saol canım artık daha iyi ve güçlü hissediyorum kendimi sen hangi aşamalardasın şimdi seni bekleyecez öptüm canım
inşallah canım bundan sonrası hepimiz için iyi olur. ben bu pazar günü iğnelere başlıycam allah kısmet ederse bakalım bu defa beni neler bekliyor.
canım şimdiden hayırlı olsun.inşallah canım bundan sonrası hepimiz için iyi olur. ben bu pazar günü iğnelere başlıycam allah kısmet ederse bakalım bu defa beni neler bekliyor.
canım şimdiden hayırlı olsun.
inşallah herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun.
sen hangi merkeze gidiyorsun?dr un kim ?bende izmirdenim ya merak ettim.
tekrar bol şanslar canım.allah yardımcın olsun.
tekrar hayırlı olsun canım.çok teşekkürler canım iyi dileklerin için ben ssk lıyım ve artık ege üniversitesi bakıyor biliyorsun ssk ya ordan aldığım heyet raporu ile symrna tüp bebek merkezine gidiyorum 1. denemede orada olmuştu dr funda koçyiğit. merkezden çok memnunum.
tekrar hayırlı olsun canım.
bende ssk lıyım.ilk denememi 9eylülde yaptırdım.2.de herhalde orada olur.
bi şey daha sormak istiyorum.ne kadar tuttu?
inşallah canım bundan sonrası hepimiz için iyi olur. ben bu pazar günü iğnelere başlıycam allah kısmet ederse bakalım bu defa beni neler bekliyor.
Merhaba kızlar, 10 gündür annemin yanındaydım Mersinde. Annemin de durumu kötüydü bana çok üzülmüştü, birbirimizi teselli ettik. İyi olmaya çalışıyorum ama bir saniye olsun aklımdan çıkmıyor, kalp atışını duyduktan 1 saat sonra onu kaybetmeye başladım. Doktorum çok sağlıklı çok iyi demişti. Ama kısmet değilmiş. Ne kadar kendimi alıştırdıysam göğüslerimden süt geliyor bir haftadır. Neyse bu konuyu burada kapatıp artık üzülmeyeceğim, hayat devam ediyor. :sm_confused:
Merhaba kızlar, 10 gündür annemin yanındaydım Mersinde. Annemin de durumu kötüydü bana çok üzülmüştü, birbirimizi teselli ettik. İyi olmaya çalışıyorum ama bir saniye olsun aklımdan çıkmıyor, kalp atışını duyduktan 1 saat sonra onu kaybetmeye başladım. Doktorum çok sağlıklı çok iyi demişti. Ama kısmet değilmiş. Ne kadar kendimi alıştırdıysam göğüslerimden süt geliyor bir haftadır. Neyse bu konuyu burada kapatıp artık üzülmeyeceğim, hayat devam ediyor. :sm_confused:
helin doudou gülseren nerelerdesiniz canım sizi özlüyorum ben
helin doudou gülseren nerelerdesiniz canım sizi özlüyorum ben
Merhaba canım, ben dün göreve başladım o kadar yorgun geliyorum ki eve bayılıyorum resmen. Yarında nöbetçiyim zaten. İşimi hiç özlememişim gerçekten. Bugünde haber varmı bir bakayım dedim. Başladınmı iğnelere canım nasıl gidiyo.............:içelim:
Merhaba Canım
Geçmiş olsun. Herşeyin hayırlısı. Umarım dileğine kavuşursun .Sana özelden mesaj atmak istiyorum ama sanırım kapalı.
Merhaba canım, ben dün göreve başladım o kadar yorgun geliyorum ki eve bayılıyorum resmen. Yarında nöbetçiyim zaten. İşimi hiç özlememişim gerçekten. Bugünde haber varmı bir bakayım dedim. Başladınmı iğnelere canım nasıl gidiyo.............:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?