Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar..bugün dr.umla görüştüm..ve rapor için 3 yıllık evli olunması benim için geçerli değilmiş...
Sonrasında eve gelince aklımdakı tüp bebek merkezlerini aradım...ve ordanda eğer tüpler tıkalı ve laparoskopi raporum varsa 3 yıl gerekmediğini söylediler..çok sevindim..sizlerinde aklında bulunsun...soran olursa
bu aradada bahçelievler medical park hastanesi dr. Latif beyden randevu aldım..ayın 29 u için...rapor için yardımcı olacaklarmış..
yha kizlar nerede okuduysam tüp bebek ilaçlari 1200 yaziyo ama bana 2400 dediler raporla 1200 oldu aldatiliyormuyum bunda bi yanlislikmi var kafam çok karisik neolur yardim acil yarin rapor çikarmaya gidecem :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cicilibicili, eğer reçetende 5 paket ve üzeri ganol f yazıyosa malesef doğru. raporlu olmama rağmen ben de öyle yüksek bir rakam ödedim. bayağı bir şok geçirmiştim. ganol f in büyük kısmını cepten ödemek gerekiyor çünkü.