Tüp bebek negatif sonuç aldık

Boncuk9287

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
30
19
38
32
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim.Cok moralim bozuldu.İlk tüp bebek deneyimimiz olumsuz sonuçlandı.Bende pco var eşimde ise morfolojik sıkıntı var.Opu işleminde 2 embriyom oldu 5.gune gelen.İkiside transfer edildi ama tutmadı Çok üzgünüm çok moralim bozuk Geriye embriyo kalmadığı için en baştan tedavi olmam gerek ama oda çok külfetli Medicalpark floryada tedavi gordum.Bundan sonra nasıl bir süreç işler bilgisi olan paylasabilirmi 5 yıldır hicbirsekilde gebelik olmuyor.Dusuk dahi yaşamadım.Yardimci olursanız sevinirim.Benimle aynı durumu yaşayan kişiler öncelikle yazarsa sevinirim.Cok moralim bozuk cidden konuşmaya ihtiyacım var biraz

Pco var demişsiniz kilolu musunuz acaba? Bence morali hiç bozmamak lazım bide sürekli bebek düşününce olmuyor stres hormonları diğer olması gereken hormonları baskılıyor

Canım tüp bebek süreci yorucu stresli olduğu kadar sabır gerektiren bir durum ..hem maddi hem manevi olarak insan çok yipranigr ..defalarca deneniyor bazen hiç bir sebeb yokken bile olmayan oluyor..o yüzden süreci neden tutunmadigi için araştırılması gerekiyor ..ben de 8 defa en baştan basliyarak tüp nebek denemesi yaptım her süreç çok yorucu oldu..son tedavim çok şükür pozitif oldu ..o da 5 haftalık ama düşük tehlikesi ile savaşıyorum..rabbim nasip eder inşallah

İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sizin için dua edicem Nasıl dayandiniz 8 kere tüp bebek stresine hem psikolojik hemde maddi açıdan sizi tebrik ediyorum.Ben şuan yıkılmış ve inanılmaz depresif bir ruh halindeyim.Cok umutluyduk doktorda olumsuz konusmamisti hiç

Pco var demişsiniz kilolu musunuz acaba? Bence morali hiç bozmamak lazım bide sürekli bebek düşününce olmuyor stres hormonları diğer olması gereken hormonları baskılıyor
Kilolu değilim pconun ortaya çıkardığı hiçbir sendromu yaşamıyorum.Killanma yok adetim düzenli kilolu değilim Napicagimi bilmiyorum tek bildiğim aşırı mutsuz ve umutsuzum bütün ümitlerim bitti tükendi

Bazen çok daraldim ..psikoljim de bozuldu ..ama hep Rabb'im kaldiramayagi yükü kuluna yüklemez derdim..maddi olarak da çok yiprandik..araba yi falan sattık son tedavi de..çok şükür nasip oldu hayırlı ile dewamk gelir inşallah...
Yıkım zaten kaçınılmaz ..sonuçta kendini tamamen olacaga.gore ayarlıyoruz olmayınca yıkım fazla oluyor..ama zamanla.aci hafifliyor ..rabbim kolaylık versin

Bizde aynı durumdayız,4 senelik evliyim hiç gebelik oluşmadı,2 tüp bebek negatif ,5. Gün embriyosuydu,hiç geride embriyo yok,adetlerim düzenli kilolu değilim,eşimin sperm değeri de önce düşüktü,sonra yükseldi,şimdi nasıl bilmiyorum.

Bizde aynı durumdayız ilk tüp bebek deneme ihtimalimiz bile anca 2 yıl sonra gerçekleşti çünkü bizde sıfır spermden geldik bugünlere. En son 18 sperm çıktı ve yapıları bozuk ama denemeye değer bence. Bende pcos um ve sizin gibi hiç bir belirtim yok. Haftaya yumurta toplanacak bizi ne bekliyor bilmiyorum ama kendime sürekli belki 10 defa deneyeceğiz sabırlı ol diyorum. Şu an embriyomuz oluşacakmı onu bile bilmiyorum zor bir yola çıktık bizim tüp bebekle bişe şansımız çok az ama ümidimi yitirmiyorum asla. Sizde olumlu ihtimallere yönelin elinizdeki imkanları gözden geçirin en olumlu hale nasıl getirebilirsiniz. Pes etmek en kolayı bizim mücadelemiz zor ama bence değer vazgeçmeyin bir gün inşallah bizimde hayallerimiz gerçekleşecek.

Canı gönülden sizler için dua ediyorum kızlar rabbim kucağınızı doldursun

Allah kolaylık ve sabır versin öncelikle çok yıpratıcı bir süreç. Tavsiyem eşiniz için en uygun doktoru bulmanız malesef her tüp bebek kliniği aynı alanda başarılı değil. Bazıları erkek faktörlülerde daha başarılı bazıları sebepsiz infertilitede daha başarılı oluyor. Benim de ilk tüp bebek denemem olumsuz olmuştu ve embriyom yoktu, uzun araştırmalar sonucu başka bir doktora başladım çok şükür tuttu Gideceğiniz doktoru ve laboratuvarı çok iyi araştırın derim. İnşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz

B Boncuk9287 selam... Arkadaşımın bahsettiği "bazen hiçbir sebep yokken bıle olmayan oluyor" Dedıgı tam olarak benım.
Hiçbir sebep yok 2. Denemem negatif. Bizlerde bir gün bizimde bebegımız olacak umuduna tutunanlardanız. Sabır tatlım....

Tabi ki öncelikle nasip işi ..ama.doktorlar.da.gercekte. İyice araştırmiyor..yumurta ve sprem dollendirmeye birakiyorlar dollenmiyor şaşırdık diyorlar niye döllenme olmadığını ama bir sebeb vardır ..
Tutunmuyor ise tabiki nasip değildir ama Era testi bir test varmış ..bazen rahim 2 günlük ,bazı rahimler 6 günlük embrio kabul ediyorlarmis..bazen tutunma sebebi bu da.olalbir ..

Merhaba bizim de durum aynı. 5 yıllık evliyiz. Hiç gebelik oluşmadı. Sebepsiz infertilite. Bu ay yumurta toplandı fakat gelişimi durdu dondurulması bile. Genetik test istedi doktoruz

Merhaba çok geçmiş olsun..rabbim annelik duygusu tattirsin inşallah...bende beş yıllık evliyim.hic hamile kalamadim..geçen sene aşılama oldum tutmadı...eşimde bı takim değer dusukleri var doktor normal görüyor ama...bende bir hafta oldu rahim perde ameliyati oldum.sukur sıkıntı olmadı..inşallah Ocak ayında tüp bebek süreci başlayacak...venimd kafamda deli sorular ...maddi manevi düşünceli bir süreç ...rabbim yar ve yardımcımız olsun

Kalitesi neydi belki sonrakinde genetiğe gönderirseniz daha doğru süreç ilerler diye düşünüyorum kaliteyi söyledimi aize hastane

Nerede tedavi gördünüz hangi ilde eğer İzmir’de ise Tavmergen tüp bebek merkezi var makrofaj aşısı var deneseniz belki olduğunuz ilde vardı hatta yapan

Hangi hastanede transfer oldun canım, benim de 3. Transferim negatif. Baştan başlayacağız bu sürece çok yorucu gerçekten napcaz bilmiyorum, eşimin bir tüp spermi var hastanede dondurulmuş, aynı yere devam mı etsem başka yere mi geçsek çok kararsız kaldık

Merhaba bizim ilk denememiz 2 tane embriyom oluştu orta kalite gibi sayılıyor sanırım çok harika değil yani, buna da şükür tabi. Şişli memorialde tedavi görüyoruz ocakta transfer olcak kısmetse. Siz berde tedavi görüyorsunuz

Ankara gürgan klinik. 5 embriyom vardı. 3 tane 3.gün, 2 tane 5. Gün hepside iyi kalite. Embriyo glue yaptılar, tutunsun diye rahime çizik atıldı ama olmadı. 3 transferimde negatif yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…