- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi 3oglanannesi
-
5 ay dhea kullandıktan sonra yumurtalarının kalitesi artımı acaba?bilgi verirsen çok sevinirim..kan degerlerin değiştimi mesela?Canim merhaba öncelikle tedavinde kolaylıklar dilerim. Benim ilk tedavim negatif sonuçlandıktan sonra doktorum biosterona baslatmisti. Esimde problem yok. Benim yumurta sayim az ve kalitesi düşük old. İçin verdi ve ikinci tedavime kadar kullandim günde 3 adet 5 ay kadar. Zaten en az 2-3 ay kullanmak gerekliymis faydasini görebilmek için. Zarari konusu ise; benim doktorum zarari olmadigini söyledi ama bir takim yan etkileri var elbette. Tuylenme artisi, ses kalinlasmasi,vs...Ama uzun sure kullanimlarda olan yan etkiler bunlar. Ben de olmadi mesela 5 ay kullanmama rağmen. Doktoruna sor istersen aklinda soru isareti kalmasin belki morfoloji dişinda yumurta kalitesizliği de vardır.
meraba...ben bu soruyu bülent tıraşa sordum forum da ..bana kullanmanda fayda var demiş yumurta kalitesini arttıran etkisi var ama tam olarak kanıtlanmışda değil.....ben birinci tedaviden sonra 2 ay kullandım ....1 tedavide 11 yumurtam oldu ...2 ay sonra 2nci tedavimde de 11 yumurta oldu sayıda yada kalitede bi değişilik olmadı sonra bıraktım ilacı çünkü yüzümde kıllanma oldu vucudumda da kıllanmada artış oldu bıraktım ...3ncü tedavimde de doktor kullan dedi ama kullanmadım yine 11 yumurtam oldu
bilmiyorum sen karar ver artık ...bu arada benimde eşimde morfoloji problemi var ..hakkımızda hayırlısı olsun
aslında doktorların dediği sayısı için değil de olan yumurtaların dahada kaliteli olması için ...bende tüylenme yaptıişte bende yan etkilerinden korkuyorum.benimde ilk doktorum bulent beydi o verdi biesteronu ama kullanmadım.ikinci ulun beydi o da verdi kullanmadım şimdi 3.denemem olacak ama ben yıne korkuyorum kullanmak istemiyorum.benimde 10 veya 11 yumurtam olusuyo ve bence cok normal yeterli...morfoloji için eşine uyguladıgınız bir yontem varmı
canım geçen yıl drum bana da vermişti yumi kalitesini arttırmak için :) bende de 10 civarı oluyordu ama 5. güne giden çok olmuyorduarkadaşlar ben aralık gibi tedaviye başlamak istiyorum inş..3.denemem olacak problem sperm azlığı ve morfoloji... bende bi problem yok elh..tedavilerimde hep 10 yumurta toplanıyo işlem görüyo spermden dolayı sona 2 yumurta kalıyo oda transfer ediliyo ve tutmuyo..tutmama nedeni olarak morfoloji dedi doktorumuz eşime vitamin verdi...banada biesteron verdi.bunu nekadar sure kullanmamız gerekiyor onu 1 veya 2 ay kullan daha fazla kullanma demişti doktorumuz ama ben aralıkta 3.denemeye başlamak istememe ragmen hala cesaret edip ilacı alamadım.tehlikeli olurmu acaba ilaç.10 yumurta oluşması normal değilmi.
Tatlımarkadaşlar ben aralık gibi tedaviye başlamak istiyorum inş..3.denemem olacak problem sperm azlığı ve morfoloji... bende bi problem yok elh..tedavilerimde hep 10 yumurta toplanıyo işlem görüyo spermden dolayı sona 2 yumurta kalıyo oda transfer ediliyo ve tutmuyo..tutmama nedeni olarak morfoloji dedi doktorumuz eşime vitamin verdi...banada biesteron verdi.bunu nekadar sure kullanmamız gerekiyor onu 1 veya 2 ay kullan daha fazla kullanma demişti doktorumuz ama ben aralıkta 3.denemeye başlamak istememe ragmen hala cesaret edip ilacı alamadım.tehlikeli olurmu acaba ilaç.10 yumurta oluşması normal değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?