TÜP BEBEK RAPORU NASIL ALINIYOR ACİL YARDIMMMMM

zeraseba

MELEĞİMİ BEKİYORUM
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
5.634
12.933
248
İstanbul
arkadaşlar bahçecide tüp bebek yaptırcam. rapor nasıl alınıyor. daha önce özel hastanelerde 3 kez çatlama iğnesi verdiler reçeteler tahliller duruyor. bi kez de olumsuz aşılamam var onunda kağıtları duruyor.

4 senelik evliyim 24 yaşındayım. bahçecide raporlu tüp bebek yaptırmam için ne gerekior. bi aşılama yapmış olmam yeterlimi tüp bebek raporu için.

deneyimli arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim zira sorularımın cevabını bulamadım.

şimdiden teşekkürler

canım bu soyledıgın yer ozel bı tup bebek merkezı mı?
ozelse ozel merkezlerde tup bebek ıcın rapor çıkarman gerekıyo. onuda arastrma hastanelerınde çıkarıyorsun.
araştırma hastanesı de rapor ıcın 2 asılama sartı ıstıyor.

ben de senın gıbıyım. bı asılamam var tup düşünüyorum ama rapor çıkaramıyorum bı asılama olduğu ıcın.

bıze ozelde 4000+1200(ilaclar) fıyat verdıler.
rapor çıkarınca ne olur dedık. 4000 tup bebek fıyatı degısmez ılaclar 800 e gelır dedıler.

yanı ya 500-600 verıp asılama yapıp o stresı yasayıp rapor alacaksın ya da asılama parasını da katıp ılaclarını alacaksın.
bende bu ıslerde yenıyım bıze oyle soyledıler. ınsallah yanls bılgılendrmem senı.

canım merkezını ıyıce arastır cunku raporlu fıyat yarı yarıya dusuyor fıyat aynı olmuyor yanı 4000 bınse raporlu 2 bın oluyor arastırma yap rapor cıkaran cok arkadas var ve fıtalar yarı yarıya dusuyor

canm benımkı ozel bı tup bebek merkezı 4000 olan tup bebek ıslemıymıs. rapor olursa ıslem parasında degısme olmaz dedıler

Fulyadaki bahceciyse rapor geçmiyor tatlım Bahçeci umutta geçiyo canım Asya yakasında o da

canm benımkı ozel bı tup bebek merkezı 4000 olan tup bebek ıslemıymıs. rapor olursa ıslem parasında degısme olmaz dedıler
canım sende rapor gecen bı ozel tub bebek merkezıyle gorus benceger rapor ckarmayı dusunuyorsan tabı

canım sende rapor gecen bı ozel tub bebek merkezıyle gorus benceger rapor ckarmayı dusunuyorsan tabı

benım gorustugumde rapor gecıomus ama o da ılaclar ıcın mıs.
rapor ıcınde 2 asılama gerekıyomus. benımde bı asılama var. bıde ıgnelı tedavı var ama onu asılama gıbı gostermıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…