Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler bende bakındım biraz ama herkes farklı zamanlarda görmüş sanki:/Gebelik Kesesi Ultrasonda Kaçıncı Haftadan İtibaren Görülür ? | Avrasya Hospital
www.avrasyahospital.com.tr
Merhaba tüp bebek miydi sizinde? 11 gün kan verdikten sonra doktor 10 gün sonra direk kese randevusu verdi. Cok heyecanlıyim:)5+2 de gördüm
Teşekkürler bende bakındım biraz ama herkes farklı zamanlarda görmüş sanki:/
11. Gün kan verdim 7 gün sonra keseyi gördük. Ondan 10 gün sonrada kalp atışını duydukMerhabalar, 5.gün embriyosu pozitif aldıktan sonra keseyi ne zaman gördünüz?
Cok teşekkür ederimEvet canım tüp bebek hayırlı olsun. Herkesin farklı olabiliyor. Beta yükselişine bağlı
Hastaneyi arayip sordum herkese 10 gün sonrasi için randevu veriyoruz dediler icik rahatladıVerilen gün birden fazla anne adayında izlenen değerin ortalamasıdır. Muhtemelen 5. haftadan itibaren kese görünüyor.
Hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin11. Gün kan verdim 7 gün sonra keseyi gördük. Ondan 10 gün sonrada kalp atışını duyduk
Transferle birlikte 15. Gün öyle mi? Doktor mu cagirdi peki kendiniz mi gittiniz? Allah kucaginiza Almayi nasip etsin15.günde keseyim gördüm ❤
Beta hcg değeriniz kacti peki gördüğünüzdeTransferden 15 gun sonra gordum ben de
Ayy herkes 15. gün görmüş doktorum pozitif aldıktan sonra 11. Gun değerim 410du 10 gün sonrasi icin çağırdı:/1 Ağustos transfer tarihim. 16 Ağustos keseyi gördüm
Sağlıcakla ilerlesin insallahMaşallahBende ayin 22 de gidicem. Umarım bende görürüm:)