Arkadaşlar bende ergenliğimden beri yumurtalık kistlerinden mağdurum

2 açık ameliyat, 2laparoskopi ve 3 e yakın aspirasyon geçirdim :// ilk tüp bebek denememde 1 açık 1 kapalı ameliyat olmama rağmen 20 yumuta toplandı yaşım 27 ydi. Ama kaliteli döllenen 6 tane 3. Gün embriyosuydu bunlarla 2 deneme yaptım 2side negatif. Aradan 3 yıl geçti tekrar denemek istedim bu kez tüplerde su biriktiği bunun rahme sızdığı için tutmadığı söyledi tabi bunu anlamak için laparoskopi yapıldı ve karın içinde özellikle periton bölgesinde çok yapışıkluk olduğunu bununda nedeni çocukken geçirdiğim apandistin patlamasymış

( sonuç bir daha açık ameliyat oldum tüp bağlantısı rahimle kesildi kistler temizlendi bu süreçten sonra ara verdim yaş oldu 35 3. Denemeye çok umutlu başladım çünkü 10 yumurta toplandı onuda döllendi açıkcası bunu beklemiyordum 3 tane taze transfer sonuç negatif 1 ay sonra dondurulmuşlardan 3 transfer edildi sonuç negatif ve embriyo kalitemiz çok iyiydi Dr da şaşırdı tutmamasına

((( hala çok üzgünüm şunu biliyorum ve anlıyorum Allah'ın dediği olur... Rabbim bu sınavı sabırla mutlu sona eren hayırlı evlat sahiplerinden eylesin inşaallah... Rahat olun içininden gelini yapın enfeksiyona yatkın bünyem olmasına rağmen bende bir sorun olmadı