canım merhaba benmde bu ay adetin 13.günü aspirasyon yapıldı.ama adet günüm geldi henüz adet olmadım.adet gecikmesi normal mi ? bide hemen 2.tüp bebeğe başlayabildin mi dinlenme olmadımı hi ç?
slm canım,aspirasyonun adet gecikmesi yapıp yapmadığını inan bilmiyorum,ben adetin 2.günü aspirasyon geçirdim ve aynı gün tüp bebek iğnelerim verildi ve o gün 2. tüp bebek tedavime başladım..dinlenme ara verme olmadı bende canım.
Merhabalar hamile kaldınız mıgöğşen hocayı duymamıştım ikisi arasında tercih yaparım açıkcası dr konusunda kafam karışık araştırıyorum henüz.bu arada çok geçmiş olsun aspirasyon sanırım neştersiz bi operasyon acılarının karşılığını mutlulukla alırsın inş. mutlu haberlerini bekliyoruz allah rast getirsin
Hayir maalesef tüp bebek tedaviside olmadim zaten siz ne durumdasinizMerhabalar hamile kaldınız mı
Ben 32 yaşındayım amh 1.4 kist büyümüş 5.5 cm . ameliyat istemiyorum aspirasyon düşünüyorum Kasım araliA gibi belli olacak nasıl yol izleyeceği diktorunHayir maalesef tüp bebek tedaviside olmadim zaten siz ne durumdasiniz
5.5 cm çok buyuk degil zaten kür falan yapmayi denesenBen 32 yaşındayım amh 1.4 kist büyümüş 5.5 cm . ameliyat istemiyorum aspirasyon düşünüyorum Kasım araliA gibi belli olacak nasıl yol izleyeceği diktorun
İnsallah olumlu sonuç verir bu hastalığın net bir çaresi yok maalesefSoğan kuru deniycem .. ama şimdi Melisa çayı iyi gekdi ağrılar için onu yapıyorum. Diğer yandan aslan pençesi ve balli karisim uyguluyorum ..8 gün oldu bakalım 1 ay sonra nasıl değişecek değerler ve kist
Merhaba, doktorunuz yol çizdi mi? Benim için de aspirasyon öneriliyor.Ben 32 yaşındayım amh 1.4 kist büyümüş 5.5 cm . ameliyat istemiyorum aspirasyon düşünüyorum Kasım araliA gibi belli olacak nasıl yol izleyeceği diktorun
Evet başka doktora gittim ozel di o bakti 3 cm cikolata kisti 6cm yumurta kistim varmış sasirdim çikolata kisti büyük değil ameliyat aspirasyon gerek yok önemli olan 6cm normal kistimi yok etmek onun içinde soğan suyu ve alkali besin ye ve hayıt tohumu cayi iç dediMerhaba, doktorunuz yol çizdi mi? Benim için de aspirasyon öneriliyor.
Teşekkür ederim. Soğan suyu vs öneren doktor şaşırttı. Genelde böyle şeyleri saçma buluyorlar. Geçmiş olsun size. Benim kistlerim daha büyük ve uzun zamandır var. Aspirasyon ya da ameliyat olmam öneriliyor; ancak aspirasyona öncelik veriliyor. Benim de yakın zamanda karar verip uygulamam lazım.Evet başka doktora gittim ozel di o bakti 3 cm cikolata kisti 6cm yumurta kistim varmış sasirdim çikolata kisti büyük değil ameliyat aspirasyon gerek yok önemli olan 6cm normal kistimi yok etmek onun içinde soğan suyu ve alkali besin ye ve hayıt tohumu cayi iç dedi
Teşekkür ederim. Soğan suyu vs öneren doktor şaşırttı. Genelde böyle şeyleri saçma buluyorlar. Geçmiş olsun size. Benim kistlerim daha büyük ve uzun zamandır var. Aspirasyon ya da ameliyat olmam öneriliyor; ancak aspirasyona öncelik veriliyor. Benim de yakın zamanda karar verip uygulamam lazım.
Ameliyat olmadan mı düştü böyle? Ben hep ameliyatı suçladım AMH'ın düştüğü için. 1.07 yine iyi. İyice düşmeden tüp bebek öneririm.Ayrıca amh dustu 1.43 ten 1.07 ye cikolata kisti rezervlere Zarar veriyir 7 ay içinde..
Çok sevindimAspirasyonun hiç bir işe yarayacağına inanmıyorum. Ameliyat da işe yaramıyor. Ben de 3 ay ilaç tedavisi işe yaradı. 4 yılın sonunda 4-5 tüp bebek tedavisiyle ilk bebeğime kavuştum. İkinciye hemen hamile kaldım. En iyi ilaç hamilelik ve emzirme. Allah nasip eder inşallah
Benim şu an yok ama 3 cm'lik 1 tane kist için ameliyat olmuştum. Ameliyattan sonra her şey tepetaklak gitti. Yapışıklıklar, ağrılar vs... 1.06'ydı en son amh.Çok sevindim
Evet ameliyatı olmadan düştü cikolata kisti olduğu için düşebilir nornal dedi.. ve tup bebek dedi..sizin kistiniz boyutu nedir ve amh?
Bana da 1.Tutmazsa ameliyat dedi de zateb düşük rezervi m bilmiyorum ne yaparımBenim şu an yok ama 3 cm'lik 1 tane kist için ameliyat olmuştum. Ameliyattan sonra her şey tepetaklak gitti. Yapışıklıklar, ağrılar vs... 1.06'ydı en son amh.
bence ilki tutmazsa klinik değiştir ameliyat olma. ameliyat olduğum yumurtalığımdan tüp bebekte bile yumurta gelişmedi. ancak 3 yıl sonra iyileşti.Bana da 1.Tutmazsa ameliyat dedi de zateb düşük rezervi m bilmiyorum ne yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?