Canım merhaba, ben de 6 haftalıkken keseyi gördük daha kalp atışını duymamıştık evde akşam bir anda kan boşaldı ama böyle pıhtılı ve koyu renk bir kanamaydı daha önce kimyasalım olduğu için pıhtıyı görünce dedim ki eyvah bu da gitti. Apar topar hastaneye gittik acile doktor hemen ultrasona aldı ve kalp atışını çok derinden duyduk doktor kanamamın rengi koyu diye o gece bana yatış verdi ve serum vs takıp kanama takibi yaptılar bu süreçte tüp bebekte kullandığım iğne ve fitillere devam ettim. Ertesi gün de zaten tüp bebek doktoruma kontrolüm vardı hastaneden çıkıp direkt oraya gittik doktorum baktı kesenin altında hafif bir kanama alanı var ama bu zaten tüp bebekte çok sık görünen bir durum %85-90ı kendi kendine kurur ilaçlara devam olabildiğince dinlen dedi. Bir daha hiç kanamam olmadı 3 hafta içinde de kanama alanı da kurudu. Şimdi 28. haftanın içindeyim. Tüp bebekte çok sık görülüyormuş yani bu tip erken dönem kanaması ve dediğim gibi koyu renkte kanama ve büyük büyük pıhtılar attım. Hiç endişelenme olumlu düşün kendini yorma