- 22 Kasım 2019
- 527
- 301
- 33
- 31
- Konu Sahibi Nimet yardim
Hanımlar merhaba hipo hipo hastasiyim tup bebek yaptırmayı dusundum tup bebek raporu hipo hastaları icin nasil alınır özel sartlari nelerdir bilen yazanilirmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken menopoz deseydin yardımcı olurdumHanımlar merhaba hipo hipo hastasiyim tup bebek yaptırmayı dusundum tup bebek raporu hipo hastaları icin nasil alınır özel sartlari nelerdir bilen yazanilirmi![]()
Ben hiç böyle duymadım.eger tüp bebek raporun ile ilaçları aldıysan 1. Tüp bebek tedavi deki ilaç hakkın bitmistir ama transfer hakkın duruyordur. İnşallah bunları düşünmeme gerek kalmaz aşılamadan güzel sonuçlar alıp bebeğini kucağına alırsın.Ben tup bebek tedavisi görüyordum aşılamaya çevirdiler ama tekrar tup bebek yaptığımda ilaçları devlet karşılamıyormuş nasil oluyor bu kızlar bilen aydınlatırsa 2. 3. Tup bebekte devlet neyi karşılıyor neyi karsilamiyor
Inşallah canım benim yani rapor 6 sonra bitiyor ya 6ay sonra yeniden rapor çıkartsam ilk tüp bebek denemek olucak ozaman ilacdanda faydalanmış olurmuyumBen hiç böyle duymadım.eger tüp bebek raporun ile ilaçları aldıysan 1. Tüp bebek tedavi deki ilaç hakkın bitmistir ama transfer hakkın duruyordur. İnşallah bunları düşünmeme gerek kalmaz aşılamadan güzel sonuçlar alıp bebeğini kucağına alırsın.
Rapor hakkin bitince yeniden rapor cikartabiliyormusun acabaInşallah canım benim yani rapor 6 sonra bitiyor ya 6ay sonra yeniden rapor çıkartsam ilk tüp bebek denemek olucak ozaman ilacdanda faydalanmış olurmuyum
Ben çıkartıldığını biliyorum çünkü ilk tüp bebeğe yapıp ara veriyorlar sonra tekrar basliyorlarRapor hakkin bitince yeniden rapor cikartabiliyormusun acaba
Ben senin konuyu anlamadım tüp bebek diye başlayıp nasıl aşılama oldu tüp bebek raporunla.mi ilaçları aldın yoksa aşılama raporu gibi bir şey ile mi ( ben aşılama hiç yaptirmadigim için aşılamada ilaçlar nasıl alınıyor bilmiyorum)Inşallah canım benim yani rapor 6 sonra bitiyor ya 6ay sonra yeniden rapor çıkartsam ilk tüp bebek denemek olucak ozaman ilacdanda faydalanmış olurmuyum
Rapor hakkını kullanınca yeni rapor cikarabiliyorsun ama rapor çıkartırken eğer smear testin kultur testinin tarihi geçmiş olursa yeniden yaptiruyorsun .bunları en fazla 6 aylık istiyorlar çünkü.
[/QUO
Tup bebek raporuyla aldım tup bebek olacaktım 1 tane yumurtam gelişmiş asi yapalım dedi şansımız yok dedim kansulandirici kullanıyorum diye mecburen aşılamaya döndükBen senin konuyu anlamadım tüp bebek diye başlayıp nasıl aşılama oldu tüp bebek raporunla.mi ilaçları aldın yoksa aşılama raporu gibi bir şey ile mi ( ben aşılama hiç yaptirmadigim için aşılamada ilaçlar nasıl alınıyor bilmiyorum)
Önemli olan senin şuan ilaçları hangi raporla aldığın.
Ben hiç böyle bir şey duymadım.rapor asila ve tüp bebek için oluyor başka bir bilgim yok inşallah yardımcı olabilecek birileri çıkar.Simdi benim durumumu anlatim hanimlar 3 tane rapor hakkim vardi ben onlari kullandim ama tup bebek ve asilama icin degil yumurta büyütme ignesi icin ilaçlar cok pahalıydı takiple denedik olmadi 4 aydır şimdi tup bebek istiyorum yeniden rapor cikartabilirmiyim acaba
Ben tup bebek tedavisi görüyordum kan sulandırıcı kullanıyordum başka bir rahatsızlığım için bunu risk olarak gördüler ki onlara söylemiştim not almışlardı zaten teknyumurtan var aşılama yapalım dedilerBen hiç böyle bir şey duymadım.rapor asila ve tüp bebek için oluyor başka bir bilgim yok inşallah yardımcı olabilecek birileri çıkar.
neden direk tüp bebek ya da asilama kullanmadınız/yaptirmadiniz.bunlar dışında rapor yokki.nerde bu raporlar çıktıysa siz oraya sorun bence çünkü ben hiç böyle bir şey duymadim.zeynep kamilde okadar kişi ile görüştüm konuştum arkadaş oldum ama hiç böyle bir şey duymadım.
Benim menapoz yardımcı olur musunuzErken menopoz deseydin yardımcı olurdumama hepsinin farklımıdır bilmem
![]()
Tabiki elimden bildiğim ne geliyorsa... fsh kaç ?Benim menapoz yardımcı olur musunuz