Tüp bebek rapor

ebruyagz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
88
17
8
31
Kızlar merhaba ben rezerv azlığı nedeni ile iki kere özelde yumurta toplattim bir tane embryom donduruldu. Şimdi fakülteye gidip tekrar tüp bebek denemek istiyorum. Acaba donmuş embryom varken bana rapor verirler mi fakulteden

Kızlar merhaba ben rezerv azlığı nedeni ile iki kere özelde yumurta toplattim bir tane embryom donduruldu. Şimdi fakülteye gidip tekrar tüp bebek denemek istiyorum. Acaba donmuş embryom varken bana rapor verirler mi fakulteden
Hakkınızi kullanmadiysaniz verirler niye vermesinler. Özeldeki zaten devlette gözükmez bile bence.

Hiç devlete gidip muayne olmadım tedavi yaptırmadım
Eğer evliliğinizden hiç yaşayan bir cocugunuz yoksa devlette hakkınız var diye biliyorum. Tıpta kısmen özel sayılıyor ama rapor hakkı geçiyordur belki ilaçlar için. Normalde aşılama şartı vs de isterler ama sizin yumurta rezervi azlığı olduğu için istemezler belki. Şartları taşıyorsaniz çıkartırlar diye düşünüyorum

Rezerv durumundan dolayı çıkarıyorlarmis da işte ben dondurulmuş kullanilmadan çıkarırlar mi onu bilemedim amacim dondurulmuş dursun istiyorum

Back
X