tüp bebek raporu alanlar bilgi verebilir mi lutfen

2019 mutluluk

Güzel şeyler sabırdan sonra gelir sadece bekle ...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
874
2.978
68
Arkadaşlar tüp bebek raporu alanlar oldu mu Mart Nisan ayında acaba alan olduysa bilgi verebilir mi

Hangi konuda bilgi istiyorsun canım ? Ben şubatta rapor çıkartıp Mart’ta transfer oldum . Sormak istediklerini sorabilirsin . Ben raporlu devlet hastahanesinde tedavi gördüm .

Hangi konuda bilgi istiyorsun canım ? Ben şubatta rapor çıkartıp Mart’ta transfer oldum . Sormak istediklerini sorabilirsin . Ben raporlu devlet hastahanesinde tedavi gördüm .
Ben raporu alıp özelde kullanmak istiyorum da raporu acaba dışarıya NE zamana veriyorlar

Benim gittiğim hastahane dışarısı için rapor vermiyordu sanırım . Ankara etlik Zübeyde hanımda tedavi olmuştum . Raporu da ancak tedavi ye başlarken ilaç yazılması aşamasında veriyorlardı .

Bu raporu ne kadar sürede çıkardınız bursada yaşıyorum istanbulda tedavi olucam uludağ üniversitesine başvurdum rapor için 2 hakkımı kullandım 3 üncuyü alıcam ama sistem değişmiş dilekçede yazıyorsun ne zmanana çıkarsa doktorum. Martta gel başlayalım dedi bahcecideki doktorum bende bu sürede nerde çıkarabilirim diye düşünüyorum

Ben süleymaniyeye başvurdum
evraklı hazirladim
1 hafta sonra kuruldan geçmiş onaylanmış
Gittim hastaneye dedimki dış heyet raporu olarak almak istiyorum
Onlarda öyle hazirlayip verdi
Dilekçe felan yoktu 6,7 ay önce

raporun şartları nedir acaba
23 yasini doldurmuş olmak
39 yasindan gun olmamış olmak

Nufüs kayit örneği (üzerine kayitlı çocuk olmucak)
Evlilik cüzdanı
5milyondan az sperm varsa eger direk tüp bebek yapiliyor

Üstundeyse 2 aşılama yapilip olumsuz raporundan sonra
Tüp bebeğe geçiyor

3bin gün sigorta dökümü

Şimdilik aklima gelenler önemliler bunlar

anladım canım sağol alamam o zaman ben 1 oğlum var 10 yaşında ikinci evliliğimi yaptım 3 yıldır çocuğumuz olmadı amh 0,76 dı en son şimdi daha düşmüştür bir tüp bebek denedik tutmadı ikinci deneme için maddi durumumuz müsait değil ondan sordum zaten ağustos ta da 39 yaşım bitecek

Yeni eşinle senin ortak cocuğun yok anladigim kadariyla dimi

Yeni yasa cikardilar ilk eşten cocuk olsa bile
İkinci eşten yoksa eger başrunca kabul ediyolar
Amh düşük senin öncelik veririrler sana
Bence bir an önce bi egitim ve araştirmaya git 39 dolmadan raporunu cikarirlar yardimci olurlar size

Hangi ildesiniz?

Şimdi sistemi değiştirmişler rapor için dışarı vermek için eskiden kolay alıyordum Bnde basvuruyordum evrakların herseyim var çünkü onları bile 5 ayı bulmuştu ordan oraya git her bölüme gidip sıra almak falan tahlil süreci uzundu şimdi beklicem bakalım 10 güne haber gelmezse İstanbul'daki hastanelere başvurcam

evet ortak çocuğumuz yok deneyeyim şansımı o zaman sağol canım
Bursa da yım

evet ortak çocuğumuz yok deneyeyim şansımı o zaman sağol canım
Bursa da yım
Geç olmadan hemen sıra al sırayı çok geç veriyorlar bursada uludağ üniversitesinde bide 2 aşılama yapman şart amh İn kaç düşükse hemen başlatırlar ama erkek içinde muhakkak sıra veriyor üroloji görmesi gerekiyor dosyaya koyması için

amh 0,76 ydı 8 ay önce daha düşmüştür şimdi hayırlısı inşallah

Hangi ildesin canim ben istanbul suleymaniyede
Dış heyet raporu çıkarip özelde tedavi görmüştüm
Sormak istedigini sorabilirsin bana
Merhabalar mesajınızın üzerinden uzun zaman geçmiş. Bu konuyu araştırmakta yeniyim. yeni araştırma içerisine girdiğimden de bilen birilerinden yardım almak istiyorum. Biz de sorun eşimde. 3 aylık bir tedaviye başladık ve o tedavinin son ayında ben de tüp bebek için hazırlanacağım. Özel bir merkezde bu işlemleri yürüteceğiz. Siz de dış heyet raporu derken bunu kastettiniz sanırım. Süleymaniyeden rapor alıp en azından ilaçları daha uyguna getirmek niyetindeyiz. Bu kan tahlillerini falan orda mı yaptırmak gerekiyor? Regl tarihimde kendim yaptırsam bi hastanede kabul etmezler mi?

Merhaba canım
Malesef başka hastanenin testlerini kabul etmiyolar(hsg rahim flmi hariç)

Hepsini orda yaptirman ve ordaki doktorlara onaylattirman lazım

Merhaba canım
Malesef başka hastanenin testlerini kabul etmiyolar(hsg rahim flmi hariç)

Hepsini orda yaptirman ve ordaki doktorlara onaylattirman lazım
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Peki bu rapor çıktığı günden itibaren 1 ay mı geçerli ilaçlar için? Çünkü şöyle bir durum var. Ben eğer bir dahaki reglimde hormon kan testi falan verirsem sonraki ay regl de tüp bebeğe başlayacağız. E bu süreçte eğer bir aysa rapor süresi biz tüp bebeğe başlarken ilaç için olan rapor bitmiş olmayacak mı? Kusura bakmayın aklım karıştı

ben de özelde yaptırmak için rapor aldım. amh düşüklüğünden verdiler ama 2 ay bekledim sağolsunlar.1 aylık oluyor raporlar.reglim geç oldu tedaviye geç başladıkhaliyle süresi doldu ben aradım rica minnet raporun süresini uzattırdım bayağ stres yaşattı bize çok saçma akıl erdirmeyen bir sistem rapordan yararlanma süreside 6ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…