Tüp bebek önce negatifi sonra pozitifi gören oldu mu?

Senaggis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
8
2
36
30
Merhabalar herkese. Ben 25 şubatta transfer oldum 3.gün taze embriyosu 2 tane konuldu. Test günüm perşembe ben dün yaptırdım kan tahlili ama sonuç " <5 " şeklinde çıktı. Perşembe günü tekrar test vercem. Böyle olup pozitife dönen oldu mu?

Benimde 3.gün taze embriyo Dün transferin 8.günüydü testim negatif geldi bu saatten sonrada pozitife dönmez diye düşünüyorum. İlaçları yarın bırakmayı düşünüyorum.

Kaç gün olmuştu test yaptığınızda?

Benimde 3.gün taze embriyo Dün transferin 8.günüydü testim negatif geldi bu saatten sonrada pozitife dönmez diye düşünüyorum. İlaçları yarın bırakmayı düşünüyorum.

Ben 3. ve 5. gün embriyosunu 10. gün kaset testte öğrenmiştim, 2 gün daha bekleyin isterseniz ilaçları bırakmadan

merhaba malesef malesef hiç dönmezdenilecek kadar küçük bir ihtimal

8 gün erken ama canım bence 12 14ü bekle mutlaka. Benim bugün 12.günüm yarını beklemem söylendi. Kan tahlilinde mi negatifi gördün idrar mı?

8 gün erken ama canım bence 12 14ü bekle mutlaka. Benim bugün 12.günüm yarını beklemem söylendi. Kan tahlilinde mi negatifi gördün idrar mı?
İdrarda. Erken ama 8 de 9 da pozitif olanları görünce benim de varsa çıkar diye düşünüyorum

Biliyorum çok zor bir ihtimal ama olmazları olduran Rabbim var. ümitsizlik de etmek istemiyorum ama gerçek olan da ortada büyük bir kısır döngü içindeyim
çok haklısın.. aynı yollardan defalarca geçmiş biri olarak çok iyi anlıyorum

İdrarda. Erken ama 8 de 9 da pozitif olanları görünce benim de varsa çıkar diye düşünüyorum
Doğru söylüyorsun bende o mantıkla test verdim boyumun ölçüsünü aldım ama doktoruna danışmadan bırakma yine de ilaçları canım naçizane düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…