Lekelenmeler arada bende de oluyor sizin devam ediyor mu, sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza9. Gün pozitifi görüp 10!gün sonrası keseye gittim. 5 haftalıktı.
1 hafta sonrasında da kalp atışına gitmiştim. 6 haftalıktı.
Bel ağrım çok yoğunda lekelenmem olmuştu 9. Gün. O lekelenme 8. Gebelık haftasına kadar sürmüştü.
Benım 8. Haftaya kadar sürmüştü. Kızım doğdu canımLekelenmeler arada bende de oluyor sizin devam ediyor mu, sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza
Çok mutlu oldumBenım 8. Haftaya kadar sürmüştü. Kızım doğdu canımsizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Haftada 1 defa proluton iğne yaptırdım canım. Sonrasında tamamen bitiyor zatenÇok mutlu oldumlekelenme boyunca bir ilaç kullanmış miydiniz ben de duphaston kullanıyorum bir haftadır 27 sinde gideceğim jnsallah. Ara ara lekelenmelerim oluyor
Ayy canım iyi bekliyorsun ben senin yerinde olsam arada başka bir doktora gider keseyi görürdüm.Ben de 11. Gün pozitifi gördüm. Doktor 15 gün sonra geldi de zaman geçmiyor pek belirtim de olmayınca her şey yolunda mı merak ediyorum
Ben 13. Gün 1200 gördüm 15 gün sonra gittim yine de, kese ve kalp atışını aynı anda gördük çok şükürAyy canım iyi bekliyorsun ben senin yerinde olsam arada başka bir doktora gider keseyi görürdüm.Yani eğer doktorum gec tarih verseydi oyle yapacaktım. 1400 ü gördüm beta da 4 gün sonraya randevu verdiler bana kese icin nasipse ki seninle ayni duyguları yaşıyorum merakla geciyor her dakikam
Çok şükür. Ayy dimi ya sabretmek cok zor iyi dayanmissiniz zaten iki hafta massallah. Değeriniz de güzelmiş tek mi cift mi ?Ben 13. Gün 1200 gördüm 15 gün sonra gittim yine de, kese ve kalp atışını aynı anda gördük çok şükürAma inan vakit hiçbir kontrolde geçmek bilmiyor, şu an 3. Kontrolümü bekliyorum ama günler durdu sanki
Başka şansım yoktuÇok şükür. Ayy dimi ya sabretmek cok zor iyi dayanmissiniz zaten iki hafta massallah. Değeriniz de güzelmiş tek mi cift mi ?
Çok sukurrBaşka şansım yoktuçift transfer oldum ama tek tuttu
Allah razı olsun, Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok sukurr
Benim 11. Gün bıgün 257 beta ne zaman görürüm keseyi sizceMerhaba ben 9. Günü pozitif haberini aldım 5+2 de kese gördüm 6+1 de kalp atışını duydum. Bunlar hep son adet tarihime göre sizde öyle hesaplayın. Sağlıkla kucağımıza almamız nasip olsun
Betanız 1500 olunca vajinal 3000 olunca normal muayeneyle görürsünüz hayırlı olsunBenim 11. Gün bıgün 257 beta ne zaman görürüm keseyi sizce
lekelelemme gordugunuz neler yaptınız hep ıstıraht halındemıydınız uzanma20. Haftadan sonra hareketler başlayınca o endişelerde bitiyoraz kalmış sabır. Sağlıklı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?