tüp bebek mi? varikosel ameliyatı mı?

nickmidedin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
244
261
103
Merhaba arkadaşlar, eşimin spremiyogram tahlili normal, benim herşeyim normal ama 2. çocuk sahibi olamıyoruz. en sonun da sebebi tespit edildi grade 2 varikosel. bir kaç sorum olacak.
- üroloji dr kesinlikle ameliyat önerdi
-infertilite dr u kesinlikle tüp bebek
peki biz nasıl karar vericez, ne yaptırıcaz...
spremiyogram tahlili, varikosel varken nasıl normal çıkıyor?

BiZe de azosprem dendi tüp bebek tedavisini yarım bıraktık eşim olmam diye şimdi ikna ettim önümüzdeki hafta doktora gitmeye

Merhaba arkadaşlar, eşimin spremiyogram tahlili normal, benim herşeyim normal ama 2. çocuk sahibi olamıyoruz. en sonun da sebebi tespit edildi grade 2 varikosel. bir kaç sorum olacak.
eşinizin varikoseli spermlerini etkilememiş yada az etkilemiştir. sperm sayısı hızı yeterli ise tüp bebek daha mantıklı çünkü varikosel ameiyatı sonrası durum daha da kötü olabiliyor.

benim eşimde ameliyat oldu sonuç hiç değişmedi bence direk tüp bebk

merhaba hanmlar, aşılamaya karar verdiğimiz ay hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim kimse ümidini yitirmesin :anneadayı:

Değerler normalse neden ameliyat önerdi ki dr :KK64:
Neyse ki gerek kalmamış tebrik ederim :KK46:
Benim de esimde varikosel var ama değerler iyi olduğu icin ameliyat önermedi dr ve hala hamile kalamadım :KK51:

Back
X