Tup bebek rapor ....

bebek2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
538
628
53
25
Kizlar ben tüp bebek nedeniyle bi dönem riskli hamilelik rapor aldım.bir tüp bebek denememizde başarısız oldu.ama ben ısyerinden kimseye tüp bebek demedim.
ve bi arkadaş laf arasi başka bir arkadaşın karnı burnunda çalıştığını söyledi.bende bende gelmek isterdim sonuçta keyfi dgl riskli fln dedim ama.
Bi yondende canım sıkıldı.bn tüp bebek diye söylemediğim için suclumu oldum yani yada yöneticilerin gozundede rapor aldı dye tembel durumami düştüm sizce????rahatsz eder bu durum beni.

İlk dönemler çocuk olayı olmadığı icin bizi çok üzüyordu ve olacagida belli değildi oyuzden kimseye söylemedik.sonradanda sır Gbi sakladık tüp bebek olduğunu.

Kizlar ben tüp bebek nedeniyle bi dönem riskli hamilelik rapor aldım.bir tüp bebek denememizde başarısız oldu.ama ben ısyerinden kimseye tüp bebek demedim.
ve bi arkadaş laf arasi başka bir arkadaşın karnı burnunda çalıştığını söyledi.bende bende gelmek isterdim sonuçta keyfi dgl riskli fln dedim ama.
Bi yondende canım sıkıldı.bn tüp bebek diye söylemediğim için suclumu oldum yani yada yöneticilerin gozundede rapor aldı dye tembel durumami düştüm sizce????rahatsz eder bu durum beni.

İlk dönemler çocuk olayı olmadığı icin bizi çok üzüyordu ve olacagida belli değildi oyuzden kimseye söylemedik.sonradanda sır Gbi sakladık tüp bebek olduğunu.
Bu durumun başkalarını ilgilendirmediği gerçeğini etrafa yansitmazsaniz tüp bebek diye bile bilseler kulp takacak bişey zaten bulurlardi. Ne haddine ya ona ne yani. Herkesin bünyesi farklı herkes farklı geçirir bu surecleri. Rahatsız olacağınız bir durum yok. Etrafı dusunmeyin

Tüp bebek saklanacak bir şey mi? Olumsuz bi hamilelik mi? Hiç anlamadığım için soruyorum.

Ama her bünye farklıdır. Kimine hamilelik boyunca hareket etme derler, kimi son haftaya kadar çalışır vs.

Tüp bebek saklanacak bir şey mi? Olumsuz bi hamilelik mi? Hiç anlamadığım için soruyorum.

Ama her bünye farklıdır. Kimine hamilelik boyunca hareket etme derler, kimi son haftaya kadar çalışır vs.
Tüp bebek çok zor zor bir süreç .milyarlar veriyorsun iğne ilac elin boş çıkıyor.hamileligide dsardan vücuda konduğu için iğne ilac vs kullanmaya devam ediyorsun vs baya yıpratıcı maddi manevi

Günaydın.

Allahım hayırlısını versin inşallah arkadaşım.

Hiç bir tüp bebek tedavimizi iş yerinde söylemedim. 8,9 defa tüp bebek tedavisi gördük. Gerçi çok şükür rapor alacak kadar riskli değildim.

Zaten riskli durumda olunca rapora yazıyorlardır,belki sizin de durumu biliyorlardır.

Vicdan azabı çekecek hiç bir şey yok.

Hastayız ki raporluyuz.

O keyfi raporlar sona erdi duyduğum kadarıyla.

Allahım gönlünüze göre versin,her isteyene hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en yakın zamanda inşallah.

Günaydın.

Allahım hayırlısını versin inşallah arkadaşım.

Hiç bir tüp bebek tedavimizi iş yerinde söylemedim. 8,9 defa tüp bebek tedavisi gördük. Gerçi çok şükür rapor alacak kadar riskli değildim.

Zaten riskli durumda olunca rapora yazıyorlardır,belki sizin de durumu biliyorlardır.

Vicdan azabı çekecek hiç bir şey yok.

Hastayız ki raporluyuz.

O keyfi raporlar sona erdi duyduğum kadarıyla.

Allahım gönlünüze göre versin,her isteyene hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en yakın zamanda inşallah.
Doktor tüp bebek olduğunu değilde hamilelikte ki sıkıntılara istinaden rapor vermişti yani isyeri bilmiyordu tüp bebek olduğunu.

Allah Allah tüp bebek olsun olmasın her hamilelik farklıdır, benim de bir arkadaşım 9 ay boyunca raporluydu (yasal süre hariç tabii ki de) bense son dakikaya kadar hep çalıştım. Ama yöneticiler tabii öyle bakmıyor duruma maalesef, işe başlayınca pozisyonunu değiştirdiler kızın.

Doktor tüp bebek olduğunu değilde hamilelikte ki sıkıntılara istinaden rapor vermişti yani isyeri bilmiyordu tüp bebek olduğunu.
Anladım.

Yine de gebelikte oluşan bir sıkıntı için rapor verilmiş.

Ben gebeliğimi bile çooook uzun süre saklayabilmiştim.

cilek31 cilek31 arkadaşın dediği gibi herkesin durumu farklı.

Tüp bebek çok zor zor bir süreç .milyarlar veriyorsun iğne ilac elin boş çıkıyor.hamileligide dsardan vücuda konduğu için iğne ilac vs kullanmaya devam ediyorsun vs baya yıpratıcı maddi manevi
Maalesef öyle
Söyleme bence işyerine
Kim de ne düşünürse düşünsün

Ben anlamadım? Tüp bebek nedeniyle risklş gebelik yani o düsük mü oldu? Olmayan bebek icin mi izin aldınız?

Ben anlamadım? Tüp bebek nedeniyle risklş gebelik yani o düsük mü oldu? Olmayan bebek icin mi izin aldınız?
Tüp bebek tedavisi vs uzun yıpratıcı bir gebelik. Ve hamileligide dsardan transferedildigi için embriyo iğne ilac vs kullanılan sıkıntılı bir gebelik.ve tutulması mucize.tutunsa bile hamilelik sıkıntı vs.hamilelik riskli ve sıkıntılı olduğu için alınan rapor

Olmayan bebek için kim niye izin versin ??? Böyle bisey mümkün olamazki.nasil bu anlam çıktı yazıdan.basarisiz olan başka tüp bebek denemesi
Simdi anladım, tüp bebek tecrübem yok anlamadıfım icin sordum zaten🙏 ama burada okudufum kadarıyla bi cok kisi aynı seyi soruuor. Bence kimseye söylemeyin tüp bebek olayını. Cünkü hem nazar değer hemde birinin ağzına laf vermeye de gerek yok🙏 insallah tez vakitte kucağınıza alırsınuz

Back
X