Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek ne kadara mal olur bilenler buraya ♡♡

canocano

Bebeğimi verene şükürler olsun ♡
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
791
59
123
35
Kizlar 4 senelik evliyim pikoluyum tüplerimden biri tıkalı normal yoldan hamiş olamadım. 6 aydir klomen kullanıyorum ilk üç ay fayda etmedi son üç ayda yumurta oluştu catlatma iğnesi vuruldum ama sonuç hep negatif. . Bu ay aşılama yapmaya karar verdik bikac hastaneyle görüştük 2000 tl ve daha fazlasindan bahsediyolar..bizde okadar parayi aşılamaya verene kadar tüp bebek yaptiralim dedik..özelde yaptirabilicegimi sanmıyorum bütçemiz kisitli..devlet nekadari karsilar bize kaça mal olur hiç bi bilgim yok bilenler yazarsa cok sevinirim

Son düzenleme:
canım rapor alıp devlette yaptırabilirsin.
bulunduğun sehirde interfilite bölümü bulunana yerlere git bilgilendirirler
yaklaşık yıne 1,5 2 yı bulur devlette

Rapor çıkarsa 2000 bulmaz bile. 800 civari ilac tutmuştu bizim o da ilaclarin yarisindan fazlasi artti...

evet en mantıklısı tüp bebek çünkü aşılamanın başarı oranı düşüktür. ben tüp bebek için özele gittiğimden devlette ne kadar oluyor bilmiyorum açıkçası.ama heyet raporu çıkarttırabilirsen maliyeti düşürebilirsin.öyle yapanlar var ama konuyla ilgili detaylı bilgim yok bi araştır istersen.

Sağol cnm arastiricam

canım rapor alıp devlette yaptırabilirsin.
bulunduğun sehirde interfilite bölümü bulunana yerlere git bilgilendirirler
yaklaşık yıne 1,5 2 yı bulur devlette
Sağol cnm infertiliteye randevu aliyim bari :)

bildiğim kadarıyla devletten rapor alabilmen ve tüp bebek yaptırabilmen için 3 kez aşoılama yaptırman gerek zaten aşılama baoşuna zaman kaybı bence yüzde 15 şans veriyorlar özele gitmeyi düşünüyorsn direk tüp bebek yaptır derim en azından şansın yüksek olur tabi bu benim fikrim

evet bu konuda hak veriyorun sana. ben bir kez aşılama yapmıştım olmayınca hastaneyi değiştirdim sadece bu konuyla ilgilenen çok iyi bir yerdi bir kere denemişsin olmadıysa tekrara gerek yok çünki ihtimal çok düşük diye tüpe geçtik genelde kimseye önermiyolar %15 çok düşük bi oran olmakla beraber onada para veriyosun ilaç kullanıyosun ve bu tedavideki ilaçların yan etkisi çok .vakit kaybı bence...

yani tamamen vakit kaybı doktor bizede aşılama yapalım dedi biz kabul etmedik .ki zaten tüpte bile tutmadı aşılama olsa da tutmayacaktı birde param yine boşuna gidecekti

Kızlar rapor için 3 yıl evli olma şartı hala var mı? 8 ay sonra doluyo bu şart. Beklemeliyim galiba

Tüp bebekten önce aşılama şartını bilmiyodum :-( 3 kere olmasi şartmi offf kafam karıştı kızlar peki aşılama nekadar tutar onu biliyomusunz bütçemiz kısıtlı kirada olunca ince bi hesap kitap yapmam lazım ;-(

valla bildiğim kadarıyla 2 bin 3 bin lira arası dır diye düşünüyorum bence vakit kaybı zaten yüzde 15 şans veriyorlar bence ne zamanını nede paranı harca yada üzerine biraz daha kat direk tüp bebek yap ama tabi bu benim fikim

Bende zaman kaybı olsun istemiyorum direk tüp bebek yaptirmak istiyorum ama 3 kere aşılama yaptirip tutmayanlara yapiyomus devlet onuda senden duydum cnm bilmiyodum

Bende zaman kaybı olsun istemiyorum direk tüp bebek yaptirmak istiyorum ama 3 kere aşılama yaptirip tutmayanlara yapiyomus devlet
evet öyle zaten aşılama yaptıracan da sana diyecek devlet senin çocuğun olmaz diye ancak öyle olur ama zamanım var yaşım genç maddiyatımda yok diyorsan devlette yaptır mesela Süleymaniye hast sini ii diyorlardı

Ben Istanbuldayım cnm nerde o hastane ?? Birde asilamayla tüp bebek fiyati aynimi devlette onu anlamadım çünki tüp bebege 2000 civarı dedi birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…