Tüp bebek raporu çıkaranlar bilgi verir misiniz

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
Arkadaslar rapor hangi şartlarda çıkıyor ve özel hastanelerde geçerli mi bilgisi olan yazabilir mi

Arkadaslar rapor hangi şartlarda çıkıyor ve özel hastanelerde geçerli mi bilgisi olan yazabilir mi
Evet ben özel hastanede çıkardım... Birkaç resmi evrak istediler vesukalk foto falan her hastanede de çıkartıyolar belli şartları yok. Doktorunuza sorun mutlaka çoğu söylemiyor..

Üniversite hastanesinde cikarttim. Ozel hastanelerde de gecerli. 3 yillik evlilik ve eslerden birinin 5 yillik sgk sarti var bide yas faktoru var galiba 39 uzerine cikmiyor. Bunlar disinda evrak isleri var detayli bilgiyi istenilen evraklari arastirma hastanelerinin tup bebek biriminden ogrenebilirsin

Üniversite hastanesinde cikarttim. Ozel hastanelerde de gecerli. 3 yillik evlilik ve eslerden birinin 5 yillik sgk sarti var bide yas faktoru var galiba 39 uzerine cikmiyor. Bunlar disinda evrak isleri var detayli bilgiyi istenilen evraklari arastirma hastanelerinin tup bebek biriminden ogrenebilirsin
Tamam çok teşekkür ederim araştırayım ben bir kere yaptırdık ama rapor çıkarıldığını bilmiyorum

Öylemi aşılama tüp bebek şartı istemediler mi
Asilama sarti her durumda aranmiyor. Bu eslerin problemleriyle alakali mesela benden asilama sarti istemediler durumum sikintiliydi asilama bnde gereksiz bi tedaviydi zaten ise yaramazdi o yuzden direkt tup bebek denildi raporumda cikti. Ama bazi hastalarin degerleri asilamaya uygun dolayisiyla tupten once 2 asilama denenmesi isteniyor.
Yine bunun kararini arastirma hastaneleri veriyor canim

Asilama sarti her durumda aranmiyor. Bu eslerin problemleriyle alakali mesela benden asilama sarti istemediler durumum sikintiliydi asilama bnde gereksiz bi tedaviydi zaten ise yaramazdi o yuzden direkt tup bebek denildi raporumda cikti. Ama bazi hastalarin degerleri asilamaya uygun dolayisiyla tupten once 2 asilama denenmesi isteniyor.
Yine bunun kararini arastirma hastaneleri veriyor canim
Tamam araştıracağım inşallah

Kızlar selam tüp bebek raporu için yapılan aşılamaların iğneyle tedavi mi olması gerekiyor. Normal klomen ya da femarayla yapılan aşılama sayılmıyor mu.

Kızlar selam tüp bebek raporu için yapılan aşılamaların iğneyle tedavi mi olması gerekiyor. Normal klomen ya da femarayla yapılan aşılama sayılmıyor mu.
Dedigin ilaclarla olani bilmiyorum ama netice olarak asilama degil mi senin yumurtalarin buyutuldu esinden sperm alindi sana enjekte edildi dimi. Eger surec buysa kullanilan ilacin igne veya hap olmasi onemli degil. Bide bu ilaclari kullanip yumurta buyuyunce iliski yasayanlar oluyor o da asilamadan once yapilan bi tedavi galiba.

Back
X