Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler harika bir karar. Bizden ne istiyorsunuz peki?Tedaviye birdahakı ay başlıycaz başlamadan önce kilo veremek istiyorum
Bu süreçte benle olan arkadaşların Bareber destek olmak kilo da etkiliyormuş tüp bebekte komik bişey mi dedim ayrıcaTebrikler harika bir karar. Bizden ne istiyorsunuz peki?![]()
Oyle yapinca kilolar alip basini gidiyor..doktorum bana da kilo vereceksin dedi..nasil olacak keyfimizce yiyerekTedavi öncesi herhangi bir diyet yapmanızı tavsiye etmem açıkçası nacizhane. Rahat rahat yiyin için,keyfinize bakın.
Kaç kilosunuzOyle yapinca kilolar alip basini gidiyor..doktorum bana da kilo vereceksin dedi..nasil olacak keyfimizce yiyerek![]()
Oyle yapinca kilolar alip basini gidiyor..doktorum bana da kilo vereceksin dedi..nasil olacak keyfimizce yiyerek![]()
Hanımefendinin bir ayı kalmış tedavisine,sağlıkla verebileceği sadece 2 kilo. Hayatını pek değiştirmeyecektir. Ben ilk denememden önce diyetisyen eşliğinde diyet yapmıştım,hiç bir yumurtam blastokiste gitmedi. Diğer denemem de çok iyi beslenerek operasyona gittim,yumurtalar daha sağlam çıktıOyle yapinca kilolar alip basini gidiyor..doktorum bana da kilo vereceksin dedi..nasil olacak keyfimizce yiyerek![]()
Gebe kaldınız mı peki ?Hanımefendinin bir ayı kalmış tedavisine,sağlıkla verebileceği sadece 2 kilo. Hayatını pek değiştirmeyecektir. Ben ilk denememden önce diyetisyen eşliğinde diyet yapmıştım,hiç bir yumurtam blastokiste gitmedi. Diğer denemem de çok iyi beslenerek operasyona gittim,yumurtalar daha sağlam çıktıtamamen kendi tecrübemi paylaştım.
Testim pozitif çıktı evet ama daha çok yeniGebe kaldınız mı peki ?
Ya çok sevindim maşallah sağlıklı ilerler inşallah darısı bizlere inşallahTestim pozitif çıktı evet ama daha çok yeni
Çok teşekkürler. Eminin sizede nasip olacaktır. Stres yapmayın,rahat olun yeter. Hiç bir şeyi kafanıza takmayın,doktorunuza güvenin ve akışına bırakın.Ya çok sevindim maşallah sağlıklı ilerler inşallah darısı bizlere inşallah![]()
Bende de kalite düşüklüğü var nasil beslenmeli yeter ki gebelik olsun gerçi kilo cokta umurumda değil isin sakasi..kilo verince kalite dusecekse yani sıkı diyet yapincw olmasın daha iyiHanımefendinin bir ayı kalmış tedavisine,sağlıkla verebileceği sadece 2 kilo. Hayatını pek değiştirmeyecektir. Ben ilk denememden önce diyetisyen eşliğinde diyet yapmıştım,hiç bir yumurtam blastokiste gitmedi. Diğer denemem de çok iyi beslenerek operasyona gittim,yumurtalar daha sağlam çıktıtamamen kendi tecrübemi paylaştım.
Ayyy soylemesemKaç kilosunuz![]()
İnşallah kaç yıllık evliydiniz ve sizde miydi sorun kb soruyorum ama çok heyecanlıyım eşim test falan vericek başlıycaz bizdeÇok teşekkürler. Eminin sizede nasip olacaktır. Stres yapmayın,rahat olun yeter. Hiç bir şeyi kafanıza takmayın,doktorunuza güvenin ve akışına bırakın.
Bişey olmaz canım nasip olmıycaksa Zayıfkende olmaz herşey nasip kısmet ben 64Ayyy soylemesem80 e az kaldi
Ya fazla kiloda tabiki zararlı işin ucunu kaçırmamak lazım.Bende de kalite düşüklüğü var nasil beslenmeli yeter ki gebelik olsun gerçi kilo cokta umurumda değil isin sakasi..kilo verince kalite dusecekse yani sıkı diyet yapincw olmasın daha iyi
Ben iki kere dış gebelik geçirdim,tüplerim yoktu. 8senelik evliyiz. Tüp bebeğe karar verincede çok az yumurtam olduğu ortaya çıktı maalesef.İnşallah kaç yıllık evliydiniz ve sizde miydi sorun kb soruyorum ama çok heyecanlıyım eşim test falan vericek başlıycaz bizde