Demek sen de Hulusi Hocadasın

çok sevindim buna

tedavi sürecinde moral çok önemli ve Hulusi hoca sana bu moral desteğini fazlasıyla veriyo emin olabilirsin. kendisi pamuk şekeri gibidir

çok seviyorum doktorcuğumu çok şükür ben de sitedeki kızlar vesilesiyle tanıştım Hulusi Hocayla..
Bana ilkinde negatif alabiliriz demişti ki yüzdelere bakıldığında malesef sonuç bu şekildeymiş sanırım. Benimki tamamen mucize oldu işte. Bana dua eden insanların mübarekliğine bağlıyorum ben bu işi

canım bizim ilk denememizdi ama bizde önceden yazdığım gibi ikimizde de problem var. Eşimde sperm sayısı düşük bende de kist olunca aşılama bile değil direk tüp bebekle başlıyoruz dedi doktor bey. Biz de zaten çocuk özlemiyle yandığımız için hemen kabul ettik. herşeyden önce diğer doktorlar gibi hemen başlayalım demedi önce tahlillerin çıksın sonuçları görelim ona göre bi tedavi yöntemi belirleyelim dedi. Benim için bu çok önemliydi. çikolata kisti olan herkese aynı yöntemi uygulamıyo yani değerlerine bakıyo herşeyi kontrol ediyo ondan sonra süreci belirliyo. Mesela bana uzun protokolden de faklı bi yöntem uyguladı. önce lucrin depot diye bi iğne kullandım o iğne adetimi kesti iğnenin 20. günü yumurtaları büyütme işlemine geçtik gonal-f kullandım 12-13 gün kadar daha sonra opu(yumurta toplama) işlemi yapıldı. biliyosun kısa, uzun protokol muhabbeti var herkese aynı süreç uygulanmıyo.
Hatta lucrin depot iki kere vuruldum neden diceksin ilkinde kayınvalidemle görümcem beni sinir krizine soktuğu için tam 20. gün kanamam oldu tedaviye başlayamadım iğne de tedavide boşa gitti

ikinci kez tedaviye başlamak zorunda kaldık. onlara da hakkımı helal etmiyorum işte bu yüzden.. tedavide olduğumu bildikleri halde beni bu şekilde üzdükleri için.. bunu da yazayımki moralin ne kadar önemli olduğunu anla

bu süreçte hiçbişeyin seni üzmesine izin verme kendini bebeğe şartla
Neyse gelelim asıl meseleye, genel olarak hastanenin durumunu da beğendim laboratuarları iyi hemşireler çok iyi çok anlayışlılar hepsi tatlı dilli güler yüzlü. bikere özel tüp bebek merkezlerindeki gibi maddi kaygı yaşamıyosun. Acaba para için mi yapıyolar bidaha gelmemi istedikleri için mi bu tavırlara ya da bu işlemlere maruz kalıyıorum diye düşünmüyosun.. o rahatlık oluyo.
Eşimle biz memnun kaldık. İnşallah siz de memnun kalırsınız bebeğinle eve dönersin

İlaç trentilin olaiblir mi bilmiyorum çünkü ben o bekleme sürecinde trentilin kullanmıştım. Hulusi Bey damarları açtığını söylemişti bana da emin değiliz ama deneme aşamasında demişti. belki bu olabilir cnm onu da sor istersen.
bence çok ta sorgulama doktorun verdiklerini kullan söylediklerini uygula biraz da teslim ol ona bırak ama neyi niye kullandığını da bil
Saol canım inşallah sen de kavuşursun yavruna:) Evet kistlerim çok şükür 5 cmden küçüktü.belki de o yüzden aspirasyon ya da laparoskopi önermedi. bizde çift olarak problem olduğu için aşılama bile olmadan direk tüpe başlandı. aslında 3-4 kez tüp bebek deneyen arkadaşlarıma göre çok uğraştırmadı diyebiliriz ama inan biz de tüpe başlamadan önce en az 6 ay kadar hastane hastane gezdik.. kaç doktor değiştirdik ne tahliller yaptırdık tüp tıkanıklığı olabilir mi diye hsg , belki doğal yolla gebe kalırım diye 3-5 günde bir yumurta takipleri,çocuğum olmayacak pskilojisiyle ağladığım günler geceler.. evlatlık araştırmalarına bile girmiştim.. tabiki bi çok denemeden sonra değilde ilkinde bulduğum için çok şanslıyım ama şunları bile yaşamak kolay değil Allah isteyenlere nasip etsin.. kolay bulup arkasına bile bakmayanları ıslah etsin ne diyim:)
Bunları yaşayan herkese Allah sabır versin şifa versin