Tüp Bebek Merkezleri Ve Başari Oranlari

Arkadaşlar merhaba,

Ben sizlere kendi tedavi gördüğüm tüp bebek merkezini tavsiye ederim. Bahçeci Fulya tüp bebek merkezi... Hemde ilk denemede pozitifi gördüm çok şükür Allahıma.. Her anlamda çok başarılı bi merkez. Öyle güzel ilgi varki orda istediğin her zaman hemşire ve doktora cep telefonundan ulaşıyorsun aklına takılan ne varsa arayıp soruyosun.... Onun dışında embriyologları, laboratuvarları ne bileyim teknolojide çok ileri bi merkez.. Allah Bahçeci ekibinden razı olsun. Onlar sayesinde bende hamileyim ve herkese tavsiye ederim.

kızlar bursada yaşayanlar mutlaka jimere gitmeli. benm çevremde orada tedavi görüpte snucu negatif olan 1 kişi duydum pozitif olan ise 14 kişi biliyorum.

bence oranın emriyoloğuda oldukça iyi lboratuvarıda.

Aycan ank univde kim yapti.bende somdi ordan bi dra yaptircamdabbasladik ignelere...hayirlisi ins ALLAH. .

canım bende ank . üniversitesinde yaptırdım tedavimi. ilk denememdi ve şuan 16 haftalık ıkızlerime hamıleyim. ben cok beğenmiştim orayı hele hemşireleri cok ıyı ve cok ilgililerdi.

Selam kızlar. Ben ilk tüp bebek denememde hamile kaldım şuanda 4,5 aylık hamileyim ve bir kızım olacak. Bahçeci çok başarılı bi ekip. Her anlamda çok gelişmiş çok ileri teknoloji ve yöntemler kullanılıyor. Benim doktorum Erbil Bey. Allah Bahçeciden ve Erbil Beyden razı olsun. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Rabbim isteyenlere tez zamandan nasip etsin inşallah.

Ankara'da Genart var. 8000 TL, %99.99 tutuyor, %80 ikiz oluyor. Selçuk bey vardı sanırım. Aşılamayı o yapıyor

Back
X