar tuttu.3250 hastaneye ödedik.Dondurulmuş transferi için de 1200 YTL ödedik.

Back
X