- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.540
- 448
- 41
çok saol canım inşlh Allahım hepimize yardım etsin, bu tüplerdeki sıvı birikmiş ve tüpler çok genişlemiş bu sıvı tersyöne yani rahime aktığı için embriyo öldürebiliyormuş dr. açıklamıştı işte Allah nasip ederse 2. defa laparskopi olucam bağlantılar kesilecek sonra tekrardan tüp deniycez,
bundan 4-5 yıl önce bir din adamından duymuştum önümüzdeki yıllrda çoğu bebek tüp bebek olucak ve doğumlar zorlaşıcak demişti,
senin kistmi vardı?
evet 6 arkadaşım var hepimizde çikolata kistliyiz ve hiçbirimizin çocuğu olmuyor maalesef...bende 7 cm vardı geçen sene martta laparoskopi oldum.eylülde aşılama aralıktada tüp bebek histeroskopi falan derken sonuç sıfır.az önce doktordan geldm 5cm olmuş yarın sıvıyı alacak içinede ilaç sıkacakmış sonrada 2.tüp bebeği öyle deneyecekmişiz.rabbimden umut kesilmez.doktorum dediki gel tüp bebek listeme bak çikolata kisti olupta 3 denemeye kadar gebe kalmayan hastam yok..yani sıra sende dedi.benden umutluymuş ama olmamış işte.2.ci olur inşallah.sen kaç kez denedin? bu arada doktoruna güveniyorsan ne derse yap kesinlikle...
Son düzenleme: