Tüp bebek mi yoksa MFK ürünleri mi

Artık aklım almıyor bu doktorları hiçbir değerine bakmadan nasıl direkt tüp bebek diyor belki vitamin eksikliğin vardır . Bizim doktorumuz bize önce vitamin vermişti hem bana hem eşime o esnada da tüm tahlillerimize bakmıştı eşiminkine de baktı .rahim filmim de cekildi ve ona ragmen süre verildi bekleyin diye

Güzel düşünmek çok önemli ben brazda bundan kaybetmiş olabilirim artık koca 3 sene hiç gene kalamayınca insan olumlu düşünemez oluıor zaten reserv alarm veriyor dedim heralde artık kalamam 003-001 bitmiş nerdeyse bi mucize olsun diye ugrasıyorum ama pozitif düşünemedim gerekli olan 1 kaliteli yumurta ile sperm gerçekten haklısınız. Kafaya çok takmamak lazım ben onu da beceremedim pek. Peki uyku düzeniniz güzelmiydi vakitlice uyuyormuydunuz ? Bir ee Ovulasyon testinde yumurtlama göremediginiz zaman oldu mu hiç ? Ben geçen ay görmüştüm bu ay göremedim bir gebenin günlüğü Ovulasyon kullanıyorum 2 yıldır ama hiç gebelik olmuyor o günlerde değerlendirsem dahi ne yazık ki

Maalesef uyku düzenim kötüydü gece uykusu çok az alıyordum hep geç yatıyordum sonra onu biraz düzene soktum( ama yine öyle erken yatmıyordum) bi de eskiden çok kahve içerdim günde max bir kahveye düşürdüm. Yumurtlama görmediğim oldu tam koyulaşmadan soluklaşıyordu bazı aylar. Seyahat ettiysem filan reglim direk ya çok uzuyordu(35 gün gibi) yada çok kısalıyordu. Mesela aralık ayında pik görememiştim, Ocak ayında gördüm pik günü ve ertesi günü değerlendirdim sadece. 6+4 deyim şimdi. İnanın sizi çok iyi anlıyorum, bende sürekli zamanım çok kısıtlı kaç ayım kaldı ki diye strese giriyordum. Ama maddi manevi tüp bebek çok zor geldi bize. Kendimizi doğal olacağına o kadar inandırdık ki hiç tüp bebek merkeziyle filan görüşmedik bu süreçte. Tabi şimdi de sağlıklı ilerlemesi için dualar ediyoruz stres bitmiyor maalesef Allahım en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün, sağlıklı bi gebelik nasip etsin size. Dualarım sizinle

Mfk bildiğin vitamin boş yani kendinde alıp kulla bilirsin zaman kaybetme tüp bebek yap

Benim içimdeki hissiyatta hep doğal olacak dedi bugüne kadar ama malesef olmadı tüp bebek beni de hem maddi hem manevi olarak aşırı derecede yıprattı ne yazık ki çok canım yandı süreçte. Evet insan öyle düşünüyor maşallah umarım kucağınıza da alırsınız sağlıcakla ben bayram sonrası bi acil rahim filmi çekileceğim ne olur ne olmaz. Umarım bende kalabilirim 1 tane kaliteli yumurta oluşur çıkar da pik göremedim bu ay hiç malesef akıntı vs de olmadı hiç yumurtlama olmadı ne yazık ki adette olamadım ilaç kullanmadım tekrar ilaca başlayım da olayım bari insaşlah bende gebelik elde edebilirim Allah nasip ederse. Uyku malesef benim hşc yok özellikle de şimdi ramazanda hiç hiç yok sahura kader ayaktayım hep nerdeyse ve kahveyi de ben 1 fincan içiyorum başka bşsey çay filanhşc içmiyorum umarım nasibimde vardır benimde dua ederseniz sevinirim

Merhaba,
39 yaşındayım, 4 gebelik kaybım var, Amh seviyem 0,1 . Tüp bebek denedim İzmir de , embriyo 5. Güne gitti anomali olduğu için transfer yapılamadı.
Amerika’da yaşıyorum ve mfk eş paketi kullandım. Şuan 11 haftalık gebeyim. Bence deneyin derim. Çevremde ki herkese de öneriyorum .

Selam bende amerikadayım Mfk kullanıyorum bitmek üzere eş paketim henüz hamile değilim ama bu hafta 18 mm yumurtam var burdaki doktor gün aşırı ilişkiye girin dedi inşallah olur
Sizin süreç nasıl oldu

5 yıllık sürecimiz de para kaptirmadigimiz vitamin gıda takviyesi vs vs kalmadı.size tavsiyem hiç vakit kaybetmeyin bunlarla bilime güvenin keşke diyorum daha ilk yıl tüp bebek deneseydik 5 yıl helak olduk resmen

Selam bende amerikadayım Mfk kullanıyorum bitmek üzere eş paketim henüz hamile değilim ama bu hafta 18 mm yumurtam var burdaki doktor gün aşırı ilişkiye girin dedi inşallah olur
Sizin süreç nasıl oldu
Ben hem fonksiyonel tıp desteği aldım, İdil Bozkurt’tan hem de vitaminleri kullandım. 1.5 ay sonra şükür hamile kaldım

`