- Emoji Skoru
- 726
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Cipsten Cikan Avakado
-
Mfknın garantisi tabii yok tüp bebekte garanti değil ama tutma olasılığı çok çok daha yüksek ben tüp bebeği tavsiye ederimMerhaba hanımlar Ankara'da yaşıyorum 97 doğumluyum amh değerime 2022'de bakıldı en son 1.13'tü.
Evlilik sürecim biraz karışık Bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğimde 2 sene çocuk denedik asla olmadı rahim filmi falan çektirdim bir problem yok denmişti aşılamaya başlayacaktık ayrıldık Bu eşimle de bir senelik evliyim yine asla çocuk olmadı düşük bile olmadı Kimyasal gebelik bile olmadı.
Bugün doktora gittiğimde 3 senedir çocuğun olmamış amh değerini falan düşmüştür sana direkt tüp bebek yapacağız dedi zaman kaybetmemen gerekir dedi tüp bebek ücreti ne kadardır dedim devlet karşılıyor mu diye sordum belli bir ücretini karşılıyor dedi
Şimdi çok kararsız kaldım burada MFK ürünleri ile tüp bebeğe gerek kalmadan çocuğunu kucağına alan bir sürü kadın var ama vitamin kullanıp işimi de şansa bırakmak istemiyorum ne yapacağımı asla bilmiyorum
Tek bildiğim şey adet olunca 2 gün randevu bulamasan da muhakkak gel Diğerlerine bakalım amh ne bakalım ve rahim filmi zamanı ayarlayalım dedi doktor bunları Zaten Elbette yapacağım ama sonucunda ne yapacağımı asla bilmiyorum Benim gibi olan varsa ne olur fikir verebilir mi
Önce amh baktırın bence tamamen kendi fikri ile buna karar verdiyse doktorunuz doğru değil yaptığı yaşınız henüz genç amh 3 yılda hemen düşen bir şey değil ki senelerce aynı kalıyor benim mesela 3 sene öncesi ile aynı su an. Bence başka bi doktorla da görüşün. Bu sürede de bahsettiğiniz ürünleri 1 2 ay kullanabilirsiniz aklınız kalacaksa ben foliborn myforce diye bir takviye kullanırken gebe kaldım mesela faydası olduğunu düşünüyorumMerhaba hanımlar Ankara'da yaşıyorum 97 doğumluyum amh değerime 2022'de bakıldı en son 1.13'tü.
Evlilik sürecim biraz karışık Bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğimde 2 sene çocuk denedik asla olmadı rahim filmi falan çektirdim bir problem yok denmişti aşılamaya başlayacaktık ayrıldık Bu eşimle de bir senelik evliyim yine asla çocuk olmadı düşük bile olmadı Kimyasal gebelik bile olmadı.
Bugün doktora gittiğimde 3 senedir çocuğun olmamış amh değerini falan düşmüştür sana direkt tüp bebek yapacağız dedi zaman kaybetmemen gerekir dedi tüp bebek ücreti ne kadardır dedim devlet karşılıyor mu diye sordum belli bir ücretini karşılıyor dedi
Şimdi çok kararsız kaldım burada MFK ürünleri ile tüp bebeğe gerek kalmadan çocuğunu kucağına alan bir sürü kadın var ama vitamin kullanıp işimi de şansa bırakmak istemiyorum ne yapacağımı asla bilmiyorum
Tek bildiğim şey adet olunca 2 gün randevu bulamasan da muhakkak gel Diğerlerine bakalım amh ne bakalım ve rahim filmi zamanı ayarlayalım dedi doktor bunları Zaten Elbette yapacağım ama sonucunda ne yapacağımı asla bilmiyorum Benim gibi olan varsa ne olur fikir verebilir mi
Mfk dolandırıcı hiç bulaşmayın burda çok şikayet eden oldu okumadınız mı öncelik Amh ve rahim filmi çektirinMerhaba hanımlar Ankara'da yaşıyorum 97 doğumluyum amh değerime 2022'de bakıldı en son 1.13'tü.
Mfk dolandırıcı hiç bulaşmayın burda çok şikayet eden oldu okumadınız mı öncelik Amh ve rahim filmi çektirin
Bende merak ettim ya düşünüyordum bendeaa nasıl dolandırıcı biraz anlatır mısın bende bakınıyorum ama bulamadım pek bir şey?
Şikayet yazın googlede çıkar böyle ürünler zaten güvenli değil sağlık bakanlığı onaylı bile olsa hormonları daha da bozabiliraa nasıl dolandırıcı biraz anlatır mısın bende bakınıyorum ama bulamadım pek bir şey?
Bilmem denk gelmedim hiçMfk dolandırıcı hiç bulaşmayın burda çok şikayet eden oldu okumadınız mı öncelik Amh ve rahim filmi çektirin
Gerçi şu an psikiyatrik ilaç kullanıyorum 6 ay daha çocuk yapamamMerhaba 2022 den bu yana çok zaman geçmiş yaşınıza göre amh baya düşük gelmiş öncelikle hızlıca tekrar hormon tahlillere baktır zaten baya deneme süren olmuş yumurta takibiyle bir kaç dene olmadı tüp bebek
28 yaşındasın ve çok strese girmişsin ben 34 yaşındayım bende stresliyim ama umutluyumda direkt tüp bebek için erken bence yumurtalama tedavilerine başla önce ben letu kullanıyorum doktor 6 ay böyle deneyelim olmazsa aşılama dediMerhaba hanımlar Ankara'da yaşıyorum 97 doğumluyum amh değerime 2022'de bakıldı en son 1.13'tü.
Ben gittiğim hastaneyi değiştireyim bir de bana direkt tüp bebek dediler28 yaşındasın ve çok strese girmişsin ben 34 yaşındayım bende stresliyim ama umutluyumda direkt tüp bebek için erken bence yumurtalama tedavilerine başla önce ben letu kullanıyorum doktor 6 ay böyle deneyelim olmazsa aşılama dedi
Evet benim hem yaşım var hemde pcosum amhımda çok yüksek kaç tane doktor gittim kimse tüp bebek demedi hatta memoriala gittim hocam hiç uğraşmasam direkt tüp bebek yapsam dedim istese çok para kazanacaktı doktor kabul etmedi ondan önce diğer tedavileri deneyelim dedi asla bi doktorla kalma mutlaka başka hocaların görüşünü alBen gittiğim hastaneyi değiştireyim bir de bana direkt tüp bebek dediler
Çok haklısın teşekkür ederim baska hastaneye gideyim bideEvet benim hem yaşım var hemde pcosum amhımda çok yüksek kaç tane doktor gittim kimse tüp bebek demedi hatta memoriala gittim hocam hiç uğraşmasam direkt tüp bebek yapsam dedim istese çok para kazanacaktı doktor kabul etmedi ondan önce diğer tedavileri deneyelim dedi asla bi doktorla kalma mutlaka başka hocaların görüşünü al
Bence tekrar Amh baktırın önce. Beslemeniz nasıl? Sağlıklı beslenme stres aşırı etkiliyor çünkü. Ben 0.17 Amh ile hamile kaldım. Bir yıla yakındır deniyorduk ama son zamanlarda sağlıklı beslenmeye çalıştım bunun da etkili olduğunu düşünüyorum. Bu konu üzerine çalışan diyetisyenler var onlardan da destek alabilirsiniz. Umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Merhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliginiz. Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin. Acaba neler kullandınız birde yaşınızı saorabilirmiyimBence tekrar Amh baktırın önce. Beslemeniz nasıl? Sağlıklı beslenme stres aşırı etkiliyor çünkü. Ben 0.17 Amh ile hamile kaldım. Bir yıla yakındır deniyorduk ama son zamanlarda sağlıklı beslenmeye çalıştım bunun da etkili olduğunu düşünüyorum. Bu konu üzerine çalışan diyetisyenler var onlardan da destek alabilirsiniz. Umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Fsh 11.31 imiş bir yıl önce. Daha da baktırmamıştım. D vitaminim düşüktü d vitamini kullandım onun dışında bir şey kullanmadım ben. Adetlerim genel olarak düzenliydi bir kaç gün oynardı ama süresi çok kısalmıştı eskiden 7 gün süren dönemin 4 güne düştü çok çok azalmıştı. Farklı bir şey yapmadım aslında diyet yaptım sağlıklı beslenmeye çalıştım yürüyüş yapmaya çalıştım. Ve artık sürekli test yapmayı bıraktım yani ben aşırı stresli biriyim normalde o beni iyice strese sokuyordu çünkü. Ovülasyon testleri kullandım ona göre değerlendirdim. Kaç yumurtam vardı geçen sene hatırlamıyorum ama doktor direk hiç bekleme tüp bebek demişti. Ama bize bir yumurta lazım kendimi ona inandırdım önemli olan o yumurtanın sağlıklı olması pik görünce bu ay diğer insanlardan hiç bir farkım yok diye düşündüm hep.Merhaba başka neler yaptınız acaba benimde çok Düşük Amh 3 senedir gebe kalamadım tüp bebekle de doğalda olmadı düzenli adet oluyormuydujuz Fsh kaçtı ? Vitamin neler kullandınız acaba ve kaç yumurta vardı ultrasonda bilgi verirseniz sevinirim sağlıcakla büyütün bebeğinizi
Çok teşekkür ederimMerhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliginiz. Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin. Acaba neler kullandınız birde yaşınızı saorabilirmiyim