Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,ben 4 ay klomen kullandım ve gebelik olmadı,doktorum aşılamanın şansı çok az her ay ilaç alıcaksın olmadığında,tüp bebekte bi kere ilaç alıcaksın direkt tüp bebeğe geçelim dedi sizce?
Merhaba,ben 4 ay klomen kullandım ve gebelik olmadı,doktorum aşılamanın şansı çok az her ay ilaç alıcaksın olmadığında,tüp bebekte bi kere ilaç alıcaksın direkt tüp bebeğe geçelim dedi sizce?
Tüp bebekte aşılamanın farkı tup bebek döllenmiş yumurta rahime bırakılıyor. Aşılamada ise sperm rahme bırakılıp döllenme bekleniyor her ikisinin de bir garantisi yok ama tüp bebek tutma oranları daha yüksek. Açıkçası biraz maliyetli ama tüp bebek normal yolla olmuyorsa daha iyi bi çözüm bence
Çok erken degilmi tüp Bebek için neden ganolf kullanmıyorsunuz yani 4 ay çok kısa bir süre ben klomende sonuç alamadığım ay doktor çok uğraşma iğneyle devam edelim dedi ve iğneye geçip normal sürece devam ettim.yani maddi açıdanda tüp Bebek masrafli.banada bir doktor olmaz demisti şimdi 12 yaşında ve 7 yaşında iki oğlum var.3.icin tedavi gorcem Allah izin verirse