• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup Bebek Raporu İcin Heyetin Toplanmasi

tatatataaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
472
117
123
Arkadaşlar raporu almak için dosyamiz tam olduğunda ve heyetin toplanacağı soylendiginde yaklaşık olarak ne kadar zamanda girer dosya heyete ya da şöyle sorayım tüp bebek raporu için toplanması gereken heyetin toplanma tarihleri neye göre belirlenir normalde heyetin toplanma sıklığı ne olmalıdır ? haftada bir ya da haftada iki gün toplanmalı gibi bir şart varmidir ?

Son düzenleme:
arkadaşlar en azından raporlarini alanlar biz dosyamizi tamamladıktan şu kadar zaman sonra bu kadar zaman sonra heyete girdi diye yazarsa çok faydalı olacak

arkadaşlar en azından raporlarini alanlar biz dosyamizi tamamladıktan şu kadar zaman sonra bu kadar zaman sonra heyete girdi diye yazarsa çok faydalı olacak

arkadaşım benim raporu hazırladıktan 1 hafta sonra çıktı senin nasıl olur bilmem ama benim rapor aldığım hastane hiç zorluk çıkarmadı bilmiyorum ben çok kolay aldım sizede kolay gelsin

Ben semiha sakirden aldim dosya tamamlandi bir hafta sonra heyetten karar cikti sonrada ilac raporu icin bir hafta bekledim simdi ikinci denemem olacak tekrar rapor yenilicekkmisim bu konu hakkinda bilgisi olan varmi

Ben semiha sakirden aldim dosya tamamlandi bir hafta sonra heyetten karar cikti sonrada ilac raporu icin bir hafta bekledim simdi ikinci denemem olacak tekrar rapor yenilicekkmisim bu konu hakkinda bilgisi olan varmi

Egerkı ilk raporundan 6 ay gecmemısse tekrar tetkik falan yaptır mıyorsun.sadece raporda 2. Ivf uygulaması dıye degıstırıyorlar.6 ayı gecınce sıl bastan basliyor

Egerkı ilk raporundan 6 ay gecmemısse tekrar tetkik falan yaptır mıyorsun.sadece raporda 2. Ivf uygulaması dıye degıstırıyorlar.6 ayı gecınce sıl bastan basliyor

Sil bastan degilde nufus kayit ornegi ve kan tahlillerinin yenilenmesini istediler birde kalan ilaclar simdide kullanilirmi

Bu durum şehirden şehire, hastaneden hastaneye farklılık gösteriyor. Kimisi evrak tesliminden en geç 2 ay içinde çıkıyor, bazılarının 1 hafta 15 gün içinde. Benim ise 4 ay olacak, halen çıkmadı. Bizde sadece tek hastane rapor veriyor, o yüzüden 4-5 ayı buluyor maalesef..

Bu durum şehirden şehire, hastaneden hastaneye farklılık gösteriyor. Kimisi evrak tesliminden en geç 2 ay içinde çıkıyor, bazılarının 1 hafta 15 gün içinde. Benim ise 4 ay olacak, halen çıkmadı. Bizde sadece tek hastane rapor veriyor, o yüzüden 4-5 ayı buluyor maalesef..

hangi şehirleriniz hangi hastane bu ? çok uzun sürmüş bende şikayette bulunun

ilaç raporu için ayrıca birşey gereklimi ? neden ikisi birlikte cikmiyor ki ?

bende semiha şakirden çıkardım ilk günden son güne tam 2 ay sürdü ama tahliller vs.ler hepsi içinde ...evrakları verdim bir hafta sonra karar çıktı bu sefer dışarıda yaptırcağım için sağlık kurulu raporu aldım herhangi bi hastaneden , iki resim verdim bi kaç fotokopi teslim ettim tekrar bir hafta daha bekledim raporumu aldım aldığm gibi gittim hastane ile anlaşmamı imzaladım..

raporum iki gün sonra çıksa sgk katılım paylarına yapılan % 200 lük zamlara denk gelicektim. muhteşem bi zamanda çıktı raporum... sormak istediğin başka bi konu varsa yardımcı olabilirim

bende semiha şakirden çıkardım ilk günden son güne tam 2 ay sürdü ama tahliller vs.ler hepsi içinde ...evrakları verdim bir hafta sonra karar çıktı bu sefer dışarıda yaptırcağım için sağlık kurulu raporu aldım herhangi bi hastaneden , iki resim verdim bi kaç fotokopi teslim ettim tekrar bir hafta daha bekledim raporumu aldım aldığm gibi gittim hastane ile anlaşmamı imzaladım..

raporum iki gün sonra çıksa sgk katılım paylarına yapılan % 200 lük zamlara denk gelicektim. muhteşem bi zamanda çıktı raporum... sormak istediğin başka bi konu varsa yardımcı olabilirim

bizde 2,5 aydır bugün git yarın gel tahlil toplamaya çalışıyoruz tahlilleri yaptirirken cikaracagimiz hastanenin merkez sorumlusuyla gorustum ben dışari rapor vermem dedi burda yaptır dedi bende şikayet ettim sonuç lehimize çıktı tabiki raporu istediğimiz yerde kullanma hakkımız var vermemek gibi bir durumu yok
ama pazartesi günu dosyamizi tamamlamış halde teslim ettik bekleyin heyete girecek diye bizi öğlene kadar beklettiler sonra bugün gidin 2 hafta sonra gelin dediler bende şikayet dilekçesi yazdım ne bir tarih ne bir saat veriyorlar 2 hafta sonra gel tamam da ne olacak 2 hafta sonra çıldırdım

bizde 2,5 aydır bugün git yarın gel tahlil toplamaya çalışıyoruz tahlilleri yaptirirken cikaracagimiz hastanenin merkez sorumlusuyla gorustum ben dışari rapor vermem dedi burda yaptır dedi bende şikayet ettim sonuç lehimize çıktı tabiki raporu istediğimiz yerde kullanma hakkımız var vermemek gibi bir durumu yok
ama pazartesi günu dosyamizi tamamlamış halde teslim ettik bekleyin heyete girecek diye bizi öğlene kadar beklettiler sonra bugün gidin 2 hafta sonra gelin dediler bende şikayet dilekçesi yazdım ne bir tarih ne bir saat veriyorlar 2 hafta sonra gel tamam da ne olacak 2 hafta sonra çıldırdım

canım hangi hastane bunu yapan...

canım hangi hastane bunu yapan...

edirne trakya üniversitesi tıp fakültesi tüp bebek merkezi oranin sorumlusu prof. dr. koray elter bize raporu dışarı vermiyorum gidin nerden alıyorsanız alın diyen kisidir şikayet edince evraklar eksik diye almaya haklari yok dendi raporu dışarı vermiyorum diyemedi o zaman

hangi şehirleriniz hangi hastane bu ? çok uzun sürmüş bende şikayette bulunun

Bursa Uludağ üniversitesi. Kocaman yerde sadece orası tüp bebek yapıyor, bir yerde hastanede haklı, aşırı yüklenme var. Yetişemiyorlar ki. Devletin saçmalığı, 4. büyük şehire tek hastaneye yetki verilmiş, mecbur çekiyoruz canım. Doktorumuz ve hastane çok iyi, başarı oranı çok yüksek ama işte bekle dur..
Bu arada ilaç raporu ayrı çıkmıyor,bu raporla birlikte hepsi bir oluyor.

Bursa Uludağ üniversitesi. Kocaman yerde sadece orası tüp bebek yapıyor, bir yerde hastanede haklı, aşırı yüklenme var. Yetişemiyorlar ki. Devletin saçmalığı, 4. büyük şehire tek hastaneye yetki verilmiş, mecbur çekiyoruz canım. Doktorumuz ve hastane çok iyi, başarı oranı çok yüksek ama işte bekle dur..
Bu arada ilaç raporu ayrı çıkmıyor,bu raporla birlikte hepsi bir oluyor.

anladım canım Allah yardımcınız olsun tez zamanda olur hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz insaAllah
Raporumuz heyete girse alabilsek ogrenicez ama hicbirsey öğrenemiiyorum ben burda şikayet etmekten bıktım hemşirelerin ağzından lafı cımbızla aliyoruz doktorlar desen burnundan kıl aldirmiyor sekreterler birşey bilmiyor Rabbim sonunu hayıretsin insaAllah

Son düzenleme:
anladım canım Allah yardımcınız olsun tez zamanda olur hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz insaAllah
Raporumuz heyete girse alabilsek ogrenicez ama hicbirsey öğrenemiiyorum ben burda şikayet etmekten bıktım hemşirelerin ağzından lafı cımbızla aliyoruz doktorlar desen burnundan kıl aldirmiyor sekreterler birşey bilmiyor Rabbim sonunu hayıretsin insaAllah

Amin canım, Allah kimseyi düşürmesin bu hastanelere. Aynen söylediğin gibi arasam sorsam bekleyeceksiniz, yoğunluk var diyorlar. başlarından salıyorlar. Doktorda ben tekim, haftasonu dahil çalışıyorum, elimden bu kadarı geliyor diyor. Oda haklı, kime kızacağımı şaşırdım.

sen deneyimlisin sanırım bana yardımcı olurmjsun bu konuda ben ddaha yeni başaldım semiha şakirde evrak topluyorum hepsi hazır sadece eşime sperm tahlili yapılacak ayın 24 ünde peki nezaman kaç günde çıkıyo ve heyete teslim etmek için tekrar randevumu alıyoruz nasıl olur

sen deneyimlisin sanırım bana yardımcı olurmjsun bu konuda ben ddaha yeni başaldım semiha şakirde evrak topluyorum hepsi hazır sadece eşime sperm tahlili yapılacak ayın 24 ünde peki nezaman kaç günde çıkıyo ve heyete teslim etmek için tekrar randevumu alıyoruz nasıl olur

evrakları teslim ettiğin gün polklinik 1 den randevu alman gerekiyor... sperm testiniz 24 ü ise 27 sine yada 28 ine randevu al sonuç çıkmış olur gidersin hem sperm sonucunu alırsın hemde evrakları teslim edersin..

önce poliklnk 1 den randevu alıyosun o gün randevu saatinden önce tüp bebek bölümüne git sperm sonucunuda al diğer evraklarınıda götür onlar sana bi kağıt veriyolar onunla beraber randevuna gidiyosun.. orası o kağıdı dolduruyor tekrar tüp bebek bölümüne bırakıyosun 1 hafta sonra sonucu almaya gel diyolar... gidiyosun sonucu alıyosun bi kaç kağıt fotokopi çektirip eğer dışarda bi merkezde yaptırcaksan dış heyet raporu için önce bi sağlık kurulu raporu istiyo.. Bunuda devlette yaptırmana gerek yok ben devlete 175 tl verdim yarım gün uğraştım , semiha şakire yakın bi Avrasya hospital var 100 tl ye iki saatte veriyo hemde uğraştırmadan arkadaşımda ordan aldı.. o raporu teslim ettikten tam bir hafta sonrada raporun herşeyiyle tam çıkıyo.

rapor çıktıktan sonra hemen doktoruna götürmen gerekiyor onaylayıp sana reçeteni yazıyo.. reçeteninde ilaçlarını 3 gün içinde alman gerekiyor ... reçeten dahi olsa eczanen ile pazarlık yap...

bu işlemler esnasında 2 fotoğraf daha istiyolar senden... yanında bulundur zor durumda kalma..

Back
X