Erkek İnfertilitesi Tüp Bebek Öncesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ka90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
7
3
1
34
Arkadaşlar hiçbir bilgimiz yok araştırmaya da henüz başlamadık ama Nisan gibi düşünüyoruz
Bu tüp bebek süreci için devlet hastaneldrinden rapor mu almak gerekiyor? Bu raporu almak zorunlu mu? Rapor olmadan gidip herhangi bir özel tüp bebek merkezinde bu işlemi yapamayacak mıyız? Ya da bu rapor tüp bebekte indirim yani devlet desteği için mi
Cevaplarsanız memnun kalırız, teşekkürler

Arkadaşlar hiçbir bilgimiz yok araştırmaya da henüz başlamadık ama Nisan gibi düşünüyoruz
Bu tüp bebek süreci için devlet hastaneldrinden rapor mu almak gerekiyor? Bu raporu almak zorunlu mu? Rapor olmadan gidip herhangi bir özel tüp bebek merkezinde bu işlemi yapamayacak mıyız? Ya da bu rapor tüp bebekte indirim yani devlet desteği için mi

Aslında benim de pek bilgim yok biz de bugün başladık tüp bebek tedavisine. Ama özelde yaptırmayı düşünüyorsanız rapor zorunlu değil. Devlet hastanelerinde yaptırmak için ve bazı anlaşmalı özel kurumlarda indirimli yaptırabilmek için rapor gerekiyor.

Aslında benim de pek bilgim yok biz de bugün başladık tüp bebek tedavisine. Ama özelde yaptırmayı düşünüyorsanız rapor zorunlu değil. Devlet hastanelerinde yaptırmak için ve bazı anlaşmalı özel kurumlarda indirimli yaptırabilmek için rapor gerekiyor.

Bu indirim düşük bir miktarda mı yoksa en azından 3 4 bin liralık düzeylerde var mı şuan

Ayrıca ANKARA İli için paradan ziyade başarı oranlarını düşünen tüp bebek alanında uzmanlaşmış hastane, özel merkezler hakkında bilgi verebilecek birileri var mı bizim şu anlık aklımızda HRS hastanesi var gibi bura hakkında da bilgisi olan yazabilir mi
Teşekkürler

Çok soru soruyorum ama kafamdaki sorulara cevap almak istiyorum

Bu tüp bebek öncesi rahim filmi isteniyor mu ?

Bu indirim düşük bir miktarda mı yoksa en azından 3 4 bin liralık düzeylerde var mı şuan

Aslında hiç sormadım raporlu fiyatları o yüzden seni yanıltmayayım ben ama tüp bebek merkezlerini arayıp sorduğunda fiyat veriyorlar belki o şekilde öğrenebilirsin :)

Çok soru soruyorum ama kafamdaki sorulara cevap almak istiyorum

Bu tüp bebek öncesi rahim filmi isteniyor mu ?
gülhane askeri tıp akademisini aradım 1 seneyi dolmamış rahim filmi istiyor, istanbul'da bülent tıraş var özel hastanesinde yapıyor 3 seneyi dolmamış olması yeterliymiş. doktoruna göre değişiyor anlayacağınız.

Önemli olan senin ve eşinin sağlığı ve moraliniz.bizi devlet hastanesi üniversite hast ve özel hast.denedi bizi .başımıza gelmeyen kalmadı az para verelim dedikçe dünyanın parasını harcadık. Size tavsiyem
Kendi özel doktorun olsun ve o doktorun çalıştığı donanımlı hastane.

Heryerde raporsuz yaptirabilirsiniz maliyeti artar. Rapor cikartirsaniz ilac desteği alıyorsunuz ki ilaçlar oldukca pahali ben devlet hastanesinde raporlu 6 bine yaptirdim (yaklaşık 3 bin lira doçente verdik) raporsuz en az 10 bine cikardi. Bidr bazi ozel merkezlerde rapor gecerli degil zaten

Back
X