Tüp bebek opu

Mrvmrr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
56
19
18
28
Selam kızlar 2 gün önce yumurta toplama işlemi yaptırdım. 3 yumurta toplandı 2.si döllendi sadece. Yaşım 27 3. Veya 5. Güne kaliteli embriyo olur mu acaba çok korkuyorum? Benim gibi bir durum yaşayıp pozitif gören var mı?

Hiç korkma Allah nasip etmişae olur. Ben 25 yasındayım 7 yumurta toplandı 3 ü döllendi. 3üde 5.güne geldi 2 si transfer edildi 7 eylülde. 1tane donduruldu. 14 eylülde idrarda çıktı pozitif şuandada 1000lerde kan değerim çok şükür

Ayy çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım bizede nasip etsin inşallah

Korkma 3. Güne yada 5. Güne 1 tane gitse bile yeter

Kızlar merhaba 10 gün boyunca iğneleri kullandım iki gün önce opu oldum . Bugün ilk günleri arayıp bilgi verdiler . 19 yumurta toplandı . 6 tanesi dolu çıkmış . 4 tanesi döllenmiş . Bu kötü bir rakam mı ? 27 yaşındayım amh 3 yapılan testlerde herşey normaldi . Eşim de sperm azlığı vardı moralim bozuldu 5. Güne gitmesi için dua bekliyorum

Benim 2 tane döllendi sadece hiç yoktan iyidir 2 defa deneme şansın var ama inşallah gerek kalmadan ilkinde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…