Ne zaman transfer olmuştunuz en son beta değeriniz kaçtıMerhabalar, tüp bebek sürecinde pozitif gördükten sonra kaçıncı haftada kese ve kalp atışı gördünüz? Ve bu süre zarfında belirtileriniz nasıldı? Zaman geçmek bilmiyor
Öncelikle inşallah tutmuştur minnoşunMerhabalar, tüp bebek sürecinde pozitif gördükten sonra kaçıncı haftada kese ve kalp atışı gördünüz? Ve bu süre zarfında belirtileriniz nasıldı? Zaman geçmek bilmiyor
1 eylülde oldum, son betam 1000 küsür geldi artış da iyiydi doktor tekrar kan vermene gerek yok dediNe zaman transfer olmuştunuz en son beta değeriniz kaçtı
Merhaba, pozitifi gördük çok şükürÖncelikle inşallah tutmuştur minnoşun5.gün embiriyosuydu 9.günde kan testi verdim pozitif gördüm 6 da kalp atışını duydum bu sürec 6-7 haftalar olabılıyor şuan 7 aylık hamile olarak şunu diyebilirim ki ilk haftalar belirti sandınız hiç bişi belirti degıl sadece kendımızı dinlememiz ve yorumlamamız daha çok küçük oldugu için biraz büyüdükçe belirtiler başlıyor
Ben de 11. Gün pozitifi gördüm. Doktor 15 gün sonra geldi de zaman geçmiyor pek belirtim de olmayınca her şey yolunda mı merak ediyorumMerhaba ben 9. Günü pozitif haberini aldım 5+2 de kese gördüm 6+1 de kalp atışını duydum. Bunlar hep son adet tarihime göre sizde öyle hesaplayın. Sağlıkla kucağımıza almamız nasip olsun
Hepimiz bu hisleri yaşıyoruz 13. Haftamdayım daha doktora dün gittim bebegimi gördüm. Bugün acaba iyi mi siye düşünüyorum vallahi canım hiç geçmiyor bu his hiçç. Gerçekten en güzel delilik. Belirti için çok erken zaten korkmayın bebeğiniz gayet iyidir Allah’ın izniyleBen de 11. Gün pozitifi gördüm. Doktor 15 gün sonra geldi de zaman geçmiyor pek belirtim de olmayınca her şey yolunda mı merak ediyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHepimiz bu hisleri yaşıyoruz 13. Haftamdayım daha doktora dün gittim bebegimi gördüm. Bugün acaba iyi mi siye düşünüyorum vallahi canım hiç geçmiyor bu his hiçç. Gerçekten en güzel delilik. Belirti için çok erken zaten korkmayın bebeğiniz gayet iyidir Allah’ın izniyle
9. Gün pozitifi görüp 10!gün sonrası keseye gittim. 5 haftalıktı.Merhabalar, tüp bebek sürecinde pozitif gördükten sonra kaçıncı haftada kese ve kalp atışı gördünüz? Ve bu süre zarfında belirtileriniz nasıldı? Zaman geçmek bilmiyor
20. Haftadan sonra hareketler başlayınca o endişelerde bitiyorHepimiz bu hisleri yaşıyoruz 13. Haftamdayım daha doktora dün gittim bebegimi gördüm. Bugün acaba iyi mi siye düşünüyorum vallahi canım hiç geçmiyor bu his hiçç. Gerçekten en güzel delilik. Belirti için çok erken zaten korkmayın bebeğiniz gayet iyidir Allah’ın izniyle
Çok amin20. Haftadan sonra hareketler başlayınca o endişelerde bitiyoraz kalmış sabır. Sağlıklı doğumlar
Hayırlı olsun öncelikle, sağlıkla kucağınıza alın inşallah9. Gün pozitifi görüp 10!gün sonrası keseye gittim. 5 haftalıktı.
1 hafta sonrasında da kalp atışına gitmiştim. 6 haftalıktı.
Bel ağrım çok yoğunda lekelenmem olmuştu 9. Gün. O lekelenme 8. Gebelık haftasına kadar sürmüştü.
Hiç merak etmeyin daha organlarını bıle göreceksınız sabır sadece tadını çıkarınHayırlı olsun öncelikle, sağlıkla kucağınıza alın inşallahben 11. Gün pozitifi gördüm doktor 15 gün sonra hem kese hem kalp için çağırdı. Susam tanesi kadar ama insan yine de yavrusunu görmek istiyor Çok şükür şu an ağrım lekelenmem vs. Yok, en belirgin hamilelik belirtim yorgunluk hali ve bol bol uyku. Kese ve kalbi görsem yüreğim biraz daha rahatlayacak
Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah güzel haberler alırsınız.Merhabalar, tüp bebek sürecinde pozitif gördükten sonra kaçıncı haftada kese ve kalp atışı gördünüz? Ve bu süre zarfında belirtileriniz nasıldı? Zaman geçmek bilmiyor
Yaaaaa inşallahHiç merak etmeyin daha organlarını bıle göreceksınız sabır sadece tadını çıkarın
Teşekkür ederim, hepimizeÖncelikle hayırlı olsun. İnşallah güzel haberler alırsınız.
Ben 6. Gün 25 beta ile pozitifi öğrendim. 22.günü keseyi gördük. 27. Günü ise kalp atışını duyduk. Bu arada 4 gün embriyosu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?