tüp bebek negatif sonuçtan sonra

ebrizm hiç korkma canım artık iyi ve olumlu düşün birçok insan birkaç denemeden sonra hamileliği yakılıyor eminim bu sefer tutacak ve hamileyim diye yazacaksın inin herşey bu sefer güzel olacak

çok çok çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz için bir dahaki denemeler olumlu sonuşlanır.

Merhaba Canlarim, Ben Iyiyim çok şükür Evdeyim Iştende çiktim Belirsizlik Canimi Sikiyor Biraz Normalde Adetim Gelirse Sorunsuz (mart) Tedaviye Başliycağiz Ama Eşimle Aramiz Biraz Gergin Benim Canimi çok Sikiyor Daha Doğrusu O Yüzden Emin Değilim Kararsizim.
Hadi Bakalim şekerler Yeni Umutlar Yeni Mutluluklar Doğursun Inşallah.

belkide bu hayırlıdır gülserencim daha iyi vucudunu dinlendir bir sonraki denemende her şeyini daha düzenli takip etme şansı yakalamış olursun her şeyi unut tatilmiş gibi dinlen bence tatlım:1hug:

Ebrizm canım usg ye girdim tekti ve 6 hafta 3 günlüktü dün eve gelince aşırı kanamam oldu ve bugün bebeğimi kaybettim.senağlama

arkadaşlar merhaba benim aralık ayında bir tüp bebek denemem oldu(trasfere bile gidemeden:1no2:).o ay adetim tam gününde oldu ama bu ay gecikmeye başladı.bu konuda aynı sorunu yaşayanlar varmı diye bakarken forumunuzu buldum.baştan başladım okumaya.heyecanla ve zevkle okuyordum taki yukarıda alıntı yaptığım yere kadar.doudou canım bu duruma gerçekten çok üzüldüm ama olayların olumlu yanlarından da bakmak lazım.Rabbim bizler için neyin daha hayırlı ve güzel olduğunu daha iyi biliyor emin ol tatlım.eğer şuanda vermiyorsa bize bebişlerimizi vardır Rabbimin bir bildiği.herkese sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.Allaha emanet olun kocaman öptüma.s.

canım merhaba tüp bebek denemende transferin gerçekleşmedi mi yoksa test yapamadan regl mi oldun benim ocak ayındaki ilk tüp bebek deneyimim negatif yazın ikincisini yapacağız

canım merhaba tüp bebek denemende transferin gerçekleşmedi mi yoksa test yapamadan regl mi oldun benim ocak ayındaki ilk tüp bebek deneyimim negatif yazın ikincisini yapacağız

canım inşaallah ikincisinde sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla bebiş yada bebişlerimize kavuşuruz.benim trasferim gerçekleşemedi.çünkü eşimin kromozomlarında problem var ve transferden önce embriyoların pgd diye bir genetik testten geçmesi gerekiyo.en son 3 sağlıklı embriyomuz vardı ama genetik testten geçemediler.bizim ikinci denememizde mayıs-haziran gibi olacak Allah nasip ederse.senin tüp bebek hikayen nedir canım?sorun kimde?
kocaman öpüyorum Allaha emanet ola.s.

canım bizde sperm sayı hareketlilik ve morfoloji sorunu var biz bunları iki kez düşük yaptıktan sonra tekrar gebelik gelmeyince öğrendik ilk yıl çocuk istemedik istediğimiz ayda hamile kaldım ama 8 haftalıkken kaybettim sonra 3 ay korunduk korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra yine düşük yaptım sonrada hamile kalamadım doktorum birde eşine bakalim dedi sonuç hepimizi şok etti o değerlerle hamile kalmam mucizeymiş doktorum iki kez mucize yakaladığımı söyledi ve şimdi ise çözüm tüp bebek ilk denemem negatif şimdi yazı bekliyorum ikinci için adanada yaptıracam ikinciyi yani ayağıma gelen mucizeleri kaybettim şimdi çözüm tüp bebek sizdeki problem ne kromozom bozukluğunu nasıl tespit ettiniz

kromozom bozukluğunu dr umuz tahmin etti.çünkü sizdeki gibi bizdede spermlerde sorun.sorun böyle olunca kromozomlarda bozukluk olma ihtimali oluyormuş ve bizdede çıktı.böyle durumlarda normal yada tüp bebek sonucu hamile kalınırsa bu kromozomal bozukluk bebeğe geçerse düşükle sonuçlanıyormuş.o yüzden transfere gidemedik çünkü embriyolarımızn hepsinde bozukluk çıktı.imkanınız varsa sizde genetik bir test yaptırın(kan alınarak yapılıyo).düşüklerinin sebebi bu olabilir.herşey gönlünce olsun canım Allaha emanet ol kocaman öpüyoruma.s.

canım negatif sonuçtan sonra doktorumuz genetik test istedi kan verdik geçen hafta telefonla test sonuçlarımızın normal olduğunu söyledi sorun çıksaydı ikinci denemede embriyoya genetik test yapıp sağlamlarını verecekti ama test normal çıkmış sizdeki sakıncası yoksa sperm değerlerinizi yazabilirmisin eşim geçen yaz varikoselden de ameliyat oldu kocaman öptüm

mrb arkadaşlar. hepimizde benzer sorunlar inşallah sonunda bebişlerimize kavuşuruz. Helincim bu arada bende hep yazıyorum bunu ama bizim problemimizde eşimin hareketli sperm sayısı azlığı ile başlamıştı 2001 de varikosel ameliyatı oldu sayı çok iyi ama hareketli sayısı yetersiz. 2. deneme için bizdede bazı araştırmalar yapılıyor ama bizim problemimiz ikiye katlandı benim fsh değerim yüksek ve fazla sayıda yumurta elde edilemiyor en fazla 6 yumurta oluşturulabiliyor oda çok yüksek dozlarda ilaçlar ile c tesi günü kontrole gittiğimde embriyologların raporunu gösterdiler klinikte yumurtaları saran zar müthiş kalınmış bende bunu duyunca üzüldüm tabi ama dr um bunun bir önemi yok dedi spermlerin ileri hareketininde önemi yok bu işlevleri zaten biz yaptırıyoru işimize yarayan sadece bir kaç sperm ve bende alınacak 3 iyi kalitedeki yumurta çok takmayın eşinizin sperm sayısına yada diğer aksaklıklara bunlar zaten labaratuvar ortamında aşılıyor spontone hamilelik gerçekleşemez tek sakıncası bu dedi o yüzden tüp bebekte sperm sayısı çok önemli değil ( hiç yok değilse tabi)

canım bilgilerin için teşekkürler merkezim bana hiç bir bilgi vermedi böyle bir rapordanda bahsetmedi yumurta sayısı 14 tü bunların 11 i döllendi gelişimler iyi denildi ama ne kaça bölündüklerini nede zar durumu nede kaçıncı kalite olduklarını bilmiyorum bende ileri hareketlilik yok diye hep üzülüyordum sanki kaliteyi düşürecek diye sen hangi aşamalardasın geçmişi bence bırak sil baştan umutla başla herşeye kocaman öptüm

canım sizde genetik bir problem olmamasına çok sevindim çünkü işler normalden daha da zor oluyo.herkes kaliteli embriyo yapmaya çalışırken biz birde genetik açıdan testten geçmek zorunda kalıyoruz.gerçekten adına çok sevindim.bizim sperm değerleri ilk spermiyogramda 11 milyon ikincide 6 milyon üçüncüde 2,5 milyon dördüncüde ise 3,5 milyon sperm vardı tabi bunların yanında hareket azlığı ve şekil bozukluğuda var.ama bu sayı tüp bebek için hiç önemli değil sende biliyorsundur.biz 3,5 milyon sperme ağlarken drlar ooo sizde çok varmış dediler:teytey:rahatladık bizde.hiç spermi olmayanlar yada birkaçtane olanlar var Rabbim onlara yardım etsin.sizin sperm sayınız çok herhalde doğal yoldan hamile kalabildiğine göre.canım siz bebişlerin neden düştüğünü bulabildinizmi?sorunun nerde olduğu bilinirse çözümde okadar kolay olur.birde tüp bebek denemende hiçmi tutmadı yoksa oda mı düştü.kocaman öpüyoruma.s.

hituci senin içinde her şeyin hayırlısı olsun canım inşallah bu kez muraddına erersin sende genetik tanı yapılmasınada takma bence hepimizin bi işlemi var sonuçta helincim sende tedavine kadar kendini rahatlatabilecek bir şeyler bulmalısın bence iyi geliyor. Ben 1 haftadır platese gidiyorum haftada 3 gün biraz olsun rahatladım hem spor yapmanın rahatlığı var hemde bir şeylerle uğraşmak iyi geliyor. Diğer türlü her an düşündüğümüz için hem bedenimizi hem ruhumuzu fazla yoruyoruz.

teşekkür ederim canım inşaallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur.bu genetik sorundan sonra kendim ve herkes için aynı duayı ediyorum.herkes inşaallah bebeğinize kavuşursunuz diyor ama ben sağlıkla ve hayırlısızla kavuşalım inş diyorum kocaman öpüyorum canıma.s.Allaha emanet ol

canım durumumuz çok karışık korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım sonra düşük daha sonra tekrar hamilelik yine düşük sonrada hamile kalamıyorum her adet sonrası doktorum şok oluyor eşimde sorun olduğu aklına bile gelmiyor aylar geçince birde eşe bakalım dedi sayı 2 milyondu hareket ve şekil o zaman iyiydi nasıl hamile kaldığıma şaşırdı bunlar mucizeymiş sonra eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu sayı 14 milyon 10 milyon gibi çıkıyor artık ama hareket ve şekil çok kötü neden düşük yaptığımda bilinmiyor bende herşey çok iyi sanırım spermlerdeki zayıflık doktorum bir sebep yok diyor tüp bebek hiç tutmadı sonuç negatifti sevgiyle kal canım

helincim hiç geriye dönüp düşünme sakın boşver geçmişte olanları sen haziranda yaptıracağın denemenin olumlu sonuçlanmasına odaklan mutlaka bizlerede birer bebiş kısmet etmiştir allahım.kendine iyi bak canım

Merhaba Kizlar Nasilsiniz? Ben Hastayim çok Fena Bağişiklik Sistemim Zayiflamiş Kendimi çok Kötü Hissediyorum...

saol canım artık daha iyi ve güçlü hissediyorum kendimi sen hangi aşamalardasın şimdi seni bekleyecez öptüm canım

Merhaba Kizlar Nasilsiniz? Ben Hastayim çok Fena Bağişiklik Sistemim Zayiflamiş Kendimi çok Kötü Hissediyorum...

gülserencim çok geçmiş olsu canım nerelerdesin sen merak ediyorum seni regl oldunmu durumun nedir bilgi verirmisin kendini koru şekercim kritik dönemlerdeyiz beni bir görsen kardan adam gibi giyinyiyorum üşüttmiyeyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…