- 31 Ağustos 2015
- 21
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi ozlemete20
Bu süreç de neler yediniz neler yaptınız bilgi verirseniz süper olacak ARkadaşlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım de yenı sayılır bugun 3.iğnemı oldum fakat sıgara ıcmemeden nasıl olcak bılemıyorumBu süreç de neler yediniz neler yaptınız bilgi verirseniz süper olacak ARkadaşlar![]()
Hadi hayırlısı canım inşallah pozitif sonuç alırsınbenım de yenı sayılır bugun 3.iğnemı oldum fakat sıgara ıcmemeden nasıl olcak bılemıyorum
Tedavi ye başladın mi canim hangi safhadasinmerhaba tedaviye başlamadan hemen önce sigarayı bıraktım 25gün falan oldu üstüne bide tedavi olunca inanaılmaz iştahım arttı ilaçlarda şişirdi fena kilo aldım
amin cümlemiz inşallah güzel sonuçlar alırHadi hayırlısı canım inşallah pozitif sonuç alırsın
Tedavi ye başladın mi canim hangi safhadasin
hayırlısı Canim ananas iyi geliyormuş bir araştırma yap tutunmasi için ben adet olunca gideceğim iste canım ilaçlara başlanacak çok heyecanlı bir olay ya rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın iyi haberlerini bekleyeceğim,,,,,,
evet canım başladım yarın yumurtalarım toplanacak. sen ne durumdasın?
Canım nasılsın durumlar nasılamin canım amin inşallah yarın haber vereceğim
Canım nasılsın durumlar nasıl
Tatlım durumun nasıliyiyim canım dün yumurtalarım toplandı en son 6 yumurtam vardı toplama günü 11 tane toplandı. haber bekliyoruz bakalım heyecandan ölücem sanırım
canım yarın kan tahliline gidicem nasıl gerginim bir bilsen nasıl korkuyorum ya tutmadıysa diyeTatlım durumun nasıl