Tup bebek polip

melek5755

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
459
267
23
26
Merhabalar transfer için ilaç kullanmaya başladım kontrolde çok küçük polip gözüktü doktor sorun olmaz dedi ama böyle olup olumlu sonuç alan var mı

Bende brkaç polip vardı aldırdım ama yinede ufak kalmıştı sorun olmaz dedi transfer etti bebek tuttu ama düşük yaptım poliple ilgili değildi muhtemelen kan pıhtılaşma sorunum var kendmi toplaynca testleri yapacağım ufak poliple bebek tutuyor yani korkmayın

Çok teşekkür ederim o kadar çok kafama takıldı ki olumsuz düşünmeye başladım artık inşallah benimde bebegim tutar Rabbım sizede tez zamanda inşallah bir daha nasip eder

Çok teşekkür ederim o kadar çok kafama takıldı ki olumsuz düşünmeye başladım artık inşallah benimde bebegim tutar Rabbım sizede tez zamanda inşallah bir daha nasip eder
Tutar korkmayın doktor polibin yeri önemsiz diyorsa öyle gerçektenden tutmada bende tutmazdı için rahat olsun inşallah tez vakitte kavuşuruz yavrumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…