- 10 Ekim 2014
- 46
- 5
- 86
- Konu Sahibi Majestic_90
Arkadaşlar özel bir tanınmış tüp bebek merkezinde 3 tüp bebek denememde gelişmeyen gebelik kürtajla sonuçlandı. Süreç beni ve eşimi aşırı maddi manevi yıprattı.. okadar moralim bozuktu ki yine hastaneme ve doktoruma güvendim vazgecmedim ve devam dedim .. bu seferde genetik taramalı yapalim dedi ve genetik taramalı tüp bebek ıcın hazırlıklar basladı yine bisürü hormon ılacları vs vs eşimin spermleride tese yöntemi ile alındı daha guzel gelsim die.. tamamen ticari olduklarını düşünüyorum artık.. ve yumurta toplandı 16 yumurtam olmasına rağmen 5 i döllendi ve kalan çöp şimdi ise sayı 3 e indi yarın kaca ıner bılmıyorum.. bu seferde en az 6 embriyonun genetiğe gıdeceği bilgisi verılıyor ve onları dondurup sizi tekrar yumurta toplamaya yönlendirelim diyorlar tabi bunlar ekstra külfet .. gercekten nefret ettim arkadaslar.. su mübarek ramazan ayında sırf kendılerıne kazanc sağlamak ıcın bizi kobay gibi kullandıklarını dusunuyorum.. kesınlıkle sayıyı bılerek dusurduler dıorm sırf tekrar toplansın dıye.. benım durumumu yasayıp bu olumsuzlukları atlatanlarınız var m ? Ben gercekten artık bebek falan ıstemıyorum sanırım anne falanda olamayacagım. Allah tüm bu özel hastaneleri bıldıgı gibi yapsın!!