Arkadaşlar Merhaba bu yazıyı yazma sebebim tamamen benim gibi anne olma duygusuyla yaşayan kadınlara umut olmak, konuya giriyorum öncelikle 3yıldır eşimle çocuk istiyorduk 4.5yıllık evliyim olmadı gününü herşeyi takip ettik klomen bir kez aşılama da denedim olmadı tüp bebeğe karar verdik şunu belirtmeliyimki seçtiğiniz merkez çoooook önemli parası çok geliyor insana evet ama negatif sonuç almaktan iyidir aralarında tüm merkezlerin en fazla 3bin tl oynuyor çünkü,çocuğumuzun olmama sebebi erkek inferlitesiydi eşimde ileri hareketlilk %7 morfoloji %3tü proxdeed plus kürler herşeyi yaptık hamile kalamadım sonra arkadaşım acıbadem maslak hastanesi bülent tıraşı önerdi bana başladım bir yola beklediğimden çok pahalı tuttu çünkü bize ektra uygulamalar gerekti mikro çiple en iyi sperm yöntemi tutsun die rahim yıkıma ve rahimde kasılma sebebiyle kasılma iğnesi gibi ekstra yeni teknolijilerle transferim yapıldı bunlara ek ödemeler yaptım ama Allah bin kere hocadan ve ekibinden razı olsun dondurulmuş 2embriyo transfer edildi ve şuan hamileyim 2 hafta sonra keseyi göreceğiz inşallah dualarınızı bekliyorummm,transfer sonrası 4.günden sonra içime umutsuzluk düştü olmayacak gibi sürekli dua ettim elimi karnıma koyarak ya halik el mübdi esmalarını tekrarladım salatı tefriciye dinledim netten, çok sık wcye gittiğim için bana yatmadım gibi geldi hiç ama işyerinden 12 gün izin aldım gideceğim yerlere iğne için genelde hep arabayla gittim geldim eve gelince dinlendim ağır kaldırmadım ev işi yapmadım masa kurmak hariç 7.günde banyo yaptım ben transfer sabahı kalkıp banyo yaptım öyle gittim transfere duşu ılık suyla ayakta kısa süreli aldım yediklerim ise hergün bir yumurta domates salatlk kahvaltı akşam evde ne yemek varsa ara öğün olarak dut kurusu ananas bol meyve kabak çekirdeği ceviz fındık yedim , 10.gün idrar da ikinci çizgi silik çoktı ve kan verdim yine o gün değerim yüksek çıktı hamileyim ve 12.günüm bugün test yaptım ve çok şükür artmış,elimden geldiğince sorabileceklerinizi benim aradığım soruları yazdım dualarım anne olmak isteyen kalplerle sizde bana dua edin olur mu kucağıma alabileyim sağlıklı bir şekilde